Кремъл: Американските танкове ще "изгорят" в Украйна

Това щяло да бъде скъпа, но безполезна прищявка
25 яну 2023 14:33, Елка Василева
164
Кремъл: Американските танкове ще "изгорят" в Украйна
Снимка: архив, БГНЕС

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза, че бойните танкове "Ейбрамс" от САЩ за Украйна ще "изгорят" и определи съобщенията за възможността те да бъдат доставени на Киев като скъпа, но безполезна прищявка, съобщиха Ройтерс и ТАСС.

Още по темата
Според американски официални представители Вашингтон е готов да изпрати десетки от бойните си танкове "М1 Ейбрамс", променяйки своята досегашна позиция. Танковете имат 120-милиметрово гладкоцевно оръдие, уточнява Ройтерс.

Песков каза също, че Часовникът на Страшния съд "наистина тревожно" се е преместил по-близо до полунощ.

"Ситуацията като цяло е наистина тревожна", каза Песков, като призова за трезва оценка на напрежението между Русия и Запада около кризата в Украйна.

Говорителят на Кремъл каза, че няма перспектива за каквото и да било разведряване, базирайки се на "линията, избрана от НАТО под ръководството на САЩ". Песков призова за бдителност, за да се предотврати рискът от ядрена война.

Часовникът на Страшния съд, създаден от организацията "Бюлетин на атомните учени", за да илюстрира колко близо е дошло човечеството до унищожаването на света, премести вчера неговата стрелка на 90 секунди преди полунощ в 2023 г., което е с 10 секунди по-близо от последните три години насам.

На пресконференция във Вашингтон президентът на "Бюлетин на атомните учени" Рейчъл Бронсън обърна внимание на "тънко завоалираните заплахи на Русия да използва ядрени оръжия", припомня Ройтерс.

(БТА, Светослав Танчев)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
12
 
16
 
! Отговори
Гори преди 1 година
на жужако му гори газът.не може да снабдява.
81
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие изгоряхте вече , свърши се с вас . Изакахте едно " големо ако " че ви е срам да се обърните да погледните .
80
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На НАТО им привършват украинците, които искат да се бият. Това е шанс за всички евроалантици да докажат своята лоялност. Напред към Киев, камаради! После и към Мацква, нали така:)
79
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А в Русия?
78
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименА ти като си образован опасаняк,за колко пари работиш или чакаш хората да те хрантутят?
77
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Русия няма товарищи. Гледай филма на Пригожин, как един вагнеровец по време на боя вдигна паднала икона, целуна я, прекръсти се и продължи да се бие с нови сили. Това е Православна държава.
76
15
 
27
 
! Отговори
Курва от запаса преди 1 година
Товарищи, имам чувството че сме го подминали Киев. За три дни щяхме да го стигнем а вече яздим цяла година. Време е да обърнем конете и да яздим в обратна посока.
75
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Антихриста идва от изток и са стри глави русия е на изток от Европа а трите глави на звяра са *** Пин и Ким и тримата са големи комплексари
74
6
 
8
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
До 43 Ами къде беше тогава чебурашкин? Газа -газа 💰 това му е проблема.Малко му се видяха. Ама както е казано,,алчен.....,кръв......!
73
13
 
18
 
! Отговори
Я, па Я преди 1 година
Ами защо се пенявиш тогава бе съсел. Седи си спокойно и гледай как "гори" Украйна. Ама нещо ти пари под глутеуса. До пролета Украйна ще има 300 танка + 100 самолета, а ордата вече и е трудно и снаряди да си произвежда. Оказва се обаче, че и в момента Улрайна разполага с повече Съветски и Руски танкове от по ново поколение отколкото Ордата. Русия я закопа Путин и компания и още продължават да копаят. Напоследък само плашат и блъфират но никой вече не им се връзва.
72
8
 
16
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
До 46 вземай мешката и при рашките,пък като видиш някой украинец го питай.
71
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страшният съд наближава, а в Библията пише какво става с Антихриста, който почва последната война срещу Божиите сили!
70
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като ще изгорят , защо цяла седмица слушаме руско мрънкане за тези панцери
69
14
 
14
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
до 63Не го мисли толкова НАТО. Те имат всичко и по много.
68
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще добавя към плейлистата на Пригожин пророческата песен: Ellie Goulding - Burn............Всеки ред описва вторжението на Путин в Украйна.
67
13
 
16
 
! Отговори
Западняк преди 1 година
Уф, някой обръща ли им вече внимание на яловите им закани. Всеки път унищожават цялата западна техника, която отива в Украйна, и после ядат як пердах от украинците на бойното поле.
66
3
 
17
 
! Отговори
Соц брадър преди 1 година
Да обобщим: Украйна твърдят, че ще удържат победа, но им трябват оръжия.Русия твърдят, че ще направят на пух и прах всичко, което прати запада и че мачкат украинците яко.Реалност: Украинци и руснаци умират на тон (не на килограм), независимо от въоръжението. Извод и дете страни водят война със съвременни оръжия, но с тактика от втората световна война - бройка напред до пълно изтощение на противника.Извод и двете страни губят, а другите правят бизнес и се ориентират в обстановката
65
8
 
10
 
! Отговори
Az преди 1 година
Тия ако сами си вярваха толкова на всички заплахи, нямаше да има нужда да ги отправят. Абсолютно безсилие показват - заплахи, обиди, последно и по тънката струна за "историческа отговорност" на Германия почнаха да играят. С една дума - или ни оставете да ги трепем на спокойствие и да си анексираме чужди територии, или еди какво си. Гнусни, направо противни, жалки, а все повече и смешни вече.
64
7
 
8
 
! Отговори
до до 63 преди 1 година
Даване на оръжие и боеприпаси, пращане на място на наемници и редовна войска /доброволци и отпускари/, предоставяне на пълни разузнавателни данни, извършване на диверсионни акции. Ака това не е официално, аз не знам кое е. Само още не са изпратили части от армиите си, но и това се обсъжда. Всъщност, обсъжда се изпращане на войски от европейските държави, без USA и без UK. Защо ли така? :))))))))
63
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
по-добре си прибирайте башибузука да не станете още повече за смях