Путин: Готови сме да преговаряме с всички участници в конфликта

Според президента, Западът се опитвал да разкъса Русия
25 дек 2022 14:05, Петя Славова
338
Путин: Готови сме да преговаряме с всички участници в конфликта
Снимка: БГНЕС

Западът се опитва да разкъса Русия, заяви руският президент Владимир Путин в откъси от интервю. То ще бъде излъчено по националната телевизия по-късно днес.

"В основата на всичко това е политиката на нашите геополитически противници, целяща да разкъса Русия, историческата Русия", каза Путин.

"Те винаги са се опитвали да "разделят и владеят"... Нашата цел е друга - да обединим руския народ", добави той, цитиран от БГНЕС.

Още по темата

Путин използва понятието "историческа Русия", за да твърди, че украинците и руснаците са един народ - подкопавайки суверенитета на Киев и оправдавайки 10-месечната си офанзива в Украйна.

"Действаме в правилната посока, защитаваме националните си интереси, интересите на нашия гражданин, на нашия народ", каза Путин.

Президентът повтори твърденията си, че Москва е "готова да преговаря с всички участници в този процес (за намиране на) приемливо решение" на конфликта.

При първото си пътуване извън Украйна от началото на офанзивата през февруари украинският президент Володимир Зеленски получи твърди обещания за подкрепа от президента на САЩ Джо Байдън, включително за най-модерната система за противовъздушна отбрана на Пентагона.

"Разбира се, че ще я унищожим, на 100 процента!" каза Путин, визирайки ракетната батарея "Пейтриът", обещана на Зеленски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин винаги е готов за преговори при неговите условия.Американците и Запада забравят най-важното.Хората от Донецк и Луганск казаха,че не искат да живеят в бандерия.
224
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Психодиспансера пак си изпусна питомците... Его на и Путин дойде... Добре че не е Биден, че пак всичко ще е в лай ... на ... Хитлер и други са готови и те да се включат... Айде чао, не се отчайвате ако сами си пишете ... Психо десните ще ви се радват... хахаххаха
223
8
 
16
 
! Отговори
Хапчетата, путин! преди 1 година
Още един самозабравил се диктатор с мания за величие! Изтегляйте се незабавно от суверенна Украйна и едва тогава може да има преговори за съд на руSSките терористи и изплащане на репарации!
222
5
 
5
 
! Отговори
Путин преди 1 година
Аз съм Петър l:))))))
221
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия трябва да плаща на Украйна в следващите 10 000г. Най-малкото е по 10 билиона долара на година... Добре бе мечтател, потрудете се малко, победете русия и тогава говорете... А иначе Русия може да иска репарации от Бг за това че се бърка там дето не и е работа...
220
12
 
5
 
! Отговори
до Крим не е руски преди 1 година
забавен си
219
9
 
19
 
! Отговори
Крим не е руски преди 1 година
Време е да се преговаря за капитулацията на Русия и да се определят репарациите които Русия трябва да плаща на Украйна в следващите 100г.А след това руските преговарящи веднага в съда в Хага да се съдят руските военнопрестъпници за престъпления в Украйна и срещу човечеството.
218
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не мисля, че руснаците наитина ще преговарят.. Да, може да се започнат някакви "преговори", но ми се струва, че руснаците имат по-далечни цели. Украйна така или иначе е разорена и няма никакви шансове на бойното поле. Украйна не е сред печелившите от тази война. Щатите и Русия са в тази група обаче..
217
4
 
11
 
! Отговори
Е,бравос преди 1 година
Напоследък в Русия измират НЕОЧАКВАНО всякакви олигарси,мениджъри, генерали. Единствената ОЧАКВАНА смърт, всички я знаем... Тя е коледно пожелание за милиони!
216
14
 
5
 
! Отговори
до ямболия преди 1 година
там все такива гла-мави ли сте? русия щяла да загуби войната! и как ще стане тая работа? укрите се разбягаха, доста ги изтрепаха, без ток, вода, храна...да се чуди човек! а ти приятелю, виждал ли си пекинез да пребори доберман?
215
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Анализ на щатските служби сочи,че избирането на Радев и участието на руска връзка в това чрез БСП, е част от РУСКАТА ПРОПАГАНДА.Ето това е Истината за 30 г. ПРЕХОД
214
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен.... Колкото Мексико платиха на Тръмп стената, той им каза , че те ще я плащат, а те се изсмяха!
213
3
 
6
 
! Отговори
Тарасин преди 1 година
Внезапно поина поредният руски генерал на 70 години.
212
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия има редкия малшанс да бъде управлявана от циничен демагог.Всички приказки за "велика русия" бяха погребани от жалките му опити да се извиси до Петър Първи.Всяка негова заплаха се превръща в обратна реалност.Швеция и Финландия бързо влизат в НАТО,нещо недопустимо доскоро.Средноазиатските републики ще се откъснат от руско влияние,кой към Китай, кой към Турция.А милиардите на САЩ за Украйна ще ги плаща руския народ,няма кой друг.Е,къде е великия успех на Джуджан ,сътворен от глупостта Му?
211
12
 
9
 
! Отговори
Реалността е страшна преди 1 година
Украинците+Украйна нямат друг избор, освен да се върнат в родината си Русия, в момента всеки, който ги хване ги подмята, мачка,унижава, използват ги като роби, дори за донори на органи , за пушечно месо, за насаждане на агресивен западен нацизъм, настройвайки ги един срещу друг да се убиват помежду си, ограбват ги, ограбват родината им, а те мизерстват, положението на тези хора е отчайващо, нямат друг избор, освен да се върнат в Русия, за да заживеят нормално и без страх и без бандитизъм,
210
0
 
0
 
! Отговори
Друга тема преди 1 година
Някои хора нарочно са лъгали че аз съм болен и кофти човек, за да бъда желан ТОЧНО НИКЪДЕ, те така искат!
209
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Днес.ру намират за уместно дори на коледа да ни информират за проблемите на антихриста и руските терористи. Ще горите в казана на Сатаната! На бавен огън ще се варите!
208
12
 
4
 
! Отговори
да преди 1 година
"унищожаваме ги на 100%" - в прав текст путин им казва -или нашите условия или ядрен апокалипсис...така че бай дънчо да му мисли!
207
12
 
14
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 1 година
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ. БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ. А ИНАЧЕ РУСИЯ ГУБИ ВОЙНАТА.
206
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Извадиха възелинчето и ще почват мазането, че на сухо боли. Най-големите смeшковци, имат страхотни ресурси, а БВП-то като на Италия. Никакви високи технологии, една кола немогат да направят. Тепърва ще поемат големия, следващите 3-4г ще потъват яко.