Путин: Западът опитва да превземе Русия

Това става с валути и нови разработки
30 сеп 2022 19:58, Росен Стойчев
235
Путин: Западът опитва да превземе Русия
Снимка: БГНЕС/EPA

Руската държава не е източник на енергийните трудности на Европа. Това обяви руският държавен глава Владимир Путин, съобщи ТАСС.

Той обясни, че настоящата ситуация е следствие на решения от преди години.

Още по темата
Реално те показват неправилните действия на ЕС.

Той отново отправи критики към капитализма. Според него това е модел, по който не може да се подсигуряват хората.

Смята, че Западът не е спокоен от съществуването на богата страна като Русия. Припомни ресурсите, с които страната разполага.

"Искат да ни превземат с техните нови валути и технологични разработки. Западът се опитва да превземе руската култура", заяви Путин.

Той настоя, че Русия може да е стабилна държава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин е прав. Защо Америка нахлу в Сирия,Ирак, Иран,Либия. Защо наложи ембарго на Венецуела,Мексико? Защото там има ресурси. Абе всячески си търсят начин да излязат от дълговете които имат. За жалост повлякоха и тъпите европейци. А колкото до културата и традициите,защо Русия трябва да е като стадото в което сме ние. С какво право някой може да им наложи своя начин на живот и своята култура.
188
8
 
6
 
! Отговори
Ренегат преди 1 година
До анонимен А ние къде сме? какво имаш ти с голият си ***?. Я се огледай малко по-добре и виж ние в коя ера сме. Какво произвеждаме и защо имаме ток а несме на свещи 65% сме с външни тоалетни селата празни и караме европейски курници нов внос понеже сме най-умната нация и за това и пирон не можем да направим. Какво получи ти от хамериканците и НАТО? Самолети на чертеж. Какво ги боли ЕС ,че Русия е богата еинствено на нефт ,газ и руда..Погледни,че за 32 години сме се стопили със 3 милиона..
187
8
 
7
 
! Отговори
Ники преди 1 година
Притрябвал им е на запада Русия. 20 години се опитваха да ги направят хора там. Трилиони долари и евро се наля в икономиката им през годините за да не попадне съветското ядрено оръжие в ръцете на някой маниак и какво стана...
186
0
 
7
 
! Отговори
Абе преди 1 година
Украинката ми проби борда на терасата и си сложи покривче с пкексиглаз днес без да ме пита изобщо. Бесен съм. Такъв бахал няма изобщо!!!Прави се че не ме разбира.
185
1
 
1
 
! Отговори
До180 преди 1 година
А твоя национален герой е Бай Ганйо. Това винаги си го припомня преди да коментираш други народи.
184
0
 
6
 
! Отговори
До 180 преди 1 година
Имат Чайковси, Толстой, Гогол, Пушкин, Рахманинов, Есенин, Достоевски,....Но за ниски интелекти няма смисъл изобщо..
183
5
 
4
 
! Отговори
Аз казах преди 1 година
Тоя го тресе старческата параноя на класически диктатор
182
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Минало незабравено..дрън, дрън, та пльок ти гледай Румен Гечев какви ги направи тогава- 2500% инфлация 19 фалирани банки мин заплата 1.8дл
181
1
 
7
 
! Отговори
Минало незабравено преди 1 година
В началото на настоящия век, Соломон Паси написа, че било естествено Русия да бъде разделена на пет държави. Малко след това, той стана министър на външните работи в правителството на С. Сакскобургготски, нещо немислимо, ако изразеното становище е било солова акция. Впрочем, Соломон никога не е претендирал за оригиналност на своето становище. По-скоро, става дума за услуга на истинските автори а този замисъл, които са предпочели да разпространяват идеите си без авторството им да бъде афиширано.
180
21
 
16
 
! Отговори
Асен преди 1 година
Путин си знае едно, и едно си плямпа! Едни и същи опорки , с които лъже народа си! За съжаление руският народ е подлаган на огромни лъжи и пропаганда в последните над 100 години. Кога ли този народ ще се събуди и ще измете тази клика,която го ограби?Един въпрос: ако Западът и САЩ наистина целят разпада на Русия,защо не я унищожиха,когато Русия бе най-слаба, а именно през 90-те години, след разпада на СССР?
179
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изобщо идеята Украйна да влиза в НАТО и да се води война срещу Русия е дълбоко неправилна. А най-правилното е да се направи тактическо отстъпление.
178
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин е абсолютно прав. Западът цели разпарчетосването на Русия при това абсолютно необосновано. Всичко се обяснява с разни политически клишета . Твърдението че Русия не е демокрация или че е някаква по-малка такава е необосновано.
177
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ало русофобите аре малко да се спрете. И да вземете да се държите нормално.
176
19
 
11
 
! Отговори
Ghjj преди 1 година
Болния мозък на лилипута докара на руския народ страдания и лишения. Само с газ и петрол не се живее. Ще ги върне в 19 век. Болен мозък. Но това в Русия е нормално. Там ненормалните *** са много.
175
15
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
На кого са му притрябвали вашите аварийни жилища, външни нужници (официално такива ползват 40% от населението) и алкохолизираният в по-голямата си част народ?!
174
8
 
22
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Ами естествено, че Западът иска да подчини Русия! Това започва още от Наполеон Бонапарт и Бисмарк! Продължава с Хитлер! Винаги западните политици са се много дразнели от това, че на територията й се намират всички природни богатства, познати на човечеството! Много от тях открито говорят, че е несправедливо тя да има толкова много полезни изкопаеми! Това са 20 милиона квадратни километра! Всички искат да оплячкосат тези подземни богатства, те са несметни!
173
13
 
3
 
! Отговори
Morski преди 1 година
Руската Ферментация убива не само себе си ,но и ООН! В ТОЗИ ВИД И С ТЕЗИ ПРАВИЛА ООН ЩЕ БЪДЕ РАЗФОРМИРУВАНО В ДРУГА ОРГАНИЗАЦИЯ ...И ТАМ ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА ТОВА НЕЩО РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ ЗАРАДИ РАЗПАДНЕ!И АТОМНИТЕ ОРЪЖИЯ НЯМА ДА ГИ СПАСИ! ГЛАДЪТ Е ПО СИЛЕН ОТ ТОКА ,НО И ОТ АТОМА!
172
24
 
20
 
! Отговори
Offf преди 1 година
Има един човек , който иска да унищожи Русия, и това е Пудинг ...
171
25
 
21
 
! Отговори
Колев преди 1 година
Този е психопат.
170
19
 
19
 
! Отговори
Кори преди 1 година
Какво да ти превземат, бе? Имат едни 5 имена с които са ни надули главите. Пренадути, преекспонирани, прехвалени, няколко имена. Без тях не можела световната култура ,моля ти се. Ако ги няма Тургенев и Шостакович, световна култура няма да има?! Ами те по света не са и чували за тях. Обаче световната цивилизация ... искала да превземе руската култура?! Маяковски и Горки? И те това съвсем сериозно за култура го броят. Не могат да се видят отстрани колко са жалки.