Путин нямало да присъства на срещата на Г-20, защото друг лидер искал да му удари шамар?

Руският президент също така се страхувал и за безопасността си
9 ное 2022 20:15, Нели Христова
266
Путин нямало да присъства на срещата на Г-20, защото друг лидер искал да му удари шамар?
Снимка: БГНЕС

Владимир Путин вероятно няма да присъства на срещата на върха на Г-20 в Бали. Един канал в Telegram обаче изтъква интересна причина за отказа му да пътува - президентът на Русия е получил информация, че друг световен лидер планира да му "удари плесница в лицето" заради войната в Украйна.

Руският президент все още не е казал дали ще присъства на конференцията следващата седмица, но е малко вероятно той да отлети за Индонезия.

Канал в Telegram, който претендира, че има източници в Кремъл, сензационно заяви днес, че руският лидер е бил предупреден от чуждестранното разузнаване, че един неназован участник от Г-20 е имал за цел "да го удари по лицето с плесница по време на лична среща". Този лидер имал за цел да "демонстрира отношението си към него като военнопрестъпник и негодник".

"Този ​​човек е заявил съвсем открито в своя кръг, че е готов да търси лична среща с Путин на срещата на върха, дори заобикаляйки протокола", се казва в публикацията. "Информацията е била представена на Путин като недвусмислено съответстваща на реалността, намеренията и плановете, потвърдени от няколко източника... Путин не е готов да рискува да бъде унижен, като получи публичен шамар."

Срещата на върха на Г-20 ще се проведе на 15 и 16 ноември и на нея световните лидери ще се съберат в индонезийската провинция Бали.

Обвинението беше отправено от телеграм канала General SVR, който редовно твърди, че Путин страда от рак, болест на Паркинсон и шизоафективно разстройство. Името си каналът носи от руската агенция за външно разузнаване SVR, известна някога като КГБ.

Твърденията не могат да бъдат проверени, но General SVR бе сред първите, които докладваха предварително формата на катастрофалната мобилизационна стратегия на Путин, както и твърденията за заболяванията му. Съобщава се, че авторът е кремълски генерал-лейтенант в изгнание, известен с псевдонима Виктор Михайлович.

Каналът не обясни защо Путин, който има черен колан по джудо и практикуващ няколко бойни изкуства, не може да се справи с чуждестранен лидер, който иска да му удари шамар.

Тази информация идва след като британският премиер Риши Сунак каза, че Обединеното кралство и неговите съюзници трябва да се "изправят" срещу Путин, ако руският президент присъства на срещата на върха.

Индонезийският лидер Джоко Видодо, чиято нация трябва да бъде домакин на срещата, устоя на натиска от страна на Киев и Запада да отмени поканата на Путин. Той каза, че не е забранил на руския лидер да присъства, но той "може би ще поиска да го направи виртуално".

Вестник "Файненшъл таймс" цитира лидера от Джакарта, който казва, че разговор с Путин е оставил у него "силно впечатление", че няма да присъства.

Индонезия покани и украинския президент Володимир Зеленски, който най-вероятно ще присъства на срещата на върха виртуално, каза неговият говорител пред обществената телевизия Suspilne във вторник.

Зеленски каза миналата седмица, че няма да участва, ако Путин присъства на конференцията.

В допълнение към твърденията, че чуждестранен лидер се готви да удари шамар на руския президент, каналът General SVR твърди също, че Путин е загрижен от повишения риск от убийство, ако присъства на срещата на Г-20.

"В Бали е невъзможно да се осигури подходящо ниво на защита, поне близко сравнимо с мерките, които се взимат в Русия", се твърди в публикацията. "Опасността да стане обект на покушение се увеличава значително. Но дори това не е спирало президента на Русия досега. Истинската причина за колебанието му да лети до Бали е унижението да бъде публично ударен", заключава каналът в Telegram.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
7
 
5
 
! Отговори
Cartman1912 преди 1 година
Путин се уплашил, че Байдън, като го хване деменцията и вземе да се върти без да знае къде отива, от центрообежната сила ръцете му ще се засилят и ще шамаросат яздещия мечки. Затова по-добре на сигурно в бункерчето да не се налага да мисли оправдания за жестове на добра воля. Пък и все пак навън го дебне сатаната, ковид, кемтрейлс и др.
148
2
 
14
 
! Отговори
Св преди 1 година
Е това ако не е болен, параноичен шизофреник??? И има в ръцете си оръжие, с което решава милиони човешки животи и съдби ...
147
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едва ли Путин ще ги удостои с честта да присъсва. Той не обича вредни и пресстъпни компании. Така, че тоя с шамарите, освен сам да си ги набие.
146
16
 
5
 
! Отговори
Тон преди 1 година
Каквото и да се говори ЕС ще рухне както римската империя!
145
5
 
18
 
! Отговори
Georgiev преди 1 година
Путин във времето се превърна в един диктатор, скрил се в бункерчето си, но пък голяма част от българите му се прекланят. Разбира се, това са основно не особено интелигентни и образовани хорица, почитатели на домашната ракия и бахура.
144
8
 
5
 
! Отговори
Ром"с преди 1 година
Затова и отива Лавров да се "разбере" с този "побойник"...където е искал шамар да му удари .. .Само да не се уплаши пък той сега ...и да не отиде..а да встъпва онлайн на срещата!))
143
7
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Каквото и да говорите, Путин е негодник! хИ ще свърши като Саддам и Кадафито!
142
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много ми се ще да беше възможно, да покажат в ефир на живо как Байден замахва да удари шамар на Путин и Путин го хвърля на глава на тази среща. Или Зеленски, който е по-дребен от Путин му посяга и резултата е същия.... Обаче няма да го бъде, защото международните срещи не са място за MMA състезания
141
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе вие вярвате ли си на публикуваните глупости от рода на "че един неназован участник от Г-20 е имал за цел "да го удари по лицето с плесница по време на лична среща"". Ударихте дъното с тази пропагандна тъпотия! Как изобщо ви хрумна да публикувате това? А, да платиха ви за това от структурите на Сорос, ясно.
140
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още една фалшива новина!
139
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До разсмивате ме Образно казано "шамар". Като шамар на церемония за Оскар - за слава. Те и срещите им на Г-20 са такива сигурно. Провокация някаква се е готвела сигурно.
138
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шамар за борисов? кога? чакаме...
137
4
 
8
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
176,те тия боят шамари само виртуално. Като го срещнеш, ще се насepe от страх.
136
4
 
15
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Имаше един вестник, Жълт труд. Много го търсеха. Явно вече не е нужен, щом има толкова будни журналисти в днесбг. Браво.
135
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стрелбата по границата е провокация а нямате дори оръжие да се защитите от бежанците които пуснахте .Те не бият шамари те !!! стрелят и убиват с оръжие
134
8
 
17
 
! Отговори
разсмивате ме преди 1 година
Путин да го е страх от шамар при положение, че е шампион по бойни изкуства? Другият лидер няма да успее дори да замахне, преди да се отзове проснат на земята.
133
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В супера в мола снощи гледам нов артикул малки тънки наденички по малки като грамаж от кебапче само за 2.90 парчето. Кой на кого бие шамари не знам.
132
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тротинетките често се строяват и преброяват под някой коментар. Аз лично вече не слагам +/- , защото вече и аз съм mрол. Баай.
131
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кремълското, кърваво джyдже заслужава единствено да му мине един валяк от пътното през кyxaта манepка.
130
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Развявате украинското знаме и славите чужда страна триете отнемате достъп гоните и обиждате. Какво очаквате да изпитваме към вас и къде отива тази енергия защото това е физика а енергията се връща към този който я причинил,освен че е откровен фашизъм. Що не вземете да ни избиете ?!? После ще си живеете свободно независимо суверенно и демократично като украинците.