Заради войната в Украйна пострада и секс индустрията в Русия

И все пак някои хора търсят всякаква форма на разсейване
3 яну 2023 21:45, Нели Христова
162
Заради войната в Украйна пострада и секс индустрията в Русия
Снимка: БГНЕС

Известно е, че "в СССР нямаше секс", но какво ще кажете по време на нахлуването на Русия в Украйна? Руските секс работници и суингъри трябваше да се адаптират към бързо променящата се среда през изминалата година, когато потенциалните им клиенти избягаха от страната или бяха изпратени на война.

Останалите или стават все по-ориентирани към семейството, или обратно - започнали са да "живеят за момента".

"Мога да кажа със сигурност, че миналата година имаше повече хора на суингърски събития", казва организаторът на партито Иля Лукичев пред руското разследващо издание theins.ru, цитирано от The Times.

"Първоначално, след 24 февруари, имаше забележимо по-малко желаещи да участват. Обществото изпитваше интензивни нива на стрес, нервите бяха опънати. След това търсенето внезапно скочи", казва Таисия Бланч, съосновател на базирания в Москва оператор Kinky Party, и добавя, че хората търсят всякаква форма на разсейване.

Секс работниците, особено тези в средния и долния сегмент на пазара, отчитат спад в приходите, но бизнесът се покачва в близост до тренировъчни лагери за мобилизирани войници, като например в сибирския град Новосибирск. "Има преоценка на ценностите", твърди жена на име Кристина, участваща в предоставянето на помощ за правата на човека на руски секс работници. "Имаше бум на прибързаните бракове."

Когато мобилизацията на президента Путин започна през септември, печалбите паднаха с 30 до 50 процента, според онлайн списанието Sekret Firmy. Най-тежко засегнати бяха придружителите, които таксуваха от 3000 до 10 000 рубли. Техните основни клиенти бяха намаляващата средна класа на Русия, която масово напусна страната, когато войната започна.

Полицията започна да налага по-строги мерки срещу проституиращите и се насочи към бордеи и "момичета с уеб камери" около Москва през ноември.

Политиката на войната също е повлияла на отношенията между проституиращите и клиентите и сред суингинг и секс партийните общности. "В рамките на общността обсъждането на политика, деца, ЛГБТ, наркотици и специалната военна операция е строго забранено", казва Лукичев.

"Някои бяха за войната, други бяха против нея", споделя Кристина. "Някои момичета дори загубиха редовни клиенти поради факта, че не се виждаха очи в очи."

Тя добави, че като част от "рекламен трик" в началото на войната един салон облякъл служителите си в украински бродирани ризи, за да могат клиентите да ги "накажат".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По- лесни жени от укрите няма , в света е пълно стях !
105
1
 
5
 
! Отговори
Антшинатовец преди 1 година
Нещо за 300 килограмовите лелки на краварите няма ли да кажете или за тези от третия пол оставете рускините са най-красиви по света колкото и запада да го отрича и не са фенове на силиконите .Ако краварките бяха много хубави Путин такава щеше да си избере.
104
5
 
8
 
! Отговори
ай ти специалист dj преди 1 година
В българия вече няма нормални бели жени, всичко живо измря или емигрира, останахамургави компаньонки с цени от 300 лв на час, което е малко нереалистично, не мислите ли?
103
7
 
4
 
! Отговори
ОТ СЛЪНЧАКА преди 1 година
Напротив.Заради войната в Украйна секс индустрията в България процъфтява. 10ки хиляди Украинки за едно лято успяха да заработят 10ки хиляди чаши Българска водка !
102
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жена на име Кристина споделя, че като част от "рекламен трик" в началото на СВО един салон облякъл проституиращите женички в украински бродирани блузи, за да могат клиентите да ги "накажат".
101
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинската противовъздушна отбрана уж сваля всички ракети, но по някаква причина те нямат светлина. Руснаците уж умират с хиляди, а по някаква причина техниката на украинците е от строя за милиарди. Защо още не са близо до Москва и не са в Крим? Вижда се, че това, което ни казват по телевизията, няма нищо общо с истината.
100
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По -лесни и нахални жени от украинките няма ! И тук ги видяхме и трябва да си пазим мъжете да не ги приластят !
99
1
 
6
 
! Отговори
141 преди 1 година
Не бъркай рускини с украинки !
98
7
 
7
 
! Отговори
Хайл химарс преди 1 година
В ю туб може да намерите покъртително видео снимано от украински дрон на което се вижда как един руски върти кавал на друг руски войник.
97
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
...не бе, тва е новобранец ... така се маскират на новобранската след мобилизацията ... дедовчина
96
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 128 Това е солидна руска тьотя. Мнозина от тамошните мъже ще я харесат много, защото повечето рускини над 30-35-годишна възраст са с подобни фигури, а някои са такива още преди да навършат 30 г.
95
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хърватското правителство по след дъжд качулка щяло да въвежда мерки понеже зарад влизането в Шенген цените скочили в евро. Майтапя се бе.
94
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Туй сайтче снимките го правят, писането не им се отдава освен цензурата.
93
6
 
7
 
! Отговори
Водеща бръмтия преди 1 година
Ние, СеСеСеРейките, отдавна се подвизаваме в Турция и Нидерландия. В Рассия останаха само най-евтините ни колежки.
92
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе нали има водка, това за рашките е важно. Другото са изгЪ зици на лошият запад и империалистическо влияние. На мужика му дай един самагон и сельодка, любоф не му трябва.
91
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хърватското правителство по след дъжд качулка щяло да въвежда мерки понехе зарад влизането в Шенген цетите скочили в евро. Майтапя се бе.
90
2
 
9
 
! Отговори
Либерал преди 1 година
Това вече наистина е страшен удар по Русия. Нищо хубаво не ги чака без суингър вечеринги, бардаци и намаляващо ниво на прституцията. Ако ограничат и трафика на наркотици и намалеят наркомините са свърщили като страна.
89
1
 
6
 
! Отговори
Ауууу преди 1 година
Какъв Ужассс...!
88
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Буши, купи си медия в Разия, пиши си каквото искаш и си го чети! Тука не ги бърка какво ти искаш да чуеш!
87
8
 
15
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 1 година
Я оставете Русия! В Хърватия е по-интересно! Цените се юрнаха в небесата има-няма 3 дни след влизане в Еврозоната ! Хи-хи-хи !