Путин нямало да присъства на срещата на Г-20, защото друг лидер искал да му удари шамар?

Руският президент също така се страхувал и за безопасността си
9 ное 2022 20:15, Нели Христова
266
Путин нямало да присъства на срещата на Г-20, защото друг лидер искал да му удари шамар?
Снимка: БГНЕС

Владимир Путин вероятно няма да присъства на срещата на върха на Г-20 в Бали. Един канал в Telegram обаче изтъква интересна причина за отказа му да пътува - президентът на Русия е получил информация, че друг световен лидер планира да му "удари плесница в лицето" заради войната в Украйна.

Руският президент все още не е казал дали ще присъства на конференцията следващата седмица, но е малко вероятно той да отлети за Индонезия.

Канал в Telegram, който претендира, че има източници в Кремъл, сензационно заяви днес, че руският лидер е бил предупреден от чуждестранното разузнаване, че един неназован участник от Г-20 е имал за цел "да го удари по лицето с плесница по време на лична среща". Този лидер имал за цел да "демонстрира отношението си към него като военнопрестъпник и негодник".

"Този ​​човек е заявил съвсем открито в своя кръг, че е готов да търси лична среща с Путин на срещата на върха, дори заобикаляйки протокола", се казва в публикацията. "Информацията е била представена на Путин като недвусмислено съответстваща на реалността, намеренията и плановете, потвърдени от няколко източника... Путин не е готов да рискува да бъде унижен, като получи публичен шамар."

Срещата на върха на Г-20 ще се проведе на 15 и 16 ноември и на нея световните лидери ще се съберат в индонезийската провинция Бали.

Обвинението беше отправено от телеграм канала General SVR, който редовно твърди, че Путин страда от рак, болест на Паркинсон и шизоафективно разстройство. Името си каналът носи от руската агенция за външно разузнаване SVR, известна някога като КГБ.

Твърденията не могат да бъдат проверени, но General SVR бе сред първите, които докладваха предварително формата на катастрофалната мобилизационна стратегия на Путин, както и твърденията за заболяванията му. Съобщава се, че авторът е кремълски генерал-лейтенант в изгнание, известен с псевдонима Виктор Михайлович.

Каналът не обясни защо Путин, който има черен колан по джудо и практикуващ няколко бойни изкуства, не може да се справи с чуждестранен лидер, който иска да му удари шамар.

Тази информация идва след като британският премиер Риши Сунак каза, че Обединеното кралство и неговите съюзници трябва да се "изправят" срещу Путин, ако руският президент присъства на срещата на върха.

Индонезийският лидер Джоко Видодо, чиято нация трябва да бъде домакин на срещата, устоя на натиска от страна на Киев и Запада да отмени поканата на Путин. Той каза, че не е забранил на руския лидер да присъства, но той "може би ще поиска да го направи виртуално".

Вестник "Файненшъл таймс" цитира лидера от Джакарта, който казва, че разговор с Путин е оставил у него "силно впечатление", че няма да присъства.

Индонезия покани и украинския президент Володимир Зеленски, който най-вероятно ще присъства на срещата на върха виртуално, каза неговият говорител пред обществената телевизия Suspilne във вторник.

Зеленски каза миналата седмица, че няма да участва, ако Путин присъства на конференцията.

В допълнение към твърденията, че чуждестранен лидер се готви да удари шамар на руския президент, каналът General SVR твърди също, че Путин е загрижен от повишения риск от убийство, ако присъства на срещата на Г-20.

"В Бали е невъзможно да се осигури подходящо ниво на защита, поне близко сравнимо с мерките, които се взимат в Русия", се твърди в публикацията. "Опасността да стане обект на покушение се увеличава значително. Но дори това не е спирало президента на Русия досега. Истинската причина за колебанието му да лети до Бали е унижението да бъде публично ударен", заключава каналът в Telegram.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
4
 
2
 
! Отговори
SS преди 1 година
Смешника се е скрил в някоя дупка в Сочи и само чака своя край
168
5
 
4
 
! Отговори
Realist преди 1 година
Той просто няма какво да прави там ! Има си БРИКС ,има си ШОС и др. НОРМАЛНИ партньори и съюзници по цял свят , които оценяват това което той прави в Украйна . Няма нужда да ходи по ЛИЦЕМЕРНИ срещи . БЕЗПОЛЕЗНИ СА !
167
6
 
8
 
! Отговори
преди 1 година
Целия цивилизован свят иска да му удари плесница на владимир късий и това е най-малкото , което заслужава. Аз се надявам да получи и присъда в Хага и да лежи в затвора до края на дните си
166
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали Путягата е каратяга?!
165
14
 
9
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
Заради 1 шамар ли е цялата работа..!?А защо ми се чини, че той получава по 8 000 000 000 шамара всеки ден, макар и виртуални, от тях ......не го ли е срам!?Споко...не се плаши от още един, макар и реален!
164
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пък аз ако му извъртя един шамар на тоя дъртофелник дето заплашва в ядрена война и се крие в бункера... Ще се умори да пада и да става дъртия фашист !
163
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма по-голям страхливец от путин ! Дърт мишок с оцапани *** хахааха . Няма и смисъл да ходи на G20 , русия вече не е част от тях.
162
8
 
8
 
! Отговори
Какъв е шанса преди 1 година
Зеленски да налети на бой, като абсолютен селянин, а? Много голям. И на мен да ми дават милиарди всеки месец ще налитам на бой, на който ми кажат.
161
4
 
9
 
! Отговори
Мишкин преди 1 година
До Зайцев ... бахахаха . С какво ? С език ли ? Те там всички са доказани и признати пасивни хомосексуалисти които дори вече и не се крият от обществото . Ти прочете ли ? Те смелите , шамарче искали да му ударят .... шамарче . Я направи справка с предишни срещи на Г20 какви човешки аномалии се събират там .... Най-много някой цирк да направят ако Путин отиде ... шамарче .. а дано ама надали .
160
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кукувска пропаганда с изперкали заглавия....Хубавото е,че не ги приемаме сериозно и им се смеем иначе и нас ще вкарате в Карлкуково.Направо си е за подигравка.
159
3
 
12
 
! Отговори
Зайцев преди 1 година
Не шамар , направо да му теглят по една мишка хахахаха
158
10
 
8
 
! Отговори
ВТ преди 1 година
До ТВ ... И за какво? Сбирщина толерасти с меки ръчички и още по меки китки... шамарчета щели да ми ударят.ахахаха. Несъмнено . Но не и преди да са повикали всички медии в околноста за да заснемат и покажат какви непоколебими и безстрашни лидери са и как са се осмелили да ударят шамарче на един зъл диктатор като Путин. Да не пропускаме и дементиралия старец от Ващингтон, който ако не си носи листчето с инструкции първи ще се хвърли .. да прегръща и поздравява Путин за победите му срещу... Русия.
157
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ГАП(Главния Американски Памперс) ,ще присъства ли на тази среща и дали вече е доставено там нощното му гърне?Нещо хептен не пишете за него,а непрекъснато драскате про..с.тотии за Путин,нещастни ***!
156
8
 
13
 
! Отговори
ТВ преди 1 година
Няма да отиде, защото ще яде повече от един шамар. Така че, по-добре да си стои на сигурно в бункера.
155
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бях готов да се закълна че това е превод на нела. Мислех че днес й е почивен ден, ама шорущоида не им дава много такива че да пазят либерастията на амбразурата
154
2
 
7
 
! Отговори
КаквоПрочетохТокуЩо преди 1 година
Някакъв си неназован канал в Телеграм дето твърдял че има неизвестни източници в Кремъл "сензационно" ..... ихааа, ама наистина сензационно чи как иначе, твърдял че Путин нямало да отиде на Г20 щото някой, пак неизвестен на нас и на създателите на тая сензационна новина политик в сензационния Телеграм щял да му удари шамар ... и това много разстроило Дикратора ... НапраУ са е побУлял .... е той според ДРУГИ сензационни новини си е бил болен отдавна ..... щото други са го чули да киха ... Въйййй
153
4
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
бали не е сигурно място така че не му трябва на путин да пътува до тамбез това само прос-то-тии се говорят тупат се по охранените гърбове иизмислят каква мръсо-тия и на кого да я излеят това са безполезни седенкиот които човечеството ще пострада
152
0
 
11
 
! Отговори
Майната ви.... преди 1 година
До Анонимен 184 Фалшива новина , ама кефи.
151
6
 
16
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 1 година
Военно престъпник и негодник.Как хубаво и вярно звучи.
150
8
 
7
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
ПО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ НЕ СЪМ ЧЕЛ СКОРО.