Зеленски убеден: Украйна ще отвоюва Крим от Русия

Според Путин въпросът за Крим е затворен завинаги
23 авг 2022 23:45, Анисия Иванова
194
Зеленски убеден: Украйна ще отвоюва Крим от Русия
Снимка: БГНЕС

Украйна ще отвоюва Крим от Русия, когато реши и без да се консултира с когото и да е, обяви президентът Володимир Зеленски:

"За да надделеем над терора, да възстановим гаранциите и сигурността в нашия регион, в Европа и в целия свят ни е необходима победа над руската агресия. Затова е необходимо да освободим Крим от окупацията. Всичко трябва да свърши там, където започна. Така ще съживим световните право и ред".

 "Замразяване" на бойните действия на сегашните фронтови линии е изключено, каза още украинският президент, цитиран от Ройтерс.

Международната агенция за атомна енергия предупреди, че само един от четирите електропровода, свързващи Запорожката атомна централа с електропреносната мрежа на Украйна, продължава да функционира. Още съоръжения около централата са били повредени при нов обстрел в края на миналата седмица.

Генералният директор на агенцията Рафаел Гроси изрази надежда, че чуждестранни инспектори ще могат да посетят Запорожие в близките дни, съобщава БНР

Съединените щати ще обявят нов пакет военна помощ за Украйна в размер на 3 милиарда долара, съобщава Ройтерс. Германия планира да изпрати на украинската армия въоръжение за още половин милиард долара.

Според руският президент Владимир Путин въпросът за Крим е "затворен завинаги"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е требва да каже нещо героично зо Националния празник на Екрайна днес.. Празни приказки!
48
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези приказки са адресирани към украинците и са за нътрешна употреба. Те имат достъп предим и те вярват. Но който гледа актуалните сводки, знае че това са фантасмагории. А аз ги гледам от украинци, които ги предават без пропаганда. Просто сухите факти. Зеленский, спри го това белото най-после.но към неговите словоизлияния и всеки вярва в това, което му се иска
47
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде като за начало да отвоювате поне едно село успешно а? Руснаците зеленко можеха да го бомбят още вечерта на 24 февруари, ако някой го затрие ще са босовете му от цру...
46
19
 
3
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Русия в момента доизцежда последни сили в Украйна, а ленд-лийзът идва, като товарния влак.От Крим се изнесе целия Черноморски флот и авиация на русия.Вече е евакуиран и щабът на военните ...Т.е. руските военни напускат Крим, а мостът на Керч е задръстен денонощно от бягащи руснаци.Русия ще връща не само Крим, но идва ред и на Чечения, която ще ритне столчето ...РФ е в разпад, а Путин не смее да излезе от бункера ....
45
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само глyпаците и русофилите все още не вярват, че с любимата им Русия, вече е свършено, като световна сила. Краят на септември започват доставките на оръжие по закона "ленд лиз", а това означава, че Украйна стане най-добре въоръжената държава в Европа... Естествено, че Крим ще бъде отново украински...
44
24
 
9
 
! Отговори
Асан преди 1 година
А и Крим е руски още от цар Иван Грозни :)))
43
20
 
12
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Кога Гръция отвоюва Константинопол пак от Турция т.е. кога цъфнат налъмите :)))
42
17
 
8
 
! Отговори
Ясно е преди 1 година
"Украйна ще отвоюва Крим от Русия, когато реши и без да се консултира с когото и да е,"......Аха значи нарочно бави отвоюването му. Сигурно това е хитър тактически ход. Само дето ние нямаме от същото брашно като неговото та да го разберем. Нито сме толкова умни като медиите за да се съгласим, че нищо комично и налудничаво няма .в брътвежите му.
41
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой да обясни на нарркомана, че въпроса с Крим не е приключил само за Москва а и за Вашингтон.... Какъв Крим какви 5 лева?
40
9
 
13
 
! Отговори
ББ преди 1 година
ок путин заплашва Света ни с ядрени...кой може да гарантира,че нямада ги използва?...Украйна ако и тя има!така Нато ще може да обърне повече внимание на...приятелите на путин...не ча са му просто забогатяват използвайки го,докато Народите на Русия тънат в бедност и безпросветност!...трагедия в 21 век!време е да поемем отговорност!другото е лицемерие и страх!...смъртта е нейзбежна!!!дайте модерни ядрени на Украйна...дължите им ги!!!
39
19
 
13
 
! Отговори
ZV преди 1 година
Много скоро това,което е останало от Украйна ще заври от термобарични бомби. Наркомана ще замени коката с гипс преди да свърши обесен на някоя круша в Донбас )
38
19
 
11
 
! Отговори
Смех преди 1 година
Украинците не са проблем тия пияници са лесни нека свормират колони за нападение над руските линии няколко Ту-22м3 минават посипват с бомбен килим и чао Украйна после ще се бият украинските баби.
37
12
 
20
 
! Отговори
ББ преди 1 година
Слава на Украйна!..убийците имат само пропагандата и убийствата...позорящи Народите си...невиждана глупости омраза демонстрират...докато нещата не се обърнат,Украйна има потенциала да е ядрена...Кралството и САЩ ги убедиха да си ги дадат на руснаците...сега компенсация моля...върнете ядрените на Украйна...ок ще се мре...да е като Катедрали...не като ,приемащи убийствата на жени деца,пратете ядрени на Народа на Украйна...довери Ви се и ...убиват Народа им!!!!
36
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде, рашистанци, ленд лийзът започна. Вие си пишете простотиите и си слагайте плюсовете на коментарите. Няма връщане назад вече.
35
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДО ПОСЛЕДНИЙ УКРАИНЕЦ!!!
34
8
 
19
 
! Отговори
Инчо Инчев преди 1 година
Ура тавариши поредния пирон в ковчега на долара е забит - талибаните предложиха да платят на Путин за петрола със сушени плодове и ароматни треви. Особенно втория артикул ще е много вървежен - конвертируем е по целия свят, а пък мужиците наоправо ще се опулят от кеф ако им плаюат и на тях с тази трева, вместо с рубли, а рублите да си кътат в резерва.
33
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кво ще отвоюва тоя кухар 150млн срещу 30млн въшливи усрейнци
32
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Клоунът наркоман! Плещи каквото му падне!
31
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Солнцепек не мисли така хахахахаха
30
25
 
20
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 1 година
Не само Крим,а цяла Украйна ще бъде освободена от руските зверове и фашисти и то скоро. СЛАВА НА СМЕЛИЯ И ДОСТОЕН УКРАИНСКИ НАРОД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!