Силни взривове разтърсиха Белгород

Все още не е ясно откъде идва атаката
16 ное 2022 16:00, Нели Христова
121
Силни взривове разтърсиха Белгород
Снимка: Twitter

Четири силни експлозии бяха чути в небето над центъра на Белгород, като се допуска възможността да е сработила системата за противовъздушна отбрана в града, съобщава кореспондент на РИА Новости от мястото на инцидента.

Експлозиите са били толкова силни, че прозорците на сградите са се разтърсили. Все още няма официални коментари за случилото се, отбелязва агенцията.

Ден преди това системата за противовъздушна отбрана работи в Грайворонския окръг и Валуйския район. Освен това двама души загинаха при обстрела на Шебекино.

Украинските войски постоянно нанасят удари по граничните райони на Русия. В Брянска, Курска, Белгородска област и в Крим остава в сила т.нар. жълта степен на опасност, предаде Агенция "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хитлеро Пуризма отива към своя логичен завършек.От настъпление преминават в отстъпление с множество изтърпяващи бомбандировачи на цивилно население.Но иде края на един комуно фашистки период на Русия.Данп разумът и здравите соли надделеят.Путин биде заловен и съден.Освен ако не се самозапали и изчезне завинаги...
49
12
 
17
 
! Отговори
До 56 преди 1 година
Пътуваме свободно по цял свят и на който не му харесва демокрацията, може спокойно да се пръждоса в някоя комунистическа държава. Сами ковем съдбата си и получаваме толкова, колкото сме изработили. За някои от нас, това е хиляди пъти повече от 30-те лева заплата от комунизма. Средната продължителност на живота се е увеличила с над 10г., но то ще е от гадната храна. Децата ни могат да учат в най-добрите университети по света и не се страхуват, че ще попаднат в трудов лагер заради виц...
48
10
 
8
 
! Отговори
Колкото и да се преди 1 година
пенят русофобите тъдява, с Украйна е свършено като държава..Студ и мрак ще царят там в следващите няколко месеца..
47
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 54 вчера имаше видео с унищожена полска диверсионна група имаше и 1 французин за цвят. Всеки ден изкачат видеота в телеграм със западни наемници.
46
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Зозо разгледай тиндърите на украинките ,ще останеш изненадан. Пример- само за украинци, търся някой с който да споделям студените нощи и да коля руснаци. Тъй ,че си спести простотиите, ако имаш тиндър разгледай що за нацита са укрите.
45
10
 
17
 
! Отговори
Някой тук може ли преди 1 година
да посочи едно хубаво нещо от демократизацията на страната ни за последните 33 години? Нещо стана по-евтино или пък по-качествено ли, какво? Политиците ли станаха по-кадърни? Здравеопазването как е? Образованието? ДДС? ЕРП-та? Концесии? Приватизация? Средното IQ в страната? Страната ни е на дъното на всички класации, а произвеждахме компютри, имахме космическа програма, ядяхме истинска храна, безплатно здравеопазване и образование на световно ниво. От нас се учеха други народи, а не обратното.
44
4
 
11
 
! Отговори
НАТО преди 1 година
трябва да денацифицира Украйна, която нападна нейния член Полша!
43
8
 
12
 
! Отговори
Украинския преди 1 година
фашизъм е заплаха за цяла Европа! НАТО незабавно да окупира цяла Украйна в границите до 2014г.!
42
3
 
6
 
! Отговори
Еврейн (Да де, ама.. преди 1 година
да де, ама какво ще стане като почнат пък да падат в Полша (и къде ли още не) не отломки, ами цели хаймерси, а???
41
11
 
18
 
! Отговори
Еврейн (Да де, ама.. преди 1 година
да де, ама докато не се прочисти територия 100-200 км в дълбочина от границата, укро-вермахтът ще обстрелва и ще прави поразии. Затова там не трябва да остава нито един мърдащ укро-нацист
40
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Груйчо - щото до сега за 30 години "демокрация" само добро идва в България , като почнем от приятелските ракети паднали у нас при тероризизрането на бивша Югославия, та свършим до постоянната вълна българи, мигриращи извън България.
39
4
 
7
 
! Отговори
До груйчо преди 1 година
Ама баш добре си се кръстил,Груьооо!!!
38
7
 
5
 
! Отговори
До д-р Иванов преди 1 година
Пример за некадърен доктор. Абсолютно неточна психологическа характеристика. Късай си дипломата. Баща ти беше прав - нищо не става от теб. :)
37
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Зозо- ами просто нямаш шанс за квартира там, те роми гейове като теб не приемат.
36
18
 
12
 
! Отговори
Груйчо преди 1 година
Никога нищо добро за България не е дошло от Русия!Българите ,щом добре познаят своята история,никога не трябва да подкрепят този мрачен,***,пиян и оглупял народ,а още повече имперската политика на дребния плъх Путин!Слава на Украйна! Тези герои смъкнаха фалшивия воал от глупашката държава Русия!
35
8
 
10
 
! Отговори
До 42 преди 1 година
Правилно! НАТО да влезне в Украйна!
34
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това на видеото ли наричате силни експлозии? Аз приди няколко вечери тук в България имах удоволствието да слушам няколко поредици от единична стрелба. Приличаше на изстрелян пълнител, след пауза - още един и след пауза още един. Казвам приличаше, защото може деца да са се забавлявали с пиратки. Полицейски сирени не се чуха. След това всичко бе мирно и тихо.
33
10
 
9
 
! Отговори
Д-р Иванов преди 1 година
"Ако антикомунист означава фашист, то аз се гордея да бъда фашист. По-лошо от комунизма не е имало никога. Това е сатанинска идеология." --------------------------------------- Нито си "фашист", нито си "комунист", а си един хaйлaзин и безделник, който не се занимава с нищо полезно, а се налива с алкохол и взема евтина дрога. Реакцията на такива като тобе е някаква злоба защото нивото на допамина ти е спаднало след вчеращното поркане и дозата дрога.
32
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинските войски постоянно нанасят удари по граничните райони на Русия
31
5
 
10
 
! Отговори
До37 преди 1 година
Ти пък къде видя комунисти?Феодали да,ама комунисти?Като троолите,поне го правете с главите си а не с отходните си отверстия!