Володин: Западът разбра, че със Зеленски няма да има победа

Те не желаят да плащат от джоба си за политиката на война, смята той
19 сеп 2022 17:00, Йоана Цонева
196
Володин: Западът разбра, че със Зеленски няма да има победа
Снимка: БГНЕС

Западът показва, че не иска да бъде държан отговорен за поражението в Украйна, заявявайки, че от украинския президент Володимир Зеленски зависи дали да проведе преговори. Това твърди председателят на руския парламент Вячеслав Володин, цитиран от ТАСС.

"От Вашингтон и Брюксел идва нова риторика: въпросът за преговорите за мирно уреждане на конфликта в Украйна зависи изцяло от Зеленски. Преди това настояваха за обратното - твърдяха, че конфликтът трябва да се решава изключително на бойното поле. Те обаче разбраха, че със Зеленски няма да има победа. И не искат да носят отговорност за поражението", написа той в "Телеграм".

По думи на Володин въоръжените сили на Украйна не са оправдали очакванията на САЩ и ЕС. "Зеленски обеща победа. Резултатът разочарова западните спонсори", отбеляза той.

Според председателя на Руската дума вътрешнополитическата ситуация в САЩ и Европейския съюз принуждава техните служители да реагират.

"Американците и европейците започнаха да изразяват своята позиция относно събитията в Украйна. Те не желаят да плащат от джоба си за политиката на война. Инфлация, растящи цени, проблеми с енергийните ресурси и други трудности, с които се сблъскват, няма как да не ги тревожат на прага на зимата", отбелязва Володин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При разпада на Русия, който е неизбежен, Украйна ще вземе огромни територии, защото самите руснаци ще искат да нямат нищо общо с Масква.
122
20
 
12
 
! Отговори
ПЕШЕВ преди 1 година
Без коментар. Няма друга медия която постоянно да ни облъчва с тези руски коп-елда-ци. Иначе казано - DNES.ru
121
9
 
19
 
! Отговори
Какво следва преди 1 година
До Анонимен 121: Ще, ще, ама надали. Украйна не може да спечели тази война. Колкото по-рано започнат да преговарят за мир, толкова по-малко ще загубят. Но на Зеленски не му пука - доларите (които украинците ще връщат кога да е) му падат в джоба.
120
8
 
29
 
! Отговори
Кой какъв е преди 1 година
Путин призова Запада да преодолее егоизма си. От 18 кораба с украинско зърно само два са отишли в наистина бедни африкански държави. Взичко друго са го прибрали западноевропейците. А колко приказки бяха за това, че заради блокирането на пристанищата им щяло да има глад точно в Африка.
119
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ц, ни позна 123 Е, хайде де, то само с мераци не става - иска се и кадърност...
118
9
 
23
 
! Отговори
Накъде върви светът преди 1 година
Четете информацията за Източният икономически форум. Участваха 13 страни, между които Китай, Индия, Виетнам, Мианмар, още 30 като наблюдатели. В рамките на форума бяха подписани 217 инвестиционни договора за около 3,5 трилиона рубли. ......................................... Светът не се състои от САЩ и ЕС.
117
14
 
4
 
! Отговори
Гьобелс преди 1 година
До 110. Ама то такива новини има и от двете страни, какво се дуел толкова. Престани да гледаш само руски канали де.
116
12
 
14
 
! Отговори
Ц, ни позна преди 1 година
Дезинформация. Западът разбра, че е задължително Украйна да победи.
115
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво да каже човека, бе. Да признае истината?. Цивилизационното развитие си има правила от 5000 години. Точно едно политическо милиционерче е решило да напише нови за едни 8 млрд жители. 100 млн го слушат и се страхуват / комунист все пак/ Докато събира затворници и бандюги - минава номера. Когато му се наложи мобилизация - ще го размажат. Нека споменем съдбата на първия му шеф в КГБ, Андропов. Светът натиска бавно и сигурно, журналистите лаят срещу пари. Китай чака. Сибир си струва. Поняли?
114
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Буахаха, каква е тази отчаяна пропаганда бре, рашистанци?! Наритаха ви през последните две седмици и съвсем изплискахте. Да не говорим сега в следващите няколко седмици какво ви се готви. Пригответе си успокоителните.
113
9
 
5
 
! Отговори
Бай Дън преди 1 година
До 105. Е, повтаряй си го. Ама то само със злоба не става. Пък вземи и прочети малко от двехилядната история на света , за да намериш десетки и дори стотици примери за позорно бягство и поражения. Като например, тоталния разгром на руснаците от монголите на Чингис хан. И айде нещо и за теб - на Наполеон в Русия 1812.
112
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 109Запада вече обсъжда как да изкара зимата: Как да се къпят по-малко )))) И пак е повече от руснаците, които се къпят 2 пъти в живота, един път ги къпят при Свето Кръщение и втори път когато починат.
111
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Володя аз съм съгласен,че запада трябва да бъде държан отговорен,че все още неговите враждебни и неприятелски стоки по някакъв начин стигат до магазините ви и рашана ги купува с настървение.Искате СССР,а там те липсваха.Рашите могат ли без тях?
110
15
 
15
 
! Отговори
Путлер преди 1 година
До война можеше и да няма. Тази глу.пост колко пъти още ще я пишеш? Няма да стане по-умна ако продължаваш. Така и не разбраха кремълските кютуци като теб, че ***...кин е обсебен от омраза към Украйна и ако украинците се бяха съгласили да отстъпят ЛНР и ДНР много скоро той щеше да намери повод да завземе цялата Украйна. Елементарно.
109
0
 
7
 
! Отговори
Доктор преди 1 година
До 1 и 2. Пий си навреме хапчетата.
108
7
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
До 99. Ами много хубаво са ти го обяснили какво направиха американците с Афганистан. Само че някакси много удобно пропускаш, че преди това след десет години и рушля ците позорно си тръгнаха оттам след като не успяха да им наложат съветския комунизъм и дадоха 15 хиляди жертви.
107
7
 
20
 
! Отговори
Хахахах преди 1 година
Страшен *** е тоя. Кви глупости дърдориш бе? Тия не са мръднали и на сантиметър от времето на Сталин. Спрял народ ей.
106
3
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
До Иречекчо: купона ще дойде когато "lend-lease"-ът премине във фазата "now pay with the interest"...
105
6
 
22
 
! Отговори
Гледна точка преди 1 година
До 92. А дали е така? Щото лъжите на рушля ците са от десетилетия и са отдавна и постоянно доказвани. Само едничко ти цитирам - Мария Захарова, 22.02.2022 "Само луд или болен мозък може да си помисли, че Русия ще нападне Украйна". Толкоз.
104
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 99яма по смешно и жалко от паническото бягство на краварите от афганистан)))))))Наопротив това е демокрация.Опитаха се, цивилизоват тарамбуките, но като видяха, че племената нямат желание се отеглиха.Все едно да кажеш, че САЩ са победени от Филипините и Куба защото се отеглиха от там след 20 години владеене Филипини и Куба 5-6години