Володин: Западът разбра, че със Зеленски няма да има победа

Те не желаят да плащат от джоба си за политиката на война, смята той
19 сеп 2022 17:00, Йоана Цонева
196
Володин: Западът разбра, че със Зеленски няма да има победа
Снимка: БГНЕС

Западът показва, че не иска да бъде държан отговорен за поражението в Украйна, заявявайки, че от украинския президент Володимир Зеленски зависи дали да проведе преговори. Това твърди председателят на руския парламент Вячеслав Володин, цитиран от ТАСС.

"От Вашингтон и Брюксел идва нова риторика: въпросът за преговорите за мирно уреждане на конфликта в Украйна зависи изцяло от Зеленски. Преди това настояваха за обратното - твърдяха, че конфликтът трябва да се решава изключително на бойното поле. Те обаче разбраха, че със Зеленски няма да има победа. И не искат да носят отговорност за поражението", написа той в "Телеграм".

По думи на Володин въоръжените сили на Украйна не са оправдали очакванията на САЩ и ЕС. "Зеленски обеща победа. Резултатът разочарова западните спонсори", отбеляза той.

Според председателя на Руската дума вътрешнополитическата ситуация в САЩ и Европейския съюз принуждава техните служители да реагират.

"Американците и европейците започнаха да изразяват своята позиция относно събитията в Украйна. Те не желаят да плащат от джоба си за политиката на война. Инфлация, растящи цени, проблеми с енергийните ресурси и други трудности, с които се сблъскват, няма как да не ги тревожат на прага на зимата", отбелязва Володин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съюзната държава на Русия и Беларус победи запада.
142
20
 
20
 
! Отговори
майката на копейкин преди 1 година
СССР-2 няма да има! :D
141
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Западът разбра... Че Хутлер катуп!!! ХА-ХА-ХА-ХААА!!!
140
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
146 сега ще ти копирам какво казва руснака по тая твоя опоркаС Китаем сказка устарела. За последние 10 лет количество китайцев на ПМЖ в Сибири уменьшилось в 2 раза и составило всего 31 тыс. человек.Така че потърси нова. Примерно нещо с извънземните. Или *** Марвел мутантите.
139
12
 
36
 
! Отговори
dr. Haus преди 1 година
Западът не плаща от джоба си за прокси войната си с Русия. Всички военни помощи са заем, който Украйна ще плаща години наред. Освен това са намерили пазар за огромната си оръжейна промишленост. Доста изгодно им идва на американците поне. Европейците са просто кукли на конци и ще им играят по cвиpкaтa, дори ако трябва да мръзнат през зимата.
138
33
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия има 2 пътя. Или става колония на Китай или остава с Европа като се разделя с имперските си амбиции и Путин.
137
28
 
32
 
! Отговори
Хой преди 1 година
Украйна ще победи,защото ако руслямистан победи ,ще загуби цяла Европа.Така че Европа и Америка няма да позволят това ,независимо колко струва.Историята се повтаря като през ВСВ Америка помогна с оръжие СССР за да не победи Германия.
136
18
 
35
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Бункерният старик съвсем се е сдyxaл щом позволява на клоуни като Медведев и Володин са ръсят глупости!
135
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен "защо тогава Зеленски дава интервюта на руски," Ти чул ли си го как говори английски? Целият му театър бе реализиран в днешните Лугански Донецк, Одеса, Севастопол Крим. . . . Той е руснак и по майка-еврейка и най вероятно по поправяч на обувки от съседната улица където майка му е ходила да сегъзизада й закове налчетата безплатно.
134
13
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Тези в Kremlin по всичко личи живеят в някаква паралелна реалност и ги е обхванало колективно безумие.
133
3
 
6
 
! Отговори
Абекщсандър БОЛГАР преди 1 година
До Кой докара войната БРАТЯ отварям война на ЗЕЛКАТА ,заради убавата ЕЛЕНА,ке си я взема во моята колибка СВИКВАМ ви под знамената за вас - сочни УКРАИНКИ,кой колкото сака НАПРЕД!
132
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До СЪМ ОТЗАД АМИ СЕГА, мисли за аналниябелчервей и ичите днепърски въшкитестесощипалки да се не скинеш от драпане. Ако всо горошо, пусни я тука на форумЪ да одмаа по една кремеклийка на гъша лой с мерника
131
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 135истински фашизъм готов да унищожи руската култура, реуския език и руския народ))))))Интересно защо тогава Зеленски дава интервюта на руски, украинци говорят на руски, че даже имат украински телевизии на руски език? Обаче за след войната, нищо чудно украинските руснаци сами да откажат да говорят на майчиния си език, и виновните за това са в Москва.
130
7
 
0
 
! Отговори
СЪМ ОТЗАД АМИ СЕГА преди 1 година
До Кой докара войната ЕЛЕНЧЕТО НА БАЯ ВИ. ОХ ТАЗИ ХУБАВЕЛКА КЕ СИ Я КЛАТИ НА БАЗУКАТА ТРИ ДНИ И НОЩИ!?
129
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 128и как ще стане украйна да победи русия!)))))))Еми вече виждаш, много малко руснаци искат да се бият в Украйна. Ковчезите се пращат предимно в бедните републики. Казват, че от Петербург 2 *** са убити, от Москва никой не е загинал.Зациклилата война, напрежение в бедните региони, санкцийте, ще доведат до вътрешна нестабилност и невъзможност Русия да води война.
128
2
 
1
 
! Отговори
СЪМ ОТЗАД АМИ СЕГА преди 1 година
До Анонимен ПЪЛЕН боклучарник си!
127
11
 
12
 
! Отговори
Кой докара войната преди 1 година
Нищо чудно ако се извадят хитлериските документи от 1930 по които е трябвало да се унищожат евреите и на всеки лист,днес през 2022, думите евреин,еврейка,еврейче, евреи и еврейски,се заменят съответно с руснак,рускиня,русначе,руски,руснаци ще видим фобия не ами истински фашизъм готов да унищожи руската култура, реуския език и руския народ.Само 90години саминали и хитлеризмът се е родил като сега наместо Адолф и БраунЕва се нацисеяатЗелениятглист и впечатлително разкраченокраката Ехлена.
126
13
 
16
 
! Отговори
Стига глупости преди 1 година
До Анонимен 131: откъде ги измисляш тези. Какъв разпад на Русия? Украйна ще се разпадне. Полша и Румъния няма да се откажат да вземат своя пай, останалото ще прибере Русия.
125
2
 
7
 
! Отговори
ПЕШЕВ преди 1 година
До ПЕШЕВ, недей да начичаш украинските коп-елда-ци че са руски, ще се обидят.
124
4
 
2
 
! Отговори
СЪМ ОТЗАД АМИ СЕГА преди 1 година
До ПЕШЕВ ПЕШЕВ ПЕШЧО МЕХЧО АМИ СЕГА,БАЯ ТИ ОТЗАД СО БАЗУКАТА ЩО НЕМА РАВНА НА НЕЯ бог да ти е на помощ сине мой,само женичка,ако е хубавелка може да те спаси.....