Путин: Готови сме да преговаряме с всички участници в конфликта

Според президента, Западът се опитвал да разкъса Русия
25 дек 2022 14:05, Петя Славова
338
Путин: Готови сме да преговаряме с всички участници в конфликта
Снимка: БГНЕС

Западът се опитва да разкъса Русия, заяви руският президент Владимир Путин в откъси от интервю. То ще бъде излъчено по националната телевизия по-късно днес.

"В основата на всичко това е политиката на нашите геополитически противници, целяща да разкъса Русия, историческата Русия", каза Путин.

"Те винаги са се опитвали да "разделят и владеят"... Нашата цел е друга - да обединим руския народ", добави той, цитиран от БГНЕС.

Още по темата

Путин използва понятието "историческа Русия", за да твърди, че украинците и руснаците са един народ - подкопавайки суверенитета на Киев и оправдавайки 10-месечната си офанзива в Украйна.

"Действаме в правилната посока, защитаваме националните си интереси, интересите на нашия гражданин, на нашия народ", каза Путин.

Президентът повтори твърденията си, че Москва е "готова да преговаря с всички участници в този процес (за намиране на) приемливо решение" на конфликта.

При първото си пътуване извън Украйна от началото на офанзивата през февруари украинският президент Володимир Зеленски получи твърди обещания за подкрепа от президента на САЩ Джо Байдън, включително за най-модерната система за противовъздушна отбрана на Пентагона.

"Разбира се, че ще я унищожим, на 100 процента!" каза Путин, визирайки ракетната батарея "Пейтриът", обещана на Зеленски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
8
 
7
 
! Отговори
Lina преди 1 година
петр1,2 ( или хи.тлер2, зависи с коя самоличност се е събудил9 започна войната, сега се моли НЯКОЙ да я спре. Интересно кой ли?
184
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Офчу ти на коя страна си не мога да разбера ?!?
183
5
 
8
 
! Отговори
Мыхотиммир!Весь мир! преди 1 година
До Анонимен 185 Ако сложиш вместо "Лешникотрошачката" танка Т-34 и току виж ти повярвам!ха-ха-ха!Между другото не е зле да цитираш и ***,руския Чуков,който на въпроса за какво са му проливите отговаря:Е,как за какво!?Щом можем да ги вземем!!!
182
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Запада и Украйна твърдят че победили и че са загинали 103 000 руски войници в конфликта пише го в съседната статия. Значи победителят ги е избил тоест Запада убива !
181
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Запада и Украйна твърдят че побесили и че са загинали 103000 руски войници в конфликта пише го в съседната статия. Значи победителя ги е избил тоест Запада убива !
180
10
 
5
 
! Отговори
ОФчу преди 1 година
Пу.., Пу.., ти може и да искаш, но дали Щатите искат? Те няма да ти дадът тази възможност, ще воюват с Русия до последния украинец, а ако потрябва ще насъскат и поляците! Тъй, че забрави за преговорите! Ти имаше на разположение 20 сити и богати години и вместо да стегнеш държавната икономика, промишленост и заводи с нови технологии и електроника, ти си играеше на западен либерализъм и хранеше крадливите чиновници и олигарси в обкръженето си! Избереш ли мирен позор, ще получиш и война и позор!
179
11
 
24
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Западът не убива и разрушава в Русия.Русия убива и разрушава в Украйна.
178
4
 
0
 
! Отговори
Добро бебче от Варна преди 1 година
Извинете , може ли да ми уредите живота?!Аз те първа трябва да се радвам и наслаждавам на живота както други хора правят и им е добре!Защо за някои хора е проблем аз да живея истински добре?
177
4
 
0
 
! Отговори
Добро бебче преди 1 година
Защо някои хора искат аз да живея зле цял живот?Аз не съм ли човек?!Тези хора са лоши и алчни хора, заради тях хора като мен живеем зле!
176
12
 
16
 
! Отговори
На луд преди 1 година
ли се прави? Русия и Украйна са участниците в конфликта! Ясно му казаха, изтегля се, включително и от Крим, и започват преговорите!
175
8
 
0
 
! Отговори
Човек в 21 век преди 1 година
Щом като България и Турция искат аз цял живот да живея зле, а не твърде добре, значи не са нормални!Какво им има?
174
9
 
25
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
С какво се различават русофилите от нормалните хора. Те са без или с много ниско образование. Отчаяни с почти нищо постигнато в живота им. Много често надъхани от техните родители които също са в такова състоияние и мечтаят за соца когато всички получаваха еднакви подаяния колкото да оцелеят от ден за ден.Те вечно вещаят на Запада да се разпадне и обожават блатная. Никой разумен човек не подкрепия късокракия агресор от кремъл освен тях.
173
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кривондел а спечлете войната и тогава говорете а???
172
8
 
21
 
! Отговори
Кривондел преди 1 година
Путин вкара Русия във война, която не може да спечели. Сега ще иска да излезе с нещо, което да обяви за победа.
171
3
 
10
 
! Отговори
До лешникотрошачкат преди 1 година
Пейтриототрошачката обаче ще се провали!
170
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руснаците само си мислят,че са готови за преговори --- Готови са да приемат че Запада е разграл грешката си ... и приема всичките руски искания.... Това са преговорите - други нема...
169
7
 
13
 
! Отговори
късно е чадо преди 1 година
мандалото лопна
168
8
 
15
 
! Отговори
Безпутин преди 1 година
Безпутин е притиснат до стената. Остава само въжето...
167
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До StrikerИма два пътя - на мира, просперитета, търговията и добрите взаимоотношения и другия път е на терора, войната, убийствата, грабежите, беззаконието, бандитизма, ти кой избираш? А идва зимата и това не е в полза за украинците, повярвай ми!
166
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато по всички световни сцени всяка година Лешникотрошачката на Чайковски продължава да е най-гледаното и поставяното представление Русия ще я има.