Путин: Готови сме да преговаряме с всички участници в конфликта

Според президента, Западът се опитвал да разкъса Русия
25 дек 2022 14:05, Петя Славова
338
Путин: Готови сме да преговаряме с всички участници в конфликта
Снимка: БГНЕС

Западът се опитва да разкъса Русия, заяви руският президент Владимир Путин в откъси от интервю. То ще бъде излъчено по националната телевизия по-късно днес.

"В основата на всичко това е политиката на нашите геополитически противници, целяща да разкъса Русия, историческата Русия", каза Путин.

"Те винаги са се опитвали да "разделят и владеят"... Нашата цел е друга - да обединим руския народ", добави той, цитиран от БГНЕС.

Още по темата

Путин използва понятието "историческа Русия", за да твърди, че украинците и руснаците са един народ - подкопавайки суверенитета на Киев и оправдавайки 10-месечната си офанзива в Украйна.

"Действаме в правилната посока, защитаваме националните си интереси, интересите на нашия гражданин, на нашия народ", каза Путин.

Президентът повтори твърденията си, че Москва е "готова да преговаря с всички участници в този процес (за намиране на) приемливо решение" на конфликта.

При първото си пътуване извън Украйна от началото на офанзивата през февруари украинският президент Володимир Зеленски получи твърди обещания за подкрепа от президента на САЩ Джо Байдън, включително за най-модерната система за противовъздушна отбрана на Пентагона.

"Разбира се, че ще я унищожим, на 100 процента!" каза Путин, визирайки ракетната батарея "Пейтриът", обещана на Зеленски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хаха, бункерния се чуди къде да избяга, ама Чичо Сам няма да го пусне, ще го пекът на бавен огън, до пълното разпадане на ордата.
204
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 225. Тя руската пропаганда няма как да стигне до нас, че много демократично ( а това си е фашистки прийом) забраниха руски канали и други медии. Затова пък западната и в частност американската пропаганда се лее от всякъде. Май промитите мозъци сте вие, а и по всичко личи много не четете и не анализирате.
203
13
 
11
 
! Отговори
Информиран човек преди 1 година
Някои хора са започнали да завиждат на Русия че има твърде голяма територия и искат Русия да се разпадне!Тези хора май не знаят какво ги чака!
202
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещо започва да намирисва на лошо във бункера.
201
5
 
6
 
! Отговори
до гошето преди 1 година
и това е оправдание така ли? да пускаш атомни бомби в градове? или *** във Виетнам? или обеднен уран при сърбите? Кой е агресора там?
200
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой преговаря с престъпници, Вова?
199
12
 
11
 
! Отговори
Прави впечатление преди 1 година
Русофобите са предимно биомаса на възраст до около 30-35г., родени в така наречения преход. Създания които не са стъпвали в казармата и не са виждали истинско оръжие. Такива са гочелите военолюбци, които искат да се бият с Русия, но само зад монитора. Такива, които за всичките си години в училище не са се научили да четат и да пишат. Такива за които е най-важно да имат последен модел технологична джаджа и да се наплюскат с храна и алкохол. Весели празници господа русофоби - биомаса.
198
8
 
7
 
! Отговори
до гошето преди 1 година
а любимата ти хамерика единствена в света пусна 2 атомни бомби?
197
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подкрепям всяка държава, която нанася вреда на САЩ. Ако някъде има под някой камък нефт, газ или друг ресурс и съответното правителство не е подчинено на САЩ, те решават че ще налагат демокрация, разсипват съответната държава и ползват, каквото могат. Примери десетки ( Ирак, Либия, Сирия са последните). Сега воюват с чужди ръце ( и животи) в Украйна срещу Русия. САЩ трябва да се раздроби, за да няма ресурсите да си пъха мръсния нос по целия свят
196
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Германия и Италия са били по четирийсе дъжавички ! Но са се обединили. Защо Русия да не се обедини !?!
195
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руския народ ще се обедини въпреки предателите Путин и зеле.
194
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гошо на краставичар краставици не се продават . Много провинции са в Германия и тя също е Федерация ГФР.
193
9
 
13
 
! Отговори
до наблюдателя преди 1 година
наблюдавате ли как беше преди и как е сега? преди се строеше = тец,аец, селско стопанство,икономика ,имаше армия в пъти по голяма .Как е сега? -закривай половината блокове на аец че не са политугодни - йес сър,режи ракети и танкове че не са политУгодни - йес сър,дай ни златото срещи 0.няколко си процента,закривай половината тецове че не са био и еко зелени,закривай,закривай .. и внасяй от нас на леко по високи цени,продължавай да наблюдаваш
192
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лина мисля че си мъж с дамски ник просто но от какво се страхуваш? Вие сорросоидите сте на власт.
191
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който е дал суверинитета на Украйна, той ще й го вземе.
190
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руския народ ще постигне обединение въпреки жертвите и въпреки Путин който явно не е идеален като Байдън и Зеленски , както сорросоидите ги величаят и героизират.
189
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въпреки че беше разделена след ВСВ никой не попречи на Германия да се обедини и никой не каза че това е Прекрояване на граници. Защо Запада и сорросоидите са против обединението на руския народ до където е неговата исконна граница. Двоен стандарт ми се вижда това първо и второ Запада изпраща и оръжия и хора значи участва в конфликта. Може да наричате Путин както си искате но не подценявайте руския народ.
188
0
 
8
 
! Отговори
до Пропаганда безспи преди 1 година
""""Не вярвам и на едните, и на другите!"""" ------ По време на война, първа загива Истината!
187
0
 
2
 
! Отговори
Пропаганда безспир!! преди 1 година
Не вярвам на едните и другите!
186
14
 
15
 
! Отговори
Кифладжията преди 1 година
За пореден път ви прави предложение, ама като не ви увират чутурите ще си патите още дълго.