Милиони граждани са напуснали Русия

Това показва ново проучване
5 ное 2022 13:15, Росен Стойчев
312
Милиони граждани са напуснали Русия
Снимка: БГНЕС/EPA

Над девет милиона руски граждани са напуснали Русия за третото тримесечие на годината. Това показва проучване на NEXTA, публикувано в Туитър.

Броят е рекорден за последните пет години.

Още по темата
Руснаците се ориентират към съседни страни.

Общият брой на напусналите е 9.7 млн. души. Насочват се към страни като Таджикистан, Монголия и Казахстан.

Има интерес и към непризнатата Абхазия. Много руснаци бягат след последните решения на руското правителство.

Някои от тях предпочитат да се насочат към страни, които им позволяват спокойна бизнес дейност. Решенията на западните държави замразиха активите на много компании.

За това и те търсят преместване на офисите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
2
 
4
 
! Отговори
До ОТСЕЧЕНИ ОТ РУСКА преди 1 година
Напълно си прав. Путина каза че кирилицата е дошла от земите на Македония, а Македония изпрати танкове Т-72 в Украйна в замяна на американски Абрамс. А в България Митрофанова коли и беси под овациите на русофилите.
227
1
 
2
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Бягат в Иран, Северна Корея и Венецуела.
226
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали са любимци на всички, да бягат, ще ги приемат с отворени обятия!
225
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това кой го съобщава и въз основа на какви изследвания? Моля да поясните! Това са хора отишли на екскурзия или такива които са избягали?
224
2
 
5
 
! Отговори
888 преди 1 година
Вече и на руснаците им писна от руский мир.
223
1
 
4
 
! Отговори
ОТСЕЧЕНИ ОТ РУСКАТА преди 1 година
До Обективен БЪЛГАРСКИ ТЕРИТОРИИ ОТСЕЧЕНИ ОТ РУСКАТА САБЯ И ДАДЕНИ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ: СЕВЕРНА ДОБРУЖА, МОРАВИЯ, ЧАСТ ОТ ШОПЛЪКА, МАКЕДОНИЯ " ПРИЗНАВАНЕ ЧЕ НАСЕЛЕНИЕ ТОМ НЕ БИЛО БЪЛГАРСКО, ПУТИН- ВСИЧКО НИ Е ДАЛА МАКЕДОНИЯ
222
1
 
3
 
! Отговори
РУСКО ОСВОБОЖ.ДЕНИЕ преди 1 година
До 290 Обективен ПРЕЗ 1881 Г ДРАГАН ЦАНКОВ ИЗПРАЩА ОТКРИТО ПИСМО ДО РУСКИЯ ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ В СОФИЯ - МИХАИЛ ХИТРОВО, В КОЕТО ДРЪЗКО ОТБЕЛЯЗВА: ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ. НЕ ЩА ТИ НИТО МЕДА, НИТО ЖИЛОТО!", "ОЧИСТЕТЕ ОТЕЧЕСТВОТО МИ ОТ РУСИТЕ, И У НАС ЩЕ СЕ ПРЕКРАТЯТ ВСИЧКИ СМУЩЕНИЯ И ЩЕ СЕ УСТАНОВИ РЕД".
221
1
 
6
 
! Отговори
ДО 290 преди 1 година
До Обективен "МНОГО ПРОРОЧЕСКИ СА ДУМИТЕ НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ (ЗАПИСАНИ В ПЪРВАТА БИОГРАФИЯ НА АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА ОТ ЗАХ. СТОЯНОВ), КОГАТО СЕЛЯНИТЕ ГО ПИТАЛИ ДАЛИ ДЯДО ИВАН ЩЕ ОСВОБОДИ ЛИ БЪЛГАРИЯ: "НИКОМУ НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ. АКО НИЕ НЕ СМЕ СПОСОБНИ САМИ ДА СЕ ОСВОБОДИМ, ТО ЗНАЧИ, ЧЕ НЕ СМЕ ДОСТОЙНИ ДА ИМАМЕ И СВОБОДА. А КОЙТО НИ ОСВОБОДИ, ТОЙ ЩЕ НАПРАВИ ТОВА, ЗА ДА НИ ПОДЧИНИ ОТНОВО В РОБСТВО"
220
1
 
2
 
! Отговори
ПУТИН И РУСНАЦИТЕ ЕМ преди 1 година
ПУТИН И РУСКИТЕ ЕМИГРАНТИ. ТОВА ЗА ПУТИН ДА СЕ МАХНЕ ?!?! ЗАЩО ?!?! УКРАИНЦИТЕ НЯМАТ ПОЛЗА ОТ ТОВА, НИТО ХОРАТА ПО СВЕТА. ЗАЩОТО ПУТИН ВРЕДИ НА РУСИЯ С БОЛНИЯ СИ УМ КАТО НИКОЙ ДРУГ. .... ТО И ХИТЛЕР ВЕЛИКИТЕ СИЛИ СА СЕ ОТКАЗАЛИ ДА ГО УБИВАТ ОЩЕ ПРЕЗ 1943 Г., ЗАЩОТО СА ЗНАЕЛИ ЧЕ ЩЕ ПРОВАЛИ ГЕРМАНИЯ.
219
1
 
3
 
! Отговори
ТОВА Е НЕЩО НЕВЕРОЯТ преди 1 година
ТОВА Е НЕЩО НЕВЕРОЯТНО. ПАДАМ- ХА ХА. ДАНО ПУТИН НЕ ГО СВОЛЯТ ЗА ДА ИЗГОНИ ВСИЧКИРУСНАЦИ ОТ ТАЗИ ОГРОМНА СТРАНА.
218
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Избягаха безродниците само! Празни и егоистични същества! Чуждо поклоннически елементи!Русия ще се справи и без тях!
217
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой луд ше иска да живее в тая *** Русия?
216
9
 
2
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
Някой беше цитирал Захари Стоянов, каква била позицията на Гаврил Хлътьов /Георги Бенковски. Аз ще цитирам самия Бенковски, за щастие Стоянов не е единственият хронист на периода:" Моята цел е постигната вече! В сърцето на тирана аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравей. А Русия нека заповяда! думи, изречени непосредствено след потушаването на въстанието в IV революционен окръг.Капиш? Анадънму? Га пишете малограмотници, първо проверете.
215
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русофилите да заминават за агромная да компенсират липсата. Ама отиват ли в действителност. Стоят у студения загниващ сатанински ЕС! Що така?
214
3
 
3
 
! Отговори
Статия за вярващи ев преди 1 година
Та колко МИЛИОНА казвате? Абе то трябва да е луд човек да ви повярва.И то а Абхазия, за да имат офис че го признавали повече от Русия...
213
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 254 а ти обичаш англичаните,защото са били основният съюзник на османската империя. Давали са оръжие на турците зада ни мачкат. Даже след освобождението си пращат терористите на сенклер да организират безредици и бунтове. Последното го наблюдавахме в близкият Изток и Украйна в последните години. Добре ,че у нас не се е получило, но като гледам как облъчват населението от платените от САЩ медии, нищо чудно когато смартфон поколението стане около 30-40 год това да се случи.
212
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми София/Варна/Пловдив/Бургас се препълни с руснаци. В Кипър също. Новината е истина.
211
6
 
2
 
! Отговори
запознат преди 1 година
С кое се справя по-добре Канада- с усвояването на Севера ли- не бих казал! Канадският север реално е незаселен, за разлика от руския такъв! Канада, в случая, може да се сравни с Чили- реално е дълга и тънка страна, понеже на север от 55 паралел е практически необитаема територия, за която не се правят никакви разходи!
210
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Черчельл; На него Австралия, Нова Зеландия и Индокитайските държави да му диратсметката. Корабите от тази част на света в Първата война лично Стърчил е насочил към високите брегове на Турция където са били избити за по малко от един ден над 100 000 изморени, гладни и болни от тежкото пътуване войници. Не ние. Те да му дирят сметката.
209
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе къде е Бялата Златка?Да не се дематериализирал?