Украйна: След референдумите шанс за дипломация няма да има

Русия планува да ги проведе от 23 до 27 септември
21 сеп 2022 04:57, Анисия Иванова
107
Украйна: След референдумите шанс за дипломация няма да има
Снимка: БГНЕС

Говорителят на украинския президент Сергей Никифоров заяви, че след референдумите за присъединяване на републиките Донбас, Запорожка и Херсонска област към Русия, няма да има шанс за дипломатическо решение на конфликта в Украйна.

"Без референдумите все още остава малък шанс за дипломатическо решение. След референдумите - не", каза Никифоров в коментар за украинското издание Liga.net.

Вчера Денис Мирошниченко, председател на Народния съвет на Луганската народна република, заяви, че от 23 до 27 септември ще се проведе референдум за присъединяване на ЛНР към Русия. По-късно ръководителят на Донецката народна република Денис Пушилин обяви, че и референдумът за присъединяване на Донецката народна република към Русия ще се проведе на същите дати.

Референдуми за присъединяването на Херсонска и Запорожка област към Русия също ще се проведат от 23 до 27 септември. /БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До сергей никифор Какво стана с "тридневното" превземане на Украйна? :))) Стигнахте ли полската граница, или още бягате? :))))
10
11
 
13
 
! Отговори
сергей никифор преди 1 година
Ха ха ха ха ха,ама какво стана бе,неуважаеми български ***?Нали 200 дни ни набивахте в канчетата,че няма как зеленият клоун+смелият украински народ+натовското оръжие да отстъпят и 1 педя украинска земя!А днес новина-4 области са си руски!Ха ха ха ха
9
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Гиб Мелсън Кремълския таксиджия собственоръчно умищожи Просия. :))))
8
6
 
13
 
! Отговори
Fool преди 1 година
До 7 Гипсов, за пореден път се вижда защо Рашка иска този регион. В него са полезните изкопаеми, а икономиката им е изградена на основата им. Единствената причина руснаците да не изнасят колела е, че още не са намерили залежи... Много е забавно как СССР и Рашка говорят, че те са сложили края на колониите, а точно Рашка сега се дължи като феодална държава. Чакаме с нетърпение зимата и следващата година :)
7
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Асан България е италианска още от времето на Траян.
6
7
 
16
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Винаги първото предложение на руснаците е най добро. В началото на войната те предложиха на украинците да си вземат Луганска и Донбаска области. Украинците не се съгласиха. Сега към тези две области прибавиха още две Херсонска и Запорожка. Сега след референдумите ако не се кротнат и продължат да се правят на Рамбовци ще загубят и области Николаевска и област Одеса. Очевадно е, че кремълския джудист и хокеист се интересува само от южните части на Украйна , които имат излаз на море.
5
21
 
13
 
! Отговори
Преводач преди 1 година
Украйна просто казва, че ще пердаши руснаците докато не напуснат цялата територия на Украйна. :)))))
4
12
 
18
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Отсъпиха им Харковска облааст за да не са валат и за да се радват като малки деца. Явно и без това нямат голяма поддръжка там в тази област. Но за сметка на това до края на този месец си вземат и озаконяват завинаги 4 области, Луганска, Донбаска, Запорожка и Херсонска. Пълен Ипон! Влязат ли в състава на РФ тези четири области няма сила на света която да ги върне обратно на украинците. Дори Бай Даню да реши да използва ядрено.
3
10
 
9
 
! Отговори
Я па ти.. преди 1 година
До Анонимен 1 Че какво му е на Запада бе , умник ?Ааа, да.Няма социализъм , ама е блясък в очите на българи , руснаци и украинци.
2
12
 
9
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 1 година
Знаем ги тия руски референдуми..99.9 % ЗА.Но все пак те са в Украйна. А там сметките на Пътник все не излизат. Ами ако резултата е НЕ , ще се махнат ли от там ?Едва ли. Залога е голям. Земя , желязна руда,въглища , огромни заводи , жито,тежка промишленост...Кой се отказва от тези богатства ?
1
27
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ми дреме за руснаците. Но им пожелавам да унищожат цяла Украйна. Избирам по малкото зло. Урките се продадоха на запада. Те не трябва да живеят.