Докато Русия сипе бомби над Киев съпругата на руски министър харчи $84 хил. в Париж

Разкритието е на организацията на Алексей Навални
23 дек 2022 09:05, Нели Христова
149
Докато Русия сипе бомби над Киев съпругата на руски министър харчи $84 хил. в Париж
Снимка: БГНЕС

Съпругата на един от най-високопоставените служители на Владимир Путин се е насладила на разкошно пътуване до Париж, където похарчила над 84 хил. долара за дизайнерски стоки, докато Русия е сипела бомби над Киев, твърдят западни издания. Светлана Иванова, която е жена на заместник-министъра на отбраната на Кремъл Тимур Иванов, пътувала до Париж и Англия, за да види децата си тийнейджъри през март тази година.

Разкритието е на близката до задържания руски опозиционен лидер Алексей Навални Фондация за борба с корупцията. Организацията е открила, че Иванова е посетила бутик на “Прада” във френската столица, както и други луксозни магазини за бижута, като е похарчила над 80 хил. долара по време на краткото си “бягство” от Русия.

Въпреки човешката трагедия в Украйна със загуби и за двете страни на сраженията съюзниците на Путин до голяма степен продължават с нормалното си ежедневие, отбелязват експерти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
E, питам. А защо Франция и Англия досега не съм им казали да напуснат...
89
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И откъде знаете ,че тия пари не и ги е дал бившият и мъж, бизнесмен? А зеленото ленче от къде има 40000 евро за час ?
88
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъй ли?Понеже Зеленск-ата булка е облякла расо и ходи на полеви условия да лекува равни войници.Я стига глупости и лицемерие, не сме толкова глупави и заблудени да вярваме на медийната пропаганда
87
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А, тя Зеленска щото от една година не е в Париж... Тя само от квартални зарзаватчийници и магазини за секънд хенд пазарува. И помежду това, направи някоя корица за Вог, за разнообразие...
86
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 103 - обясниха ти и пак не вдяна, че това не са деца на заместник-министъра на отбраната в Русия Тимур Иванов, а деца на жена му от първия й брак. Т.е. той с тях няма нищо общо. Тия деца са дадени от съда на бившия й съпруг - бизнесмена Маниович, който емигрира от Русия. Така че майка им Светлана, нищо не може да им каже къде да живеят - родителските права са дадени на баща им. Поначало тази новина е претоплена манджа - от 25 март 2022 г.
85
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е нали със специална директива ЕС забрани на всички руснаци визите, съответно - пътуванията?! Как така руска гражданка е преминала границата на която и да е европейска държава без виза? Европейска корупция? Или поредната зле скалъпена партенка, която тоя сайт и подобните му се чувстват задължени да разпространяват?...
84
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Странно как в края на декември чак "разкриха", че била харчила в Париж и Лондон и интересно как е отишла до там, като полети от Русия към Европа са забранени от февруари
83
5
 
6
 
! Отговори
До Абе Чебурашка преди 1 година
Явно не виждате иронията в това което пиша. Очевидно е, освен за българските чебурашки, че никога няма да се вредят до там, обаче това не им пречи да величатя руската икономическа и военна сила.
82
3
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Чакайте сега, нека да изясним нещо: как е стигнала до Париж, след като има забрана за руски граждани, а още повече за приближени до Путин. Май пак от днес.бг не сте си написали домашното, или пък запада е лицемерен, кое е истината?
81
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Жорката. Коментарът ти е съвсем по темата. Малко встрани нещо да кажеш, че на руския елит децата са по лошия запад?
80
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Светлана може да е пътувала до Париж и Англия през март тази година. Имала е право. Пътуванията тогава не бяха забранени. Относно "разкритието", че Иванова е посетила бутик на "Прада" във френската столица, както и други луксозни магазини за бижута, като е похарчила над 80 хил. долара: имала пари - похарчила. Може Тимур Иванов да й ги е дал, а той може да ги е спестил от закуски. За руснаците $80 хиляди са дребна сума за шопинг. Мащабите са им такива.
79
6
 
11
 
! Отговори
Жорката преди 1 година
Като малък Зеленски често боледува и страда от незадържане на урина. Родителите му се отнасят към този факт без нужния такт и разбиране. Освен това той се страхува, че връстниците му ще разберат за неговата срамна болест. Всъщност неговите съученици се досещат за проблема му, защото от Зеленски постоянно лъха миризма на урина.Баща му се опитва да възпитава сина си по спартански, обливайки го със студена вода, която кара Зеленски да пищи и да се мята
78
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само фактът, че децата на зам министъра на отбраната на Русия са в Англия и Франция и не ходят те в Русия да видят майка си, а тя ходи при тях, трябва да е достатъчно красноречив.
77
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зеленска да не би да е на бойното поле . Нима американските милиардери и милионери , политици ,спряха да си живеят 20 години , когато САЩ унищожаваше държави наред . По цял свят е така - елитите си живят съвсем друг живот . Негативите са 99% от хората. Да вземем пандмията - някои си правеха милиони и милиарди долари . А болшинството от хората се чудеше как да оцелява
76
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 86 - плюнчо, сватбата на Навка и Песков беше в Сочи. Отпреди брака си Татяна Навка имаше апартамент в Манхатън - оттам се казва, ето Песков има апатртамент в САЩ. Бившият мъж на дъщерята на Путин, милионерът Кирил Шамалов имаше вила в Биариц - от там се казва - ето, дъщерятя на Путин има вила в Биариц. Дъщерята на Лавров е родена в Ню Йорк - от там се казва - ето, дъщерята на Лавров живее в Ню Йорк. Само че тя си живее в Москва. Много спекулации, които нямат нищо общо с истината
75
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
има харчи,къв е проблема?
74
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 92:Пари има - държавни. Същото като наще правителствени фльорци.
73
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако западняците имаха топки да я арестуват с някво фалшименто обвинение като оная черна баскетболистка и да гънат ръце. Ама нееееее човешки права, плюшени мечета и прочие простотии. Ако Европа загуби война ще е заради тия дивотии. Преди години ФСБ така вербуваха един естонски офицер.
72
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има пари - харчи. А докато украинските нацисти избиват цивилни от 2014 ние си затваряме очите и ги глезим безплатно по нашите курорти.
71
7
 
10
 
! Отговори
Абе Чебурашка преди 1 година
До Българска чебурашка Нали ако твоята скъпа Рассия победи продънения запад както ти казваш, в Гучи и Прада ще ходиш на пазар ама ще си пазаруваш дънки "Панака" и маратонки "Стадион".А от някой техномагазин ще си купуваш магнетофони "Кащан" и радио "Веф".