Силни взривове разтърсиха Белгород

Все още не е ясно откъде идва атаката
16 ное 2022 16:00, Нели Христова
121
Силни взривове разтърсиха Белгород
Снимка: Twitter

Четири силни експлозии бяха чути в небето над центъра на Белгород, като се допуска възможността да е сработила системата за противовъздушна отбрана в града, съобщава кореспондент на РИА Новости от мястото на инцидента.

Експлозиите са били толкова силни, че прозорците на сградите са се разтърсили. Все още няма официални коментари за случилото се, отбелязва агенцията.

Ден преди това системата за противовъздушна отбрана работи в Грайворонския окръг и Валуйския район. Освен това двама души загинаха при обстрела на Шебекино.

Украинските войски постоянно нанасят удари по граничните райони на Русия. В Брянска, Курска, Белгородска област и в Крим остава в сила т.нар. жълта степен на опасност, предаде Агенция "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
1
 
! Отговори
Е не може само Укр. преди 1 година
Белгород - 40 километра от границата с Украйна. Е, сега да видят "великите" владетели на света. Не може само Украйна да се бомби.
89
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 97 - А Путинофобите - в Арктика, нали? )))
88
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Путинските Хуни не бяха нападнали Украйна, нямаше да се случи това. ПУТИНСКАТА МАФИЯ Е ВИНОВНА. Шансът на украинците е да се превърнат в кошмарът за руските окупатори и като афганистанците навремето, да не им дават и минутка сън през нощта и през деня.
87
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От извънземните сигурно
86
0
 
3
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 1 година
Интересно. Белгород е в границите на Руската империя. Дали ще има някакъв отговор ?
85
2
 
3
 
! Отговори
Кънчо преди 1 година
До До78 - За трите милиона българи - КомунизЪмЪ ги прогони, а Запада ги привлече. И никога няма да се върнат - нито те, нито децата им!
84
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЕ ЗНАМ АМА ТАЗИ СУТРИН ЦЯЛА УС", РАЙНА СЕ БЕШЕ НАС" Р", АЛА ПУТИН БОМБЕШЕ НАРЕД.
83
4
 
3
 
! Отговори
toti преди 1 година
Айде ходете си заредете батериите и не се връщайте повече!!!
82
6
 
10
 
! Отговори
До92 преди 1 година
По спомен те сами доброволно се оттеглиха от Берлин,ама виж едни други навлеци седят още там и нямат никакво намерение да се махат!
81
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как е братушки ? Наближавате ли Берлин ?
80
2
 
3
 
! Отговори
До Кори преди 1 година
Ами най вероятно от добре уреденият рай!
79
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 96 Колко лица вземат 3000 лева нетна заплата в България?Масовата заплата е 1200-1300 лева нето,което ще рече,че ще можеш да си купиш въпросната румънка за около две години,нещо което беше постижимо и със средна заплата и при соца!
78
7
 
3
 
! Отговори
До 92 преди 1 година
При 3000 лева заплата, за една година си взимаш чисто нова Дачия!
77
0
 
10
 
! Отговори
До85 преди 1 година
С тия които изчезнаха последните 30 години сигурно си пиеш пиенето един или два пъти годишно,все още има какво да ги свързва с България,децата им обаче ще прескачат един път на пет години от любопитство а внуците им въобще ще забравят какво е България и от къде идват,депупулацията на 30% от населението на една държава без война и катаклизми говори за проблем и да кажеш няма проблем ние си пием мастиката,си е меко казано зариване главата в пясъка!
76
3
 
5
 
! Отговори
До 92 преди 1 година
Къде в соца видя коли втора ръка, БОЛ!?? Аз за 20 годишен тръбант, се бях записал в клон на мототехника Пловдив, и след 6 месеца чакане го купих за 1300 лв.! През 1986г.В един складове двор срещу ЗАЕ Пловдив!
75
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 87 А сега не 10, а 30 години не можеш събра пари за чисто нова кола. Щото и при соца коли на старо - бол.
74
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 84 Глобализацията разката фамилията на богатият запад като общество,заради мултинационалните капитали които в стремежа си да търсят все повече и повече лесни печалби,златният милиард е на път да отиде в историята!
73
3
 
6
 
! Отговори
до 84 преди 1 година
То по принцип във концлагерите животът е най-спокоен. Не мислиш за сметки, храна и подслон, няма престъпност и безредици, само бачкаш и чакаш да пукнеш.
72
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не си ходил в Америка а може би дори и във Франция. Понеже говориш с лека ръка разбирам това.
71
9
 
14
 
! Отговори
до 56 преди 1 година
По времето на соца двадесет години работиш за апартамент. Втори апартамент не можеш да имаш, защото държавата ти го взема. Платил си и чакаш 10 години за кола - Лада. За да се издигнеш в работата - задължително трябва да си член на БКП. Не можеш да пътуваш в чужбина, защото западните държави са наш враг. Единствената западна стока - само в Кореком. Живей си в Соца, ние сме вече в 21-ви век.