Докато Русия сипе бомби над Киев съпругата на руски министър харчи $84 хил. в Париж

Разкритието е на организацията на Алексей Навални
23 дек 2022 09:05, Нели Христова
149
Докато Русия сипе бомби над Киев съпругата на руски министър харчи $84 хил. в Париж
Снимка: БГНЕС

Съпругата на един от най-високопоставените служители на Владимир Путин се е насладила на разкошно пътуване до Париж, където похарчила над 84 хил. долара за дизайнерски стоки, докато Русия е сипела бомби над Киев, твърдят западни издания. Светлана Иванова, която е жена на заместник-министъра на отбраната на Кремъл Тимур Иванов, пътувала до Париж и Англия, за да види децата си тийнейджъри през март тази година.

Разкритието е на близката до задържания руски опозиционен лидер Алексей Навални Фондация за борба с корупцията. Организацията е открила, че Иванова е посетила бутик на “Прада” във френската столица, както и други луксозни магазини за бижута, като е похарчила над 80 хил. долара по време на краткото си “бягство” от Русия.

Въпреки човешката трагедия в Украйна със загуби и за двете страни на сраженията съюзниците на Путин до голяма степен продължават с нормалното си ежедневие, отбелязват експерти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руснаците искат да унищожат запада, да не им харчат парите 'kypвенските съпруги!
69
13
 
5
 
! Отговори
Българска чебурашка преди 1 година
Когато русия победи продънения запад, всички ще ходим на пазар в Париж в Прада и Гучи. А дотогава твърдо ще подкрепям Св.Владимир в нета
68
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, животът трябва да продължи! LIFE IS GOOD!
67
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъй тъй ппрошляците да ходят да мрът на фронта в името на кървавото джудже срещу един Масквич,пък кликата около джуджето все към лошия запад ги тегли.Тя да я питаш що и жена му на Песков си направи сватбата в Ню Йорк ха-ха, кви са жалки вватниците само.
66
14
 
9
 
! Отговори
ВЪПРОСЧЕ? преди 1 година
И? Къде е проблема?
65
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тимур Иванов има син от първия си брак, който живее в Мексико с майка си. Жена му, руската светска лъвица Светлана Захарова има две пълнолетни деца от първия си брак с бизнесмена Маниович, поверени на бащата. На 25 март 2022г. е посетила децата си във Франция и Англия. Синът й Михаил учи във Великобритания, а дъщеря й Александра живее във Франция. Самата Светлана е била водеща на телепрограмата" Свалете това веднага".Тя е бизнесдама, има няколко модни бутика в Москва. С Тимур имат две малки деца, от 30 август 2022 г, се намират официално в развод.
64
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чета и първоначално не виждам Париж, а Перник. Къде си казвам е похарчила в Перник толкова пари :))). Същото важи и за други градове, не го разглеждайте сега...Перник
63
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не разбирам драмата? Искат и тя да сипе бомби над Киев ли?
62
7
 
8
 
! Отговори
Pen преди 1 година
Нелче , мисирче гладно , все по-ниско падате. А тази "Фондация за борба с корупцията" на Навални ще ни разкрие ли нещо за корупцията или само следи как се харчат парите от корупция ? И как разбраха ,че е похарчила 84000$ ? Да не са вървяли след нея и да искат касовите бележки ?
61
8
 
10
 
! Отговори
Непозната преди 1 година
А съпругата на *еленски прави нещо друго по света, докато Украйна също сипе бомби.
60
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Остава западните издания да пояснят каква е връзката между харченето и бомбите , че чак и статия им е посветена ?! То , всъщност оплюването на всичко руско не подбира средства и начини , но можеше да е поне малко от малко по-интелигентно ...
59
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Факт, мечтата на всеки Руснак е да отиде в прогнилия запад, та дори и олигарсите от край време си мечтаят за това. Нормално, в раша още са на външни тоалетни и умират в мизерия, с най- ниска продължителност на живот в света
58
5
 
6
 
! Отговори
Нищо интересно преди 1 година
Децата на руZкия елит са във вражеския студен и гладен Запад...
57
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това не е новина , докато запада е виновен за какво ли не -децата на руските вождове (Путин,Лавров,Песков и т.н.) учат и живеят в същия лош запад . Приказките за злите САЩ и ЕС са си само за вътрешна употреба ,създават външни врагове за да отклонят вниманието от некадърната си политика ( как мислите страната с най много ресурси постига БВП колкото една Нидерландия или Испания да речем - само корупция и кражби)
56
8
 
10
 
! Отговори
Т.Шак преди 1 година
Това да не би да е някакъв жалък опит да се прикрият опостушителните рейдове на Е. Зеленика из парижките бутици, докато цяла Украйна стои на тъмно и студено?
55
0
 
6
 
! Отговори
РОРО преди 1 година
БОГ гледа!
54
6
 
7
 
! Отговори
Гфф преди 1 година
Интересно как не ви попадна и статията за коледното пазаруване на Елена Зеленски от преди дни със шопинг за 40хил? Или е пропусната нарочно и ни претопляте някаква новина от март?! Жълти парцали
53
5
 
6
 
! Отговори
Е, сега! преди 1 година
Естествено, тези твърдения са непроверени, но с добър пропаганден ефект.
52
2
 
7
 
! Отговори
М преди 1 година
Крадецът вика дръжте крадеца и нашите *** дръжте го, дръжте го ...
51
5
 
7
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Явно Зеленска е новата Мария-Антоанета. Като нямате хляб - яжте пасти! Но всички знаем как е завършила Мария-Антоанета - на гилотината.