Брутално нападение в Белгород

Атакуван е полигон
16 окт 2022 08:29, Росен Стойчев
323
Брутално нападение в Белгород
Снимка: БГНЕС/EPA

Извършено е нападение над полигон в руската област Белгород, съобщи ТАСС.

Смята се, че е извършено от двама души. Взривено е било нефтено депо.

Последва обръщение от губернатора на областта Вячеслав Гладков.

Още по темата
Събитието се е случило в района на една от военните части, като са загинали единадесет души.

Става въпрос за доброволци. На място има екипи за безопасност.

Нападението се определя като атентат.  Ситуацията е овладяна.

Проучва се как са били планирани действията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


323
Още по темата: мястонападениеРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
16
 
5
 
! Отговори
Украинка преди 1 година
Понеже са доброволци и ги яд, а Усраина плаща яко на поляци и британци.
196
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боби Правя разлика между оригинална идея и копие. АК е копие на разработки на Шмайзер, не оригинална руска идея :)))
195
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До him Значи .... според руските тролеи, украинците всъщност не ползват 777, защото нали, ресурса им бързо свършва, пък те не сменят цеви :))))) Нали така? :))))
194
3
 
2
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До Анонимен Правиш ли РАЗЛИКА между ПРИТЕЖАВАНЕ НА ПАТЕНТНИ ПРАВА, ПРОИЗВОДСТВО, АВТОРСТВО НА РАЗРАБОТКА? Шмайзер притежава част от патентите на ЩУГ44, Неговите заводи произвеждат ЩУГ44, но не той е АВТОРА нито на ШУГ44 нито на Калашников. Асимилираш ли че Шмайзер и Калашников НИКОГА не са се виждали лично?
193
7
 
3
 
! Отговори
him преди 1 година
"М777 се доставя с 10 сменяеми цеви всяка с ресурс 2500 изстрела"- това го кажи на укронацитата - колко тежи една цев и как се смена цев на бойното поле без специално обучен персонал и техника, когато над теб кръжат малки нахални бръмчалки и чакат да си отклониш вниманието с някаква си смяна на цев? Една Д-20 ги изпярква тези 2500 изтрела за 3 дни без да се изпоти!
192
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Било брутално, ама според рашистите.Какво ще кажат същите тези русонацита и путлерофашисти, когато изтребват населението над цели градове и за пореден път в историята извършват геноцид над украинците?
191
3
 
4
 
! Отговори
Пълен провал преди 1 година
До Боби "Поради тази прични а и поради факта че 99% от задачите на фрота са да бъдат бронирана артилерия на пехотата." Хахахахахаха. Великия военен експерт Боби не прави разлика между танк и БМП!!!!!
190
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боби Парите не воюват. Виж, оръжията .... :))))
189
1
 
2
 
! Отговори
Украинка преди 1 година
До 215 имИзмишлъотини, като не знаеш не се обаждай, смешен си,***.
188
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боби АК е доказано копие на разработки на Шмайзер. Въпросът е приключен.
187
3
 
3
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До Анонимен АНО УМНИ влезни в нета извади БИОГРАФИЯТА на ХУГО ШМАЙЗЕР и виж кой е и какво е правил? ХОРИЦА ВЯРНО ВЕЛИК ИНЖИНЕР Е БИЛ НО В ТЕХНОЛОГИЯТА ЩАМПОВКА НА МЕТАЛА - Кога се появява Калашников по технологията Щамповка? АКМ е приет на въоръжение 1959 година до тогава Калшниците са с фрезована цевна кутия. Шмайзер Напуска СССР 1952 и умира 1953 година.
186
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин не издаде ли указ с който задължава армията да използва всички видове оръжия вкл. атомни, за защита н територията на РФ, или може би терористът Гиркин е прав, че Кремъл е отписал Белгородска област.Указите на Путин са толкова силни, колкото на хартия е силна руската армия. Втора в света по руски документи.
185
9
 
5
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До Донки Хот Само сметни колко пари целокупния запад е налял за последните 10 месеца в Украйна. Към момента 2.5 милиара $ и 2.5 милиарда ? е ежемесечното финансиране на БЮДЖЕТА на Украйна от САЩ и ЕС. Отделно е предаедено оръжие за над 75 милиарда $ което е съпоставимо с военния бюджет на РФ за 2022 година. Ако това финансиране не беше факт до сега трагедията наречена Украйна да е свършила...
184
2
 
4
 
! Отговори
him преди 1 година
"Белгород си е стар украински град"- Когато се е определяла линията Кързън, комисията и хабер си е нямала за такова образование "украйна"!- по твоята логика и хан Кубрат и синовете му са укри. Село Малая Перещепина, Полтавска губерния!!!
183
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Калашников - Този с когото се гордееш не е можел да пиши , а до създаването на автомата е много далеко . Германеца Шмайзер създава АК 47 .
182
3
 
2
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До him да довършим М777 се доставя с 10 сменяеми цеви всяка с ресурс 2500 изстрела - защото така са издули налягането в цевта за да стреля до 70км че след толкова изстрели точостта пада драстично!!! Отноно Т-62 - Т-62/64/72/80/90 и АРМАТА имат практически еднакви Осколъчно фугасни снаряди. Поради тази прични а и поради факта че 99% от задачите на фрота са да бъдат бронирана артилерия на пехотата. В този случай няма значение Т-62 или Армата подкрепя войските.
181
4
 
10
 
! Отговори
Донки Хот преди 1 година
До коментарите на Боби:ти с всичкия ли си бе, смехурко? А тези хитри слова дето ги редиш ги пусна *** и сие още в началото на войната. Не ви ли омръзна, айде сменете плочата. То бива да сте елементарни, ама чак пък толкова. Видя се, че руснаците и управлението им са по-зле и от българските. Бил съм в Русия и знам какво приказвам. Спри да пълниш форума с глупости.
180
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А в Мацква кога ?
179
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинците да обявят, че в Белгород е пълно с терористи да организират референдум и да го анексират. Всичко ми изглежда по руските правила. Би трябвало русия да се съобрази с това.
178
0
 
0
 
! Отговори
Vako преди 1 година
Зелески сам го е направил.