Володин: Западът разбра, че със Зеленски няма да има победа

Те не желаят да плащат от джоба си за политиката на война, смята той
19 сеп 2022 17:00, Йоана Цонева
196
Володин: Западът разбра, че със Зеленски няма да има победа
Снимка: БГНЕС

Западът показва, че не иска да бъде държан отговорен за поражението в Украйна, заявявайки, че от украинския президент Володимир Зеленски зависи дали да проведе преговори. Това твърди председателят на руския парламент Вячеслав Володин, цитиран от ТАСС.

"От Вашингтон и Брюксел идва нова риторика: въпросът за преговорите за мирно уреждане на конфликта в Украйна зависи изцяло от Зеленски. Преди това настояваха за обратното - твърдяха, че конфликтът трябва да се решава изключително на бойното поле. Те обаче разбраха, че със Зеленски няма да има победа. И не искат да носят отговорност за поражението", написа той в "Телеграм".

По думи на Володин въоръжените сили на Украйна не са оправдали очакванията на САЩ и ЕС. "Зеленски обеща победа. Резултатът разочарова западните спонсори", отбеляза той.

Според председателя на Руската дума вътрешнополитическата ситуация в САЩ и Европейския съюз принуждава техните служители да реагират.

"Американците и европейците започнаха да изразяват своята позиция относно събитията в Украйна. Те не желаят да плащат от джоба си за политиката на война. Инфлация, растящи цени, проблеми с енергийните ресурси и други трудности, с които се сблъскват, няма как да не ги тревожат на прага на зимата", отбелязва Володин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Новини от днес: "Russia destroyed US mercenary base, and Kraken nationalist battalion base, command centers in Ukraine."
102
17
 
6
 
! Отговори
Какво обсъжда Запада преди 1 година
До Анонимен 101: Запада вече обсъжда как да изкара зимата: Как да се къпят по-малко и как да намалят градусите на отоплението. Все полезни и практични неща.
101
5
 
7
 
! Отговори
Бaй Kypти преди 1 година
Ako нe бe мaйgaня, нe би gapмagaня...
100
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Война можеше да няма: май само ти не си разбрал,че росс-пропагандата за био оръжие е росс-фей, и че на путин не му пука за луганск и донбас, той иска територии и геноцид на украинците, каза ч енямало такава нацип и държава. Ама росс- шараните лесно кълвете на соловьовчетата.
99
12
 
20
 
! Отговори
Западняк преди 1 година
Западът разбра, че ТОЧНО СЪС ЗЕЛЕНСКИ ще постигне победа. И вече е на път.
98
19
 
12
 
! Отговори
от 99 преди 1 година
ще го повторя, защото има голям интерес: -- няма по смешно и жалко от паническото бягство на краварите от афганистан! язък им на "свръхмодерното" им оръжие, което от зор да избягат, изоставиха на талибаните..в цялата двехилядна история на света няма такава излагация..
97
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 101 ... няма нужда да го прибират. Путин ще им го прати с въздушна поща..
96
26
 
11
 
! Отговори
Война можеше да няма преди 1 година
Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир. А така ще има още жертви и разрушения.
95
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този Володин преди 2-3месеца каза, че в България имало курорти преди 30 год., сега било всичко в разруха и руснаците не трябвало да идват тук.Язък, че Караянчева като шефка на Парламента му отиде на крак да се среща с него.
94
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Запада вече обсъжда репарации,разпада/деколонизация/ и как да ви прибере ядреното оръжие.
93
5
 
29
 
! Отговори
До 94 преди 1 година
Ако Китайците влеZнат на руска територия със Сибир е свършено
92
35
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
няма по смешно и жалко от паническото бягство на краварите от афганистан! язък им на "свръхмодерното" им оръжие, което от зор да избягат, изоставиха на талибаните..в цялата двехилядна история на света няма такава излагация..
91
4
 
39
 
! Отговори
Миролюб Бенатов преди 1 година
Типично за рашастанците е да живеят в мизерия и да обвиняват Запада , затова че са ***
90
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руските политици много обичат да говорят от името на народите на цивилизованите държави, а когато критикуват украинците, говорят и от името на западните правителства.Аз не съм чул някой да ги е оторизирал да говорят от тяхно име.Разбира се всичко това е за пред мужиците, сред другите народи такива като Вологин предизвиква само смях.
89
3
 
34
 
! Отговори
Аранда Моди преди 1 година
и Син Дзинпин нашамаросаха Путин
88
26
 
13
 
! Отговори
2 преди 1 година
Дaли тe3и пpимaти нaиcтинa cи миcлят, чe пpи пpeдcтoящoтo мeлe kъдeтo 90% oт чoвeчecтвoтo щe в3eмe yчacтиe и щe тpябвa дa ce cpинe дo ocнoви Цялa Eвpoпa тe3и oлигpoфpeни щe имaт cвoбoднo вpeмe дa ce нacлaждaвaт нa oтkpaднaтoтo?A в ДAНC ca caмo cтpaxливи пpoдaжници, тe kъдe щe и3бягaт?Kak щe имaтe Гoлямo 3aнyлявaнe бe3 Oгpoмнa и жecтoka вoйнa вoйнa? Нямa kak!Koй щe ce пoгpижи 3a kлeтитe и нeпoдгoтвeни бг пpимaти? Eднa cyтpин kъм 3- 4 чaca щe влe3e дeбeлият в Бългapия и циpka cвъpшвa.
87
28
 
15
 
! Отговори
1 преди 1 година
И3минaxa 72 чaca oт пpeдyпpeждeниeтo нa Kитaй.Пpeди няkoлko чaca мaлъk kитaйckи koнвoй дeмoнcтpaтивнo и пocpeд бял дeн влe3e вPycия в пocoka Ykpaйнa.Лecнo пpoвepимo.3aявkaтa нa Kитaй 3a в3имaнe нa cтpaнa в koнфлиkтa вeчe e и нa вoeннo paвнищe c диpekтни дeйcтвия.БГ pa3y3нaвaчитe нakyпиxa kъщи в Гъpц, Тypц, Aвcтp, Aнгл, CAЩ, и т.н.
86
31
 
4
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 1 година
До Хахаха: Освободили укронацистите три области? Напиши им имената на тези "три области" да ги видим на картата. Един Изюм (превежда се като Пъпеш) и няколко села край него. И сега руската артилерия ги чисти по малко всеки ден.
85
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Носи лош късмет този малък таласъм. Психар недоносен.
84
3
 
25
 
! Отговори
white star преди 1 година
И опорката в телеграм цитирана щастливо в "новината" и коментарите отдолу нямат връзка с реалния свяат или главния мозък.