Путин се притеснява от саботажи от руснаци, които са срещу войната

Те атакуват ключови инфраструктури
26 окт 2022 13:08, Нели Христова
169
Путин се притеснява от саботажи от руснаци, които са срещу войната
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Русия е все по-загрижено от актовете на саботаж, извършени срещу ключова инфраструктура от нейни собствени граждани, които се противопоставят на войната в Украйна, заяви британското Министерство на отбраната.

Кремъл е разтревожен, че вътрешната опозиция е нараснала до степен, в която антивоенните групи извършват актове на физическо увреждане, каза Министерството на отбраната, позовавайки се на взривяването на влакова линия в руския регион Белгород в понеделник.

Това се случи след като Украйна каза, че силите на Владимир Путин сега се окопават за "най-тежките битки" в стратегическия южен град Херсон, който беше незаконно превзет от Русия на фиктивен референдум миналия месец.

"Руснаците укрепват групировката си там", каза Олексий Арестович, съветник на Володимир Зеленски. "Това означава, че никой не се готви да се оттегли. Напротив, най-тежките битки ще се водят за Херсон."

По-рано Русия каза на Съвета за сигурност на ООН, че Украйна се готви да използва "мръсна бомба", твърдение, широко отхвърлено от западни и украински официални лица като претекст за засилване на войната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
16
 
! Отговори
123 преди 1 година
До Боби.Това руските роби не мога да ви разбера, до вчера обяснявахте как на моста нищо ме няма и 2 часа по късно вече е възстановен трафика. Сега когато възникват основателни съмнения че ФСБ го е гръмнало се изметате и обяснявате че, щетите по моста са голями и ако беше ФСБ щяха да са незначителни. А уточнете версиите преди да пишете.
63
1
 
3
 
! Отговори
До Боби преди 1 година
На кои храни? А за селото, говоря за традиционното, патриархално, българско село, когато между 60 и 80%от населението е живяло на село!
62
1
 
16
 
! Отговори
Джо преди 1 година
Боби, руските ти гаспадари са единствените фашисти наоколо. Гнусни сте бе!!!
61
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На руснаците вече им писна от безумия, ще стане там голяма анархия. Натам води нещата тоя. Като тръгне тая тълпа из Русия ще види къде зимуват раците.
60
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Путин дали се присеснява че психаопатната му наркоманска и пияндурска мужишка кратуна скоро ще хвръкне. Май няма мозък в нея за такова притеснение.
59
2
 
11
 
! Отговори
Необходимост преди 1 година
За да се оправи велика Русия е необходимо да се проведе сред руското ръководство и народа:деЗомбизация на населението,деФашизация, деПигмеизация, деЖужакция на кремълските гномове
58
0
 
3
 
! Отговори
До дообре преди 1 година
Не знам колко си живял преди 2007,за да не виждаш разликата? Не, че може още много да се промени, ама няма кой! А народа се залъгва с евтино и,, безплатно" вместо реално оценяване на труда, което пазара прави най-добре! Но сме доста далеч от реален пазар!
57
0
 
5
 
! Отговори
!! преди 1 година
Това изказване ми звучи като подготовка за въвеждане на посвсместно военно положение - времето ще покаже дали съм прав.
56
5
 
0
 
! Отговори
Дообре преди 1 година
До До добре 59 Интересно, но невярно. И България е типичен пример.Украйна ще влезе механично в ЕС, което няма да намали корупцията, шуробаджанащината, престъпността и т н.Начинът на мислене трябва да се промени.
55
2
 
0
 
! Отговори
До 53 Васил преди 1 година
Васко, от февруари до днес, друго не успя ли да съчени, ами само диа.... и пом.... те поливат!
54
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Земното кълбо се тресе от смях кат гльода трагикомедията на вaтянкити! Тая война ще остави след себе си унищожение и богат фолклор!
53
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украйна трябваше да избира между Европа и Блатото.Украинският народ избра ЕС ,но Блатото се оказа много отмъстително.
52
0
 
4
 
! Отговори
До Боби преди 1 година
Няма по лошо от ликвидиране на селата! За жалост и у нас става с голяма скорост! Но процеса започва, макар и бавно от 1944...
51
5
 
10
 
! Отговори
кОстя кОпейкин преди 1 година
Т.е. си е признал , че ФСБ са взривили моста към Крим и колата на Дугина! ДОБРЕЕЕ! :)
50
3
 
16
 
! Отговори
321 преди 1 година
До Анонимен46. Само да ти кажа че опорката от руската пропаганда че, на запад се живее зле не е предназначена за хора хора извън Русия. Няма как човек бил поне веднъж в страна от ЕС да се хване на тая глупост. Тъй като в Русия 60% от неселението не е пътувало по далеч от областния център където живее, там може и да повярва някой. Има и варианта копейките просто да сте с лоши хигиенни навици и да живеете в мизерия и от там да идва мнението за цяла Европа.
49
2
 
5
 
! Отговори
До добре преди 1 година
Украинските олигарси са дуупе и *** с руските! Затова 2014 народа поиска влизане в ЕС, за да живеят цивилизовано!
48
1
 
8
 
! Отговори
Асан преди 1 година
А дубрутру, и главата му може да хвръкне, а дано!
47
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РУСКО ПОЗОРИЩЕ
46
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руснаците живеят много бързо! Живеят 60 години като 100 и изпъват тapнаците! Жизнь!
45
6
 
1
 
! Отговори
Добре преди 1 година
До Факт 53. Айде сега дай инфо за същия период в Украйна.Как се справят украинските олигарси.