Путин се притеснява от саботажи от руснаци, които са срещу войната

Те атакуват ключови инфраструктури
26 окт 2022 13:08, Нели Христова
169
Путин се притеснява от саботажи от руснаци, които са срещу войната
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Русия е все по-загрижено от актовете на саботаж, извършени срещу ключова инфраструктура от нейни собствени граждани, които се противопоставят на войната в Украйна, заяви британското Министерство на отбраната.

Кремъл е разтревожен, че вътрешната опозиция е нараснала до степен, в която антивоенните групи извършват актове на физическо увреждане, каза Министерството на отбраната, позовавайки се на взривяването на влакова линия в руския регион Белгород в понеделник.

Това се случи след като Украйна каза, че силите на Владимир Путин сега се окопават за "най-тежките битки" в стратегическия южен град Херсон, който беше незаконно превзет от Русия на фиктивен референдум миналия месец.

"Руснаците укрепват групировката си там", каза Олексий Арестович, съветник на Володимир Зеленски. "Това означава, че никой не се готви да се оттегли. Напротив, най-тежките битки ще се водят за Херсон."

По-рано Русия каза на Съвета за сигурност на ООН, че Украйна се готви да използва "мръсна бомба", твърдение, широко отхвърлено от западни и украински официални лица като претекст за засилване на войната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
1
 
0
 
! Отговори
Офффф преди 1 година
Притеснявайте се вие, че ще трябва да месите питки като дойде червената армия. Смърт за НАТО и сащ
123
1
 
6
 
! Отговори
Хохохо преди 1 година
Притеснява се, загрижен....хахаха...какви глупости пишат от посолството. Вожда ви се страхува б.р.е рашароби!!!
122
7
 
5
 
! Отговори
:-) преди 1 година
какво става с войната на сащ срещу афганистан...
121
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Засега САЩ печелят войната. Кой губи - Русия и Европа. Така че САЩ не ги мислете.
120
0
 
3
 
! Отговори
:-) преди 1 година
До Демократдемократ си ти ама не съвсем...
119
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
откога британските скрипалстващи служби се изказват от името на руските хахахаха абе къде скриха скрипи, притеснявам се за него, кво става с тоя човек, не го срещнаха с роднините му ,няма негово послание до тях...
118
1
 
6
 
! Отговори
Я БОБИ ДА КАЖЕ НЕЩО. преди 1 година
...ЗА "РЯЗАНСКАТА ЗАХАР"---ПОЛЗВАНА ОТ КГБ В РУСИЯ ПРЕЗ ЧЕЧЕНСКАТА ВОЙНА ...ХА,ХА,ХААААААА.....
117
3
 
13
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
До Боби. И къде видя в моя коментар текст, че съм велик? Не съм и нямам притеснение, че не съм. Но пък знам, че ти си ментално увреден путински олигоффрен и се кефя страшно как се впрягаш.
116
2
 
16
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
Хи-хи-хи, Боби пак изпълзя от клиниката и по стар навик започна да отговаря на всички. Само дето никой не му чете кремълските бълвочи.
115
5
 
7
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
До Solar Power -- В геройски загиналият форум на вестник СЕГА, някакъв тотално изкрейзил партайгеносе снесе инфо "от пРЪвоизточника", че съветските руснаци имали военна тръба, която ползва 'енергията на росата' и насочена към Луната може да я разпарчетоса за секунди. Моите фаворит бяха: Свръхтайно съветско оружие, което пали океаните отраз + атомен пистолет на външен вид като "Макаров", притежание на ГРУ. Та си мисля Боби да не от Оня Форум, че ни свежда подобна важнейшая информация.
114
2
 
8
 
! Отговори
Тоя преди 1 година
На снимката Путин ли е ? Сигурни ли сте ?
113
2
 
5
 
! Отговори
Медиите в България преди 1 година
са големи приятели с всички световни лидери. Редовно си шепнат с тях на ушенце и знаят всичките им страхове и притеснения, както и лични намерения. И никой не знае по-дбре от бг медиите! Достоверна информация на експертно ниво!
112
4
 
14
 
! Отговори
Читател преди 1 година
По принцип даже и не чета халюцинациите на това зомби Боби.Знам само,че като провесят Путин и от Русия се пръкнат още 4-5 държави,Боби ще твърди,че е правилно.
111
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боби: Боби махни очилата ! Толкова са напреде,че чак в пленените танкове возят крадени компютри, факс машина и даже домашна камера. Ай стига с тези глупости. Объркан си здраво ! Пий една българска ракия с шопска салата и ще ти светне !
110
1
 
14
 
! Отговори
Solar Power преди 1 година
До Оберщурмбанфюрер 134: Може би пак някой е "курил" в близост до супер запалимата смазка от 1964-та ?!? Боби може да сподели повече опит и информация. Той е навътре с най-последните руски технологии за лазерни лъчове и телепортация :)
109
0
 
7
 
! Отговори
ан преди 1 година
Я не зная за вази, ама Вовка пи плаща на мен и моите другари 4000 лв. Цял ден кеса тук и пиша глупости за пари и създавам впечатление, че сме много много. А я сам си пиша тук и не съм русофил, платен *** съм си!Боли ме за Русия....ама пари си треба. Айде лека....
108
0
 
12
 
! Отговори
Solar Power преди 1 година
Боби остави ги тези неща не са за тебе. русия ще загуби така или инъче ленд лийза си бачка. Гласуват още 60 милиарда помощ САЩ , а до момента са дали към 18 милиарда.Разкажи нещо весело по добре. Например как онзи е смазвал автомата на кораба Масква с някаква супер/гупер/хипер запалима смазка от 1964-та. Паднало е огънче и кораб взривался :) Хахахахахха :))))))))))) Откъде ви копаят такива наивници просто не е истина :)
107
0
 
10
 
! Отговори
Solar Power преди 1 година
И къде казваш е руския флот ? На поне 300 км от Украйна :) Къде са руските самолети ? Пак на толкова. Ако припарят по близко ги свалят. Доказателствата ти ги дадох - търсиш на гугъл "documented russian losses" (бих дал линк тук, но ги трият). Първия линк от намереното. Скролваш надолу до Aircraft примерно и си гледкаш на воля :)
106
0
 
6
 
! Отговори
До 131 Боби преди 1 година
Само един въпрос, какво разбираш под, серийно производство? За да го асимилира с- ледоразбивач? Да не е за лед за уиски....
105
0
 
9
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
До Solar Power --- Пролетариатът повтаря постоянно, че две от щатските совалки са дали фира. Да, вярно е, но нека видят колко полета са направили совалките и колко - "Буркан". (Няма да давам инфо на русоробите, за да се научат да четат) Най-интересното в случая "Буран", е, че загина балабар с "космонавтите" не при полет, а на землята след пиянски запой, където рабочиитте по поддръжка са ползвали спирта за почистване на корпуса. Някой пали "Махорка" и бум от Бурканя няма нищо.