Поредна съмнителна смърт в Русия - убийство или самоубийство?

Равил Маганов бил с болно сърце
1 сеп 2022 22:00, Петя Славова
112

Увеличават се случаите на загадъчна смърт в Русия сред олигарсите. Последният е на председателя на борда на директорите на "Лукойл" Равил Маганов. Той е открит мъртъв след падане от 6-ия етаж на болница в Москва. Подробностите около смъртта му се изясняват, но официалната версия е самоубийство

Маганов лекувал болно сърце в една от болниците в руската столица. Рано тази сутрин обаче пада от 6-ия етаж, което се оказва фатално. През цялото време той е бил сам, а съпругата му спяла в съседната стая. Според информация на руската агенция ТАСС Маганов сам сложил край на живота си.

"В резултат на самоубийство почина ръководителят на съвета на директорите на "Лукойл" Равил Маганов. Той беше хоспитализиран след инфаркт. Освен това, приемаше антидепресанти", пишат те.

Още по темата

"Лукойл" е сред малкото руски компании, които твърдо заявиха съпротива срещу войната в Украйна. На 3 март съветът на директорите призова в официално съобщение да се "прекрати въоръжения конфликт".

В съобщението на компанията за смъртта на Маганов обаче известният журналист Андрей Караулов откри несъответствия, предава Bulgaria ON AIR.

"От "Лукойл" казват, че Маганов е починал след сериозно и продължително боледуване. Разследващите обаче твърдят, че смъртта му много прилича на убийство или самоубийство. Защо "Лукойл" лъже? Паднал през прозореца от шестия етаж. Паднал е през прозореца след продължително боледуване - това е абсурдно", твърди той.

Смъртта на Маганов предизвика вълна от коментари в социалните мрежи, тъй като е поредната на висш мениджър в руския газово-нефтен сектор. Последният случай отново при съмнителни обстоятелства беше смъртта на бившият мениджър на "Лукойл" Александър Суботин. Той почина след инфаркт по време на посещение при руския вуду маг Алексей Пиндюрин, известен още като Шаман Магуа.

Любопитното за инцидентите е, че никой от починалите олигарси не е критикувал открито инвазията в Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе той и Епщайн didn't kill himself, ама както каза великия филантроп и вирусолог проф. Бил Гейтс - Е... ми той умря.
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Александър Суботин. Той почина след инфаркт по време на посещение при руския вуду маг Алексей Пиндюрин, известен още като Шаман Магуа."Да разследват вуду мага.А може и Господ да си ги наказва за магии.Не правете магии.
19
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Москва стана опасно за руските милиардери.
18
2
 
10
 
! Отговори
Междувременно преди 1 година
Щирлиц нервно пушеше, разхождайки се из огромния кабинет на Главния лекар на Болницата. Най-сетне адютантът му донесе чаканата папка с досиетата на работещите там..."Ясно, Бандеровци!", помисли си Ширлиц, разглеждайки първите 3-4 листа в папката. "Цели 14 фамилии, завършващи на "-КО", и още 9 - завършващи на "-ЧУК"..."Всичко е ясно..." прошепна на себе си Полковника, и загаси с отработено въртеливо движение на петата цигарата в скрития зад фикуса край на дебелия, шарен директорски килим...
17
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Путин си позволи такова изказване за руския народ още на следващия ден ще бъде свален.
16
17
 
3
 
! Отговори
Фашизъм в действие преди 1 година
"Аз ще поддържам Украйна, независимо какво мислят моите германски избиратели". Нито един диктатор не си е позволявал да говори така презрително за народа и за избирателите ***/kanzlerdaddy/2768 Нито една фашискта медия във фашистка Германия и във фашистка Европа не отрази това изказване.
15
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Последните му думи преди да се самоубие, били "Ребята, ама аз нали бях от НАШИТЕ???"
14
4
 
18
 
! Отговори
Антистенокрадина преди 1 година
Шойгу, четеш ли бре?
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Инфаркт да се лекува с антидепресантите,но зависи с кои,ако са натурални как медицински канабис,марихуана като от него нещо ставало как разширяване на кръвоносните съдовове и тромбите,съсиреците се раздробява ли,разпадали,че незабелязано преминавали първоначално през тях,но не всички пациенти дочакват ефекта на лечение.
12
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече нищо не може да ме изненада във фашистка Русия... Евентуално само смъртта на кремълската xлeбapка, която заповяда на руския башибозук да нападне вероломно Украйна.
11
30
 
6
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 1 година
Олигарсите в Русия имат избор - или са с държавата и народа, или ще продължават да предизвкват гравитацията !
10
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Просто човекът е изпитвал неизтърпими угризения на съвестта поради това че на някакъв ранен етап е подкрепял укро-бандеровския свинорайх на кокаиновия клоун. Поради това се се самоубил. Това е хубаво и правилно
9
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най - вероятно си е чисто самоубийство ! За какво да живее човека , след като Западната " демокрация" по пиратски им ОГРАБИ и спестяванията , яхите и имотите ?!
8
7
 
15
 
! Отговори
none преди 1 година
По някаква причина доста от приближените на Путин вярват, че могат да летят.
7
10
 
9
 
! Отговори
Шрайка преди 1 година
Водещи новини на днес са голям майтап. Заприличват малко на "Работническо дело".
6
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Евала на Русия и управлението ако те ги треояд. Така трябва и така се прави. Най достъпния ресурс на днешно време е човека! Пълно с народ и колкото и да отрепеш все има нови. 8 милярда!? Може да трепеш колко ти сърце иска и пак има още.
5
4
 
16
 
! Отговори
Нищо ново преди 1 година
В филма " диамантената ръка " , Юрий Никулин го описваше така : "Напих се , припаднах , събуждам се - ГИПС !
4
15
 
14
 
! Отговори
Българин преди 1 година
И аз имам съмнение, че 91 годишния Горбачов е бил поръчан от Путин. Няма как сам да е умрял на такава възраст.
3
4
 
12
 
! Отговори
Шерлок Холмс преди 1 година
Случаят е повече от ясен драги ми Уотсън : При това глобално затопляне , и тези горещини е нормално прозореца да е широко отворен , отишъл е да подиша чист въздух , повторен инфаркт , загума на съзнание - респективно на равновесие и другото е вече известно на всички !
2
6
 
10
 
! Отговори
Батьо преди 1 година
Е случват се такива инциденти, какво толкова!.