Козметични гиганти възобновяват доставките за Русия

Решението е на компаниите
60
Козметични гиганти възобновяват доставките за Русия
Снимка: БГНЕС/EPA

Парфюмерийните и козметичните марки Lancome, Redken, Yves Saint Laurent, Giorgio Armani и Kerastase са включени в списъка на изключенията за паралелен внос, тъй като компаниите са решили да възобновят доставките на продукти за Русия. Това съобщиха за ТАСС от пресслужбата на руското Министерство на промишлеността и търговията.

"Да, тези марки са включени в освобождаванията и, съответно, по отношение на тях не се разрешава паралелен внос. Това стана възможно, благодарение на решението на компаниите да възобновят доставките на своите продукти за Русия", заявиха от министерството.

В този случай изключенията влизат в сила три месеца по-късно, което ще позволи на тези, които са закупили продукцията, да я внесат в Русия в рамките на три месеца от датата на публикуване на заповедта, подчертават от Министерството на промишлеността и търговията.

В началото на май министерството публикува списък с повече от 50 категории стоки, които ще могат да се внасят паралелно. Тя включва разнообразни предмети: от растения до лекарства, от сапун до оръжия. Срокът на действие на механизма за паралелен внос беше удължен до 2023 г./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: вносРусияLancomeRedken
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
4
 
1
 
! Отговори
До 58 преди 1 година
Не знам какво са построили, дори не ме интересува. Русия изнася LNG около 1/3 от износа на Австралия и Катар. В цифри около 40 милиарда м3. За 2023г предвижданията са да се покачат до около макс 45 милиарда. Кви терминали, кви плаващи заводи...След десетина години може би...
55
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много путлерски тролчета се разшаваха нещо... Или е едничко, ама продуктивно, че голяма инфлация на копейките, не се живее вече с тях.
54
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"може да се изнася като LNG, само че първо трябват терминали за втечняване" _______ За да обясниш на някого, трябва да си в час. Русия вече построи зад полярния кръг и пусна в експлоатация доста на брой супермощни комплекси за втечняване на газ. Русия построи завод за строителство на мобилни плаващи заводи за втечняване на газ и първият такъв мобилен плаващ завод за втечняване на газ вече е построен и се готви да бъде отбуксиран към мястото на добива на полуостров Ямал. Русия работи не дрънка.
53
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
56- чудех се защо намаляхме със 2 милиона. а то било заради западните гримове.
52
7
 
3
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 1 година
РУСКИНИТЕ САГА ЩЕ СЕ ГРИМИРАТ УСПЕШНО И ПО- ЛЕСНО ЩЕ СЕ ПЛАСИРАТ НА ЗАПАД. ОТ 10 МИЛИОНА ИЗБЯГАЛИ ОТ КРЕМЪЛСКИЯ, 7 МИЛИОНА СА ЖЕНИ. ТЕ ЗАПАДНЯЦИТЕ СА ПОДМОЛНИ В ОБЕЗКРЪВЯВАНЕТО.
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 52 - кой ще фалира? - България ли?
50
5
 
1
 
! Отговори
До До 41 преди 1 година
Нима? И как газта по тръбите към Европа се продава другаде? В Буркани? Да, може да се изнася като LNG, само че първо трябват терминали за втечняване. На Русия тръбопроводите не стигат да такива. Не купуваш от никакви посредници, правят се замени евентуално. Няма да ти го обяснявам, няма смисъл...
49
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахаха,разбраха най после,че санкциите са срещу тях самите.Русия е огромен пазар,не може току така да го загубят...
48
11
 
4
 
! Отговори
До 47 преди 1 година
Печелеше повече от по-малко ресурси, сега печели доста по-малко, а сериозна работна сила напусна Русия и войната дърпа много. Нещата вървят към фалит. Една година най-много, а вероятно ще е пролетта. Помнете ми думата.
47
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами до година две ще фалира, как фалира 90-те, сега ще е по-лошо.
46
4
 
7
 
! Отговори
aZ-ър преди 1 година
Западното лицемерие в действие. Абе либераслъка - докога ще ги чакаме руснаците да фалират? Да бе, да - ще фалират бе , така е , не се вълнувайте само и си пийте редовно хапчетата. Това е едно, че ще фалират. Ние питаме - кога ? Че ни се изчака чакането, седим тука на пусия и вече взе да захладнява през ноща ?
45
0
 
7
 
! Отговори
сливи за смет преди 1 година
"... първо Япония отказа да се оттегли от сакалин, сега пък един куп компании пак започват да продават" ____________________________________________________ Приятелю, Япония отказа да се оттегли и от "Сахалин-1" и от "Сахалин-2". Уточнявам, че "Сахалин-1" е международен проект за добив и внос/износ на нефт, а "Сахалин-2" е международен проект за добив и внос/износ на газ. Япония ще се самоубие, ако се откаже и оттегли, защото нейните акции на момента ще бъдат погълнати от китайците.
44
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Естествено ! Хората са Капиталисти, не искат да спазват тоталитарните санкции , изкуствено наложени от фашиския режим във Вашингтон !
43
4
 
24
 
! Отговори
До 41 преди 1 година
И как ще свършат парите? Русия сега печели повече с продажба на по-малко ресурси. Руски газ в Европа и у нас пак се купува ама с посредници и плащаме повече. САЩ са удвоили покупката на руски нефт. И това е само търговията с неприятелските държави.
42
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 38 "Ами то Путин навремето разказваше...." ----- хахахаха, е чакай де, зимата още не е започнала. Пилците ще се броят на пролет. *** нещо шваабите тръгнали да секат вековни първични гори... що така? Отделно, че такъв срив на икономиката не се виждали от миналия век. А пък путин свършва парите още от март месец... нищо, че тази година имат рекордни печалби от продажба на газ и петрол хахахаха. Би ли припомнил къде се насърчава портенето на съседи, които се отопляват на над 19 градуса?
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ся аз кво да прая?
40
2
 
18
 
! Отговори
тя преди 1 година
Ха-ха-ха , тъй де ,печалбата е важва ,до кога ще губят милиони заради нечий интереси ?
39
17
 
2
 
! Отговори
До 38 преди 1 година
Ами то Путин навремето разказваше, че и газта и дърветата са в Сибир и Меркел да му мисли, ама сега май не му е смешно, та и германците няма да седят на тъмно, а Путин да му мисли, като свършат парите и вече няма да може да плаща на полиция и армия, какво ще му се случи, защото и това време идва.
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А еленски какво мисли по въпроса? Позволил ли е?
37
7
 
25
 
! Отговори
До Анонимен 7, преди 1 година
"хаха,американофевчетата да се пукннат от яд,скоро всички западни марки ще се завърнат в русия." - - Те не са я напускали. Гладно не се седи. Всичко е цирк. С Русия никой нормален не сехваща да воюва, а санкциите са си вид война, от които губещи са си тия, дето ги налагат. Мъжът ми ходи в Русия преди седмици - всичко си има по магазините и заведенията. Не страдат от никакъв недостиг. Само цените на автомобилите са по-високи, иначе останалото си е по-евтино от тук.