Докато Русия сипе бомби над Киев съпругата на руски министър харчи $84 хил. в Париж

Разкритието е на организацията на Алексей Навални
23 дек 2022 09:05, Нели Христова
149
Докато Русия сипе бомби над Киев съпругата на руски министър харчи $84 хил. в Париж
Снимка: БГНЕС

Съпругата на един от най-високопоставените служители на Владимир Путин се е насладила на разкошно пътуване до Париж, където похарчила над 84 хил. долара за дизайнерски стоки, докато Русия е сипела бомби над Киев, твърдят западни издания. Светлана Иванова, която е жена на заместник-министъра на отбраната на Кремъл Тимур Иванов, пътувала до Париж и Англия, за да види децата си тийнейджъри през март тази година.

Разкритието е на близката до задържания руски опозиционен лидер Алексей Навални Фондация за борба с корупцията. Организацията е открила, че Иванова е посетила бутик на “Прада” във френската столица, както и други луксозни магазини за бижута, като е похарчила над 80 хил. долара по време на краткото си “бягство” от Русия.

Въпреки човешката трагедия в Украйна със загуби и за двете страни на сраженията съюзниците на Путин до голяма степен продължават с нормалното си ежедневие, отбелязват експерти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оля харчи сигурно толкова всеки месец държавни пари и на американските и европейските данъкоплатци но това за никого не е проблем нито за укрите
109
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами че то и в България е така едни са много богати , други заможни а трети гледат как живеят първите две групи.
108
7
 
5
 
! Отговори
Дедо Мраз преди 1 година
2023 Русия ще се разпадне отвътре
107
9
 
4
 
! Отговори
жената на Зеленски преди 1 година
Харчи по арижките бутици във всеки един по 40 000 долара за покупки лукс, но това са парите за предателството. Добре го карат и сега Зеленски получава 2 милиарда долара още и Пейтриът. Путин е казал , че 2023 година е може би последната за Земята.
106
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кадиров носи кубинки "Прада", Путин носи маркова пухенка за 2 000 долара.
105
7
 
8
 
! Отговори
Боби преди 1 година
Добре бе от нямане какво да измислят измъдриха тази "новина" 5 минути в мрежата проучване и истината лъсва. въпросната Дама е отворила първия си бутик от веригата Метропул в далечната 1994г а 2008г се разделя със стария си мъж и след това се събира с сегашния Зам министър който е работил съвсем друга работа тогава. ИЗСМУКАНО ОТ ПРЪСТИТЕ както казва народа.
104
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя войната за това беше замислина... За да се открадне всичко от Украйна и да се набута в сметките на управляващите негодници в Кремъл. Но не би... Цивилизованият свят обърка силно плановете...
103
5
 
8
 
! Отговори
РУСКО ПОЗОРИЩЕ преди 1 година
НЕОБЯТНО
102
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Охоооо да не ви казвам какви суми летят тук по магазините от бедните украинци. То са часовници, бижута, дрехи, техника, яко пазаруване. В Европа е същото. От къде имат толкова пари тези украинци?
101
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да то в париж колко е хубаво, повервахме на фалшивата новина...
100
5
 
1
 
! Отговори
Богат Беден преди 1 година
Научете се да правите разлика между клошари и бизнесмени, между мизерабли по рождение и надарени с акъл бай дифолт, между войници и генерали, между простакери и президенти, между чатари у форумо и редактори на вестници.
99
3
 
9
 
! Отговори
Аре, аре... преди 1 година
Пише го и у французойския Юманите. Стига сте плямпали щуротии, като кречетала. Вие още ли не сте разбрали, че 1% от рашковцете са свръхбогати, а останалите 99% свръхбедни, или това е вашият постСеСеСеРейски камюнизъм. Ако не ми вярвате, питайте другарката Нинова, лошо ли й е.
98
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а г-жа Зеленска от съпричастност с мъките на народа си се облича с дрехи втора употреба :(
97
8
 
11
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
до 119 "Редакторите ви са обикновени неадекватници..." - редакторите са на хонорар и пишат лъжите които са им поръчали спонсорите, без да имат грам срам, като истински ес демократи.
96
6
 
13
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Руснаците са ясни. Кажете и за 40те хиляди похарчени от Зеленска, също на шопинг.
95
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заглавието ви е в най-гнусните традиции на пропагандата: "Докато Русия сипе бомби над Киев....." Русия никога НЕ Е сипала бомби над Киев, и в момента НЕ сипе бомби над Киев, не се сещам дори една бомба да е изсипала над Киев. Редакторите ви са обикновени неадекватници, които не могат да схващат понятия като "факт", "достоверност", "журналистически стандарти"? Или имате някаква "норма" на пропагандни бози, която трябва да бълвате ежедневно?
94
6
 
18
 
! Отговори
В допълнение преди 1 година
А защо вие башибузуци, не писахте за това как съпругата на депутат от "свитата на Зеления", пак през месец март, бе хваната от унгарски митничари на ГКПП "Хоргош" с 11 куфара пълни с 16 милиона евро и пътнически сак с 850 000 долара.Отдавна сте продали душите си на Мамона, дами и господа !90 процента от новините ви са . . .предварително манипулирани !
93
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И със съпругата на зеленски не е по-различна картинката де. Обикновените хорица, зле въоръжени, мръзнат и *** като животни на фронта, тия си правят кефа. Такава корупция, както в Украйна и Русия, вероятно няма оня африканските държави богати на диаманти и петрол. А датската кралица пътува с метро и без охрана и пак са на върха на най-добре живеещите и щастливи нации.
92
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А жената на Зеления като изгарчи 40 000 $ за 1-час защо новината не беше отразена ? Наглеете *** плащат ви в зелено..
91
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хич да не е, руснаците яко им 'върви' в културата. Щом бившата съпруга на министър на културата разполага с такива джобни пари. Жалка картинка. Съмнява ме, че японският или британският министър на културата ще получават такива заплати, а камо ли бившите им съпруги да имат достъп до такива средства.