Украйна: След референдумите шанс за дипломация няма да има

Русия планува да ги проведе от 23 до 27 септември
21 сеп 2022 04:57, Анисия Иванова
107
Украйна: След референдумите шанс за дипломация няма да има
Снимка: БГНЕС

Говорителят на украинския президент Сергей Никифоров заяви, че след референдумите за присъединяване на републиките Донбас, Запорожка и Херсонска област към Русия, няма да има шанс за дипломатическо решение на конфликта в Украйна.

"Без референдумите все още остава малък шанс за дипломатическо решение. След референдумите - не", каза Никифоров в коментар за украинското издание Liga.net.

Вчера Денис Мирошниченко, председател на Народния съвет на Луганската народна република, заяви, че от 23 до 27 септември ще се проведе референдум за присъединяване на ЛНР към Русия. По-късно ръководителят на Донецката народна република Денис Пушилин обяви, че и референдумът за присъединяване на Донецката народна република към Русия ще се проведе на същите дати.

Референдуми за присъединяването на Херсонска и Запорожка област към Русия също ще се проведат от 23 до 27 септември. /БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, то подписването на безусловна капитулация също си е вид дипломация. При това, не е задължително да го подписва Зеленски някой от генералите също става. След съзнателните убийства на мирни жители и терора в Харковска област, държавата Украйна просто ще изчезне. Ние разбира се, ще обявим нови санкции на Русия.
50
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Избягалите украинци в Русия ще могат да гласуват
49
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че тя дипломацията и досега никаква я нямаше. Подоляк още преди 5 месеца каза, че преговарящият екип на Украйна са оръжията, парите и санкциите. Явно имаше предвид оръжията, парите и санкциите на Запада. В резултат още 20% от Украйна отиват към Русия. С такъв преговарящ екип - толкова.
48
0
 
7
 
! Отговори
Коментар преди 1 година
До скоро Ами ние?
47
12
 
10
 
! Отговори
Веселин 7112136860 преди 1 година
Аз на този абсурд в отношенията между украинци и руснаци гледам вече само като на футболен мач с футболисти,които разчитат не на добра игра,а на залагания.Тактически,украинските могат да изработят руснаците с обявяването на паралелен референдум на същите дати,но с привилегията да потърсят за гласуване гражданите си,нахождащи се в ЕС. Защото питам, на обявеният от Путин референдум кой ше гласува,щом половината жители имигрираха в Русия,а другата половина в ЕС и въобше Европа? Само роми останаха.
46
10
 
8
 
! Отговори
... преди 1 година
Това е лено! След като украйна изгони укопаторите от територията си, ще проведе референдум! Референдума ще е точно по рашистански модел! Гласовете ще се броят също както рашистанците са ги броили! И Украйна пак ще си върне териториите! :))))))
45
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не би досега дипломацията да е имала шанс? В пресата на САЩ има доста статии как САЩ и Англия забраняват на Украйна да води преговори с Русия за прекратяване на войната поради което преговорите спряха. САЩ и Англия не искат преговори, а победа над Русия и нейното раздробяване-и това е план взет от Хитлер.
44
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо няма да остане от Украйна ! Русия ще си върне руските територии , после Полша, после Унгария ..
43
9
 
10
 
! Отговори
скоро преди 1 година
Русия ще има обща граница с Румъния..........очаквам Николаевска и Одеска области да направят референдуми за присъединяване към Руската федерация............тогава не ги виждам комшиите-мамалигари от Румъния с тая антируска политика..............яко ще ядат шамарите!!!
42
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Здравейте
41
6
 
7
 
! Отговори
Украйна преди 1 година
значи на края на Русия............руснаците имат пълно право да въведат ред в разбунтувалата се провинция...........ако утре Благоевградска област реши да се отдели от България...........ще го допуснем ли?Не, разбира се...........sorry!!!!
40
6
 
10
 
! Отговори
До 3 я пък ти преди 1 година
Какво му било на Западът ли.. аз се чудя какво искаме от тях - образование ли имат че децата им не знаят къде е Индия на картата? Здравеопазване ли имат че чакаш месеци за преглед при специалист? Хубава храна ли имат или тотално ГМО? Децата им не са ли унищожени с татуировки, анаболи, промивки на мозъка? Култура ли имат освен *** и полово неутрални? Не забраниха ли сума ти телевизии и водещи като казаха че са конспиратори? Те защо рипаме натам?!
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Мишо Даже и ти не си вярваш, а искаш други да ти повярват
38
3
 
6
 
! Отговори
Мишо преди 1 година
Какъв шанс, каква дипломация! От 2014 година вашатя дипломация се изразява в танкове, самолети и автомати използвани среща протестиращите мирно население. 21 век армията да разтурва мирни протести. Това е Средновековие!Няма и не може да има преговори с вас.
37
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 46 Мечтите са напълно безплатни :))))
36
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русофилите трябва да си ги изтърпим! Те са ни наследство от съветската комунистическа епоха! След тях други няма да има! Тия са последните! Нищо лично!
35
3
 
8
 
! Отговори
4+2+1=7 преди 1 година
Засега още 4 области ще станата част от Русия(Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон) след няколко дена .........след време още 2(Николаевска област и Одеска област) ............като добавим Крим............украйна губи 7 области,които стават част от Руската федерация!!!!
34
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 42 Русия си е осигурила само разруха и международно унижение:))))
33
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Украйна "четири територии ще станат..." Четири територии няма да станат:))))
32
4
 
9
 
! Отговори
Русия преди 1 година
си осигурява сухопътен коридор до Крим.............Русия си присъединява областите в Източна и Южна Украйна(ДНР,ЛНР, Запорожие и Херсон).......................украинците остават без излаз на море.........очаквам референдуми в Одеска и Николаевска област!!!