Кремъл се закани: Британските танкове ще горят в Украйна

Специалната военна операция ще продължи, заяви Песков
16 яну 2023 13:42, Нели Христова
183
Кремъл се закани: Британските танкове ще горят в Украйна
Снимка: БГНЕС

Британските танкове, които са обещани на Украйна, ще "горят" на бойното поле, заяви Кремъл.

"Специалната военна операция ще продължи. Тези танкове горят и ще горят", заяви пред репортери говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от АФП.

Още по темата
Той добави, че плановете на някои западни държави - като Великобритания и Полша - да изпратят танкове в Украйна "няма да променят ситуацията на терен. Това само ще удължи тази история."

БГНЕС припомня, че миналата седмица британският министър-председател Риши Сунак обеща да предостави на Киев британски танкове "Чаленджър" 2.

По-рано този месец Франция също обеща да изпрати танкове AMX-10 RC на Украйна. Варшава сигнализира, че е готова да изпрати танкове "Леопард" 2 на своята съседка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Лаврентий Берия.Какви путинофили те гонят тебе?Трябва да си много *** и неразбиращ,че не можеш да спечелиш сто Русия или да си украинец.Това,че искаме тая война да свърши не означа,че сме путинофили или русофили или,каквито искаш Фили си измисли
102
11
 
18
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До Лаврентий Берия Значи ВСУ разполага своите ПВО комплекси на изключително неподходящи места - защо? ЗРК нито Руски нито западни са тествани да прехващат цели над ЖИВ ГРАД. ИЧ глава за самонасочване(ГСН) всеки комин е възможна цел(Ирис-Т) Радарна ГСН всяка сателитна чиния всеки тониран прозорец е Радиолокационен отражател възможна цел Част от пораженията са от собствени ПВО ракети. В Днипро Кинжал/Х-55/110 я свалят над жилищен квартал без да взривят във въздуха БЧ! 500+кг взрив пада върху блок!
101
19
 
15
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Анонимен 108 - що, нали е много Могучая любимата ти Русия? Що са и водородни бомби за Полша? А, вярно - могуча ама на думи. И да - зная. Ти да не мислиш, че тогава путинофилите и вашия идол - Българомразеца Путин ще оцелеете? Той първи ще гушне "томахок-а"!
100
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дай боже джуджето да живее още 5г. поне, за да може Пррросиййка да остане без военна техника + редуциране на муррзилажа. Време е крепостните да се намалят с 5-10 мил., а най-веселото е, че ще бъдат избити от най-близката им нация - украйнците. НАТО печели без да даде и 1 жерва, браво на "стратега" пууссин, няма по-голям русомразз от него.
99
16
 
21
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Краино време е Великобритания да гори теса прасета същите са и сащ Полша Франция Германия си остава нациска тя не може дасе промени. Украйнските кучета мрът като мохи голям кеф
98
15
 
11
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Анонимен 107 - не! Пак ли украинска бе? Не се наиграхте това путинофилите. Не спрехте да зобите руска пропаганда. А дали са смели - ми питай любимите ти мужици които дадоха фира. Да не говорим, че на фона на вас путинофилите - основно пенсионирани мишоци с претенции за служба в Тошовата БНА - направо са страховито смели. Изправиха се срещу "Могучая" и я наритаха здраво. Мисля, и самите руснаци са много, много изненадани. Най вече Путин.
97
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А колко водородни бомби ще поеме въоръжената до зъби Полша,1 или 2???Ти имаш ли представа,какво означава директен сблъсък между Русия и НАТО???
96
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Лаврентий Берия.Ракетата е изтреляна от украинското ПВО и никой не им е виновен,че не могат да боравят с техника и си разполагат ПВО-то в градовете от страх.Е толкова са смели украинците.Толкова смели,че се окопават в градовете сред цивилни,за да не ги смажат,защото в града сред цивилни руснаците все пак внимават къде стрелят.
95
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За тия танкове ще трябва и обучен екипаж.Полша обеща да изпрати немските "Леопард"2 в Украйна,ако Германия разреши,но полските екипажи отказват да седнат в тях.
94
14
 
15
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Анонимен 102 - ко?! Не! Нали щяхте да "смажете Европа" за 10 дни. Къв го крепите още по границата на Украйна 11 месеца по късно? Не бери грижа за Португалия. На твоите идоли една Полша им е достатъчна. Пан-овете вече са въоръжени до зъби, и такъв са го наточили за любимите ти мужици, че ще хвърчи перушина.
93
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименСъотношението е такава сега, но не и през втората световна, тогава 6 милиона руснаци се бият срещу 4 немци...в Италия западът се бие с половин милион срещу 260 хиляди немци и така нататък.
92
13
 
14
 
! Отговори
ЯМХ Путкин преди 1 година
А съветските не горят, така ли другарю песков? Май сами си запалихте чергата, ама западът бил виновен
91
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не "пием кафе" в Португалия,защото войната е между Русия и Украйна! Надявай се либералния ти запад да се осъзнае,защото ако продължава в този дух скоро може да няма Португалия (и не само)!
90
2
 
8
 
! Отговори
Грета Тамбурата преди 1 година
Ако не горят биодизел да ги връщат обратно на индийците.
89
12
 
12
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Боби - днешната ракета в жилищния блок в Днипро направо "подкрепя" думите ти. Колко украинци викаш там "пощади" Путин? Нищо. Те все повече мразят руснаците. А това ще се превърне в мощна сила напролет. Украинците са твърди бойци. Много още руска кръв ще се пролее в Украйна.
88
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кратка съпоставка на събитията.През Втората световна война 15 милиона руснаци се биеха на Източният фронт срещу 5 милиона германци през 1944.Сега 350 хиляди руснаци се бият в Украйна срещу 800 хиляди бандеровци и владеят 20 процента от Украйна.Дори не само удържат ами и атакуват както при Соледар.Направете си изводите.Без да говорим за огромната западна помощ.
87
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
масква горит бе тъппанар
86
9
 
14
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Анонимен 95 - а откъм тежка техника, авиация, флот, артилерийски превес, ракети и т.н. колко пъти към едно е в полза на руснаците? Я кажи, не се "срамувай"! Кажи и защо още не сте в Португалия да пиете кафе?
85
13
 
14
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До Лаврентий Берия Независимо че ползваш този НИК изобщо не си правиш труда както се казва в оригинал да четеш какво казват руснаците. Путин е човека който забранява буквално военните да ползват максималните възможности на своите арсенали. Заповед максимално да се щади мирното население. За това "Ястребите" (Кадиров) дори си позволиха в Ефир да го критикуват. Давам за пореден път пример за Ястреб: Блок Хрушчевка 4 танка по 10 изстрела в основата със стандарни ОФ снаряди 80 сек = Братска Могила
84
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В статиите и коментарите тук,постоянно чета колко слаба и жалка е руската армия и как храбро и умело се сражава фашистката *** на Зеленски.Чудя се защо тогава 20% от територията на Украйна е в руски ръце!След всичките "гръмки победи" на Украйна не трябваше ли фронта да е някъде около Подмосковието?Имайте предвид,че в жива сила предимството на украинците е поне 3-1,а колективния ви запад им изпрати помощи за десетки милиарди!