Путин се притеснява от саботажи от руснаци, които са срещу войната

Те атакуват ключови инфраструктури
26 окт 2022 13:08, Нели Христова
169
Путин се притеснява от саботажи от руснаци, които са срещу войната
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Русия е все по-загрижено от актовете на саботаж, извършени срещу ключова инфраструктура от нейни собствени граждани, които се противопоставят на войната в Украйна, заяви британското Министерство на отбраната.

Кремъл е разтревожен, че вътрешната опозиция е нараснала до степен, в която антивоенните групи извършват актове на физическо увреждане, каза Министерството на отбраната, позовавайки се на взривяването на влакова линия в руския регион Белгород в понеделник.

Това се случи след като Украйна каза, че силите на Владимир Путин сега се окопават за "най-тежките битки" в стратегическия южен град Херсон, който беше незаконно превзет от Русия на фиктивен референдум миналия месец.

"Руснаците укрепват групировката си там", каза Олексий Арестович, съветник на Володимир Зеленски. "Това означава, че никой не се готви да се оттегли. Напротив, най-тежките битки ще се водят за Херсон."

По-рано Русия каза на Съвета за сигурност на ООН, че Украйна се готви да използва "мръсна бомба", твърдение, широко отхвърлено от западни и украински официални лица като претекст за засилване на войната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
9
 
! Отговори
Solar Power преди 1 година
До До солар...Мда :) Между другото Буран е една от причините за фалита на СССР :) Заедно с войната в Афганистан и спада на цените на петрола. О, да !!! Щях да забравя един артист на име Роналд Рейгън който наложи ембарго и на помпите за газ/петрол на русия :) Хехехех. Хубаво е когато работят артисти на сцената !
103
2
 
13
 
! Отговори
Solar Power преди 1 година
До Боби: Стига лъга :) Офиц. русия каза ,че имат 6000 убити. Обясни ми как стана така,че влезнаха със 180 000 и им трябват още 220 000 ?! Нали са супер/мупер модерни и не знам си какво ?!?!? Всички канали които ги гледаш са измислица. Отваряш гугъл и търсиш - "documented russian losses" после отваряш първия сайт. Всеки унищожен танк/самолет има снимки. Може да си сметнеш екипажите и ще разбереш руските загуби :))) ОГРОМНИ СА !!! Махни розовите *** очилца :)
102
3
 
6
 
! Отговори
До солар... преди 1 година
Буран? Дето украйнския Антонов го разнасяше на гръб? Дето зависливите руснаци още на 14.02.гръмнаха...
101
0
 
6
 
! Отговори
До Боби о боже преди 1 година
Човече, казвам ти че гледам руската, централна телевизия! Нищо не чета и не събирам! Примерно твоите 1500 убити украинци, говорителя на МО на РФ, говори за някакви 160!Често забелязвам, русофилите му слагате по една нула, понякога умножено после по две....
100
1
 
10
 
! Отговори
Solar Power преди 1 година
До 123: Абсолютно :) Най-зрелищния мега супер мега/гига проект доколкото помня беше совалката Буран. Летя 1 път и струваше 1 трилион долара. Ххахахаха :)))))
99
0
 
7
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
Притесненията на Путин май идват от друго място, а като извинение звучи прозаично.
98
1
 
9
 
! Отговори
Абе преди 1 година
Само се чудя,този руски бот Боби на одеколон ли е или диша Кале?
97
1
 
14
 
! Отговори
123 преди 1 година
До Боби112. Всичките глупости които си написал сме ги чели по сто пъти. В Русия винаги има мега проекти, които никога не стават факт. Освен това Всичко хубаво в Русия винаги е в бъдеше време. Демек е малко като предизборно обещание. Да ти напмня че Силата на сибир го строиха 19 години.
96
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Събитията от февруари насам,отвориха очите на много хора за Русия.Особено сред младите хора,които бяха лъгани за величието на тази деградирала във всеки аспект,държава.
95
0
 
9
 
! Отговори
До 119 Боби преди 1 година
Може и да пиша името неправилно, говорителя на МО на РФ! На всички емисии новини го пускат със сводки за,, операцията"!
94
1
 
10
 
! Отговори
Грозната истина преди 1 година
До Боби. Нямам намерение да те уча на елементарна математика и икономика. За математиката се върни в основно училище, за икономиката като гледам колко си зле по добре не давай мнение.
93
0
 
6
 
! Отговори
До 115 Боби преди 1 година
Пак не отговаряш, защо Конишеченко дава много различни от твоите данни? На виваком съм и первий канал, никога не е спиран!
92
4
 
13
 
! Отговори
Не на войната преди 1 година
Русия е затънала в калта за 100 години напред, благодарение на диктатора Путин.
91
2
 
13
 
! Отговори
Грозната истина преди 1 година
До Боби . Това че си полуграмотен се вижда доста ясно. Всички сравнения на БВП на отделни страни са в долари. Ако не знаеш как се смята среден курс на валута, вместо да ръсиш мозък се върни в основното училище. Това ви е основен проблем на копейките - мислите си че, всички са с килийно образование като вас. Влезни в сайта на руската статистика, прочети (както съм го направил аз) 100-200 справки и тогава пиши глупости. За разлика от тебе аз пиша факти, ти разтегаш локуми.
90
4
 
17
 
! Отговори
Рускиня преди 1 година
Безсмислената война на един психично болен човек. Братоубийствена война без смисъл. Джуджето трябва да се унищожи.
89
0
 
3
 
! Отговори
До чичо преди 1 година
И за двамата имам по една мотика 7 номер!
88
2
 
13
 
! Отговори
До тя преди 1 година
Много им е готино сега на руснаците! Измират от щастие! Най-вече, футболните запалянковци! В места със сборная в Катар, в окопите на украинската кал! Ама невероятно щастие!
87
7
 
0
 
! Отговори
Чичо преди 1 година
*** номер #107 а Мъск да не би да се е счупил от работа , освен да се е чупи от самореклама с какво друго се занимава. А Путин сигурно има милион пъти повече отговорности. Занемей.
86
0
 
6
 
! Отговори
До 104 Боби преди 1 година
Какви са тези 1500!Всеки ден гледам Конишеченко, много различни неща от твоите говори! Или лъже???
85
3
 
6
 
! Отговори
тя преди 1 година
Путин не води тая война за себе си , а за тях ,той щеше да си е много добре ако беше като Елцин - да си гледа собствения рахатлък !