Русия анексира окупираните територии в Украйна утре

Дмитрий Песков заяви, че това ще стане на церемония в Кремъл
29 сеп 2022 14:10, Петя Славова
124
Русия анексира окупираните територии в Украйна утре
Снимка: БГНЕС

Москва ще анексира официално четири окупирани от Русия области в Украйна на церемония в Кремъл в петък, заяви говорителят на президента Владимир Путин.

Още по темата
"Утре в Георгиевската зала на Големия кремълски дворец в 15:00 ч. (1200 ч. по Гринуич) ще се състои церемония по подписването на договора за присъединяване на новите територии към Русия", заяви говорителят Дмитрий Песков, като добави, че Путин ще произнесе реч на това събитие и ще се срещне с назначените от Москва управители на украинските региони.

Споразумения ще бъдат подписани "с всички четири територии, които проведоха референдуми и отправиха съответните искания към руската страна", каза Песков, цитиран от БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
6
 
4
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
До: номер 53 (Адмирации) "Време е за референдум и в Болгария! Болгарите също искаме да сме част от майка Русия!"Много ли те сърби да ходиш в Украйна да се биеш с украинците?Или по-скоро да си дадеш живота за Путин, да бъдеш убит от украинците?Вярваш ли че душата ти ще попадне в Рая като те убият? Путин каза ясно: Само той ще иде в Рая!
46
3
 
2
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Какво става във Филаделфия не разбрахме
45
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И Хитлер в първите една година е мислил че светът е в краката му.Но само след 5 години знаеме къде е наврян.И страната му изпепелена и изравнена със земята.Защо руско- питеците са толкоз първични .Да , първични.Защото първични означава първосигнално.Вярват на онова което виждат.Тук и в сегашни време.Путин вече бил победител....
44
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин така утре може да обяви, че Русия анексира Марс, това съвсем не значи че е руски!Тия руснаци бетер от македонците станаха, още не съм чул легендата за "древните руснаци" и как всички сме произлезли от тях!!!
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 50...А ти защо си мислиш , че оръжията се продават само за патрул и колекция Нима...Оръжие се създава само за продажба???...Ти ме срази!!...Признавам предавам се!
42
15
 
8
 
! Отговори
Адмирации преди 1 година
Време е за референдум и в Болгария! Болгарите също искаме да сме част от майка Русия!
41
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
90процента от населението са руснаци - това което се случва е абсолютно закономерно
40
9
 
1
 
! Отговори
препърс преди 1 година
Икономическо иго ЕС,тепърва почва разпада на европейските щати,няколко милиона десетки бежанци чакат в Турция и Северна Африка,скоро очаквайте дудумки на Южен поток,норвежката тръба и големите за втечнен газ в Холандия и англия.големия бизнес се изнася от ЕС,посока Америка ,студ,глад,граждански бунтове и етническо напрежение и да благодарите на съюза САЩ Русия
39
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно е да продаваш оръжие, друго е да го подаряваш за да се бият с някой и да го насърчаваш да го прави. Да доставяш разузнавателна информация и обучаващи.
38
9
 
0
 
! Отговори
препърс преди 1 година
Над десет трилиона се оценят природните богатства в Донбас,освен това Запорожие и Херсон са житниците на Украйна,освен това водните ресурси също не са малко.Така че тази война си е чисто икономическа и стратегическа ако след време се превземе Одеса ,тогава Черно море става вътрешно езеро на Русия и Турция,защо не споменавам България и Румъния,защото границите така ще се прекроят че идея си нямате и всичко е с удобрението на големия батко САЩ,те благодарение на Русия поставиха под икономическо
37
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Утре в Георгиевската зала на Големия кремълски дворец в 15:00 ч. ще се състои церемония по подписването на договора за присъединяване на гасувалите на референдумите територии *** Новорусия към Руската Федерация", заяви говорителят Дмитрий Песков. Утре Украйна на практика престава да съществува.
36
5
 
2
 
! Отговори
в кремъл преди 1 година
Къде се е крил Хитлер че още е жив.
35
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 43....Умнико...Искам да те попитам ...от колко години България ,и не само,изнася оръжие за страни които са в конфликт по между си.Значи ли , че по твоите размишления България е във война с определена страна.И не само България.Всички го правят.Включително и Русия...Е , кажи сега , защо смяташ , че щом Натовска страна предлага оръжие на Украйна за своята отбрана е във война с Русия?
34
11
 
10
 
! Отговори
До Анонимен 32 преди 1 година
Спри дрогата момче,САЩ са най-голямото зло съществувало някога,мислят се за господари на света!Сега Путин ще им покаже на САЩ и ЕС кон боб яде ли и турчин в джамия пърди ли.СЛАВА НА РУСИЯ, СЛАВА НА Путин и бог да пази България!!!
33
4
 
9
 
! Отговори
Сосидж преди 1 година
Да се разбира ли, че останалата част вече може да влиза в НАТО?
32
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 41...иимаш нужда от помощ.И тя се нарича поука на място.Отиди в Русия.Поживей като обикновен гражданин в панелка в отдалечен край на Русия.На тяхната заплата .И така ще получиш необходимата помощ.Няма как с думи да ти се обясни колко си грешен и на крив път.
31
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо е целия този т*п театър? За света това са окупирани територии и си остават такива.
30
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 30....И да намеря устава и да ти цитирам устава дословно на ООН ти пак няма да си съгласен.И Путин го е чел ..и какво.Нима това което казвам или пиша достъпно не го разбираш.Що значи.Че за да възникне Втората световна Война има причини и последствие и поука.А тя казано на кратко е ...анексирането на чужди територии като самостоятелен акт е забранен..Защото по тая причина е възникнала Втората световна война..Какво още не ти е ясно?
29
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чудесно! От утре всеки ден ще е срам за Русия как Украйна я мачка по фронта :)
28
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин на въжето