Путин: Пак се изправяме срещу германски танкове, ще отговорим

Руският президент уверен в победата над Украйна
456
Путин: Пак се изправяме срещу германски танкове, ще отговорим
Снимка: БГНЕС/EPA

Владимир Путин се присъедини към честванията на 80-ата годишнина от битката при Сталинград. В пламенна реч руският президент заяви, че страната му „отново е заплашена от германски танкове“.

"Тези, които очакват победа на бойното поле, очевидно не разбират, че една съвременна война с Русия ще бъде съвсем различна за тях. Ние не изпращаме нашите танкове до техните граници. Невероятно е как пак ни заплашват с германски танкове", заяви Путин по време на честванията на 80-ата годишнина от битката при Сталинград, имайки предвид военната помощ, обещана на Украйна от нейните съюзници.

"Но имаме начин да отговорим и той няма да приключи само с използването на бронирани превозни средства. Всеки трябва да разбере това. Русия е уверена в себе си, в своята правота и в своята победа“, добави Путин, очевидно намеквайки за огромния арсенал от ядрени оръжия на Русия.

Той беше категоричен, Русия ще извоюва победа над Украйна, както е станало и при битката за Сталинград.

По-рано, в рамките на подготовката за посещението на Путин, местните власти наложиха забрана за преминаване на тежкотоварни и едрогабаритни превозни средства в границите на града. Били са премахнати бездомните животни, а неподдържаните сгради са били покрити с тенти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


456
Още по темата: Владимир Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
274
18
 
28
 
! Отговори
msm преди 1 година
Няма такова лицемерие, манипулация и изкривяване на историята, каквото демонстрира сибирското джудже. Нацизмът и фашизмът има една родина в съвременна Европа и това е руССия!!!
273
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Русофил.Зачо Тихата е специално създаден да се бори с Т-34.При появата на Т-34 германците са били с панцер 3 и панцер 4 и нищо не са можели да направят.В отчаянието си са опитали 88мм зенитно оръдие да стреля по Т-34 и това е бил успех за тях.На базата на това оръдие е направен Тигър,но е имал много проблеми и не винаги е работел.А след Курск руснаците вадят ИС-2 със 122мм оръдие и Тигъра е умирал.Тоя Леопард 2 не е Тигър и не е ВСВ.Много филми си гледал.
272
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аналогията със Сталинград не е радваща.Защото тази битка е била на руска земя и за руски град. Пази Боже от "можно опять повторим"!
271
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Уил Смит тия с мъртъвците ги разправяй на баба си 130к загуби води до още 350к ранени.Тя толкова армия няма в Украйна бе тая Русия.Да не говорим,че сега почна да си мачка.Тая обучена украинска.Как стават тия неща?
270
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мале 291 коментара 291 Генерала българина от всичко разбира Всички бяха професори по Covid сега са генерали и полеви експерти Аз ще си пия една ракия ... а вие войници зад клавиатурите си се тепайте
269
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Уил Смит Русия е голяма държава и армията и е 1120000.Да не мислиш,че заради Украйна ще си вкара всичко в тая война.Я не се излагай.В Русия има задължителна военна служба.В България като я имаше, българската армия беше 20000 редовна и можеше да мобилизира още милиони и половина.Това при осем милиона население
268
13
 
17
 
! Отговори
Джуджето беснее преди 1 година
По-голямо изкривяване на реалността не може да има! Тези са луднали! А този ги играе много успешно братята руснаци- леко цар, леко СССР, леко отечествена война . А те нито критична маса нито критична мисъл. Много зле всъщност
267
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако си седяхте мирно в Русия, вместо да тъпчете и разрушавате ЧУЖДА СТРАНА,нямаше да има ПАК..Но Не! Имаше твърде много пшеница за изнасяне,тоалетни и перални за крадене.. жалка мародерска азиатска ***!
266
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не вярваше че ще нахлуят то зе че стана Никой не вярва че ще използват ядрено оръжие
265
11
 
16
 
! Отговори
Уил Смит преди 1 година
275 кофти си с математиката, руснаците нямат 1 милион армия която е годна да настъпи отново през Беларус, виж друг е въпроса че имат близо 130К мъртъвци в найлонови чували и x3 сакати или и това не е вярно, защото не са го съобщили по руските пропагандни " медии"? Жалка история са Z ките ще се убедите напролет в това, путин каквото имаше като техника го превърна в скрап по полетата на Украйна с гениалните " тактики" и " планове" на " умове" като Гераската, шамана от калмикия, пандизчията пригож
264
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 282.Точно така е.И тая обучена армия от 24.02 2022г не успя да се справи със 155000 руснаци,с толкова влезе Русия и там още 70000 опълченци и Вагнер въпреки,че я натъпкаха с оръжия от запад,а и имаше числено превъзходство.Сега с резервите,които са по твоите думи голи и боси.Е вкарала украинците в градовете да се крия по мазета като мишки и напредва.
263
17
 
22
 
! Отговори
йоо преди 1 година
"пак ни заплашват с германски танкове". Ами че разкарайте се от чуждата държава и няма да ви заплашват. Какво правите там, някой да ви е канл?
262
1
 
1
 
! Отговори
DIvanov преди 1 година
До 285 За теб може да не се промени, не се напрегам, а разпускам :)
261
1
 
3
 
! Отговори
До DIvanov преди 1 година
Споко нищо няма да се промени към по добро - не се напрегай!
260
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Има ли кой да я спре" - Колкото по нагъсто са руснаците, толкова по лесно се спират. Ще падат масово, като тревички под коса.
259
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До диоген.Каква демагогия бе.Тука става въпрос за пари и то много пари.Всичко друго са глупости.
258
15
 
14
 
! Отговори
Реалността преди 1 година
Украинската армия е обучена от френския легион и американските тюлени, "армията" на тоя чичкa е на две седмици подготовка с водка и даже ги карат сами да си купуват екипировка
257
1
 
2
 
! Отговори
DIvanov преди 1 година
До 276 А представи си като порасна :)
256
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Аз пък не виждам Русия да е търсила помощ от някой." - А Путин, Лавров и Песков не обикаляха ли като цветарки миналата година Китай, Иран, Северна Корея, Казхстан, Африканските държави?
255
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Болен мозък.А запада колко е загубил до сега.А Украйна,колко е загубила.Не прави сметката на другия.