Путин: Пак се изправяме срещу германски танкове, ще отговорим

Руският президент уверен в победата над Украйна
456
Путин: Пак се изправяме срещу германски танкове, ще отговорим
Снимка: БГНЕС/EPA

Владимир Путин се присъедини към честванията на 80-ата годишнина от битката при Сталинград. В пламенна реч руският президент заяви, че страната му „отново е заплашена от германски танкове“.

"Тези, които очакват победа на бойното поле, очевидно не разбират, че една съвременна война с Русия ще бъде съвсем различна за тях. Ние не изпращаме нашите танкове до техните граници. Невероятно е как пак ни заплашват с германски танкове", заяви Путин по време на честванията на 80-ата годишнина от битката при Сталинград, имайки предвид военната помощ, обещана на Украйна от нейните съюзници.

"Но имаме начин да отговорим и той няма да приключи само с използването на бронирани превозни средства. Всеки трябва да разбере това. Русия е уверена в себе си, в своята правота и в своята победа“, добави Путин, очевидно намеквайки за огромния арсенал от ядрени оръжия на Русия.

Той беше категоричен, Русия ще извоюва победа над Украйна, както е станало и при битката за Сталинград.

По-рано, в рамките на подготовката за посещението на Путин, местните власти наложиха забрана за преминаване на тежкотоварни и едрогабаритни превозни средства в границите на града. Били са премахнати бездомните животни, а неподдържаните сгради са били покрити с тенти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


456
Още по темата: Владимир Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
254
9
 
11
 
! Отговори
Диоген преди 1 година
Пак,пак и пак.. Демагогията на КГБ-еца винаги е една съща - Нас ни нападат,ние сме прави,ние сме богоизбрани.Те са лъжци, ние сме вярата. А даже никой не се сеща, да го попита, как омразните му САЩ при всичките им войни НЕ СА ОТКРАДНАЛИ И ЕДИН КВАДРАТЕН МЕТЪР ЧУЖДА ЗЕМЯ??? Единствената чужда земя, обявена за американска, е Аляска - продадена от "майка" Русия срещу 7,2 млн златни монети!
253
1
 
3
 
! Отговори
Никога руснак... преди 1 година
..не може да се родее с мен ---ЗАЩОТО Е ДИВАК И ТОТАЛЕН *** ОТ АЗИЯ!
252
1
 
3
 
! Отговори
DO DIvanov преди 1 година
Личи си, че си страхотен анализатор за 12-те си годинки!
251
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Уил Смит.Руската армия е на един милион.Как мислиш,ако я вкара утре през Беларус и то само 30% от нея,какво ще стане с Украйна.Има ли кой да я спре.Войната си върви,както на Русия и харесва.Войната е между Русия и запада,а Украйна е просто една пионка в играта.
250
11
 
10
 
! Отговори
Болен мозък преди 1 година
е другарят Путин. Русия изгуби десетки хиляди убити и ранени и стотици милиарди долари/евро, както и уважението на целия цивилизован свят. А Путин живее в 1943.
249
6
 
6
 
! Отговори
DIvanov преди 1 година
До 263 Абе да ти кажа има прилики, Садам, Кадафи.
248
8
 
6
 
! Отговори
Уил Смит преди 1 година
руZките блянове за " империя" завършиха в канализацията ( както обикновено се получава със всичко започнато от руZнаци), те това го ръфа путин из отвътре и вместо да се готви психически за процеса в Хага, тоя е тръгнал пак със кошницата със заплахи
247
16
 
8
 
! Отговори
Баце Руския преди 1 година
Нека накажем всички прокажени украинци,както и всички подкрепящи Зеленски.Напред братушки.
246
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това джудже е ментално болен, щом си мисли че може д спечели тази война.
245
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И кво ще видиш бе Парцалев,като гледам как мислиш на вързано куче хляб не можеш да дадеш.Само на Китай и Индия да продава петрол това е 30%.А и не е само износа.Една държава не се издържа само от износ.
244
7
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Когато водят Шолц от бундестага към затвора ще го прекарат по алеята в Тиергартен с Т-34 номер 300. До него ще има и прашен Т-14. Армата.
243
7
 
3
 
! Отговори
Кадиров преди 1 година
Ще *** всичко украински на ред.
242
1
 
1
 
! Отговори
DIvanov преди 1 година
Ще видим след 5 февруари.
241
15
 
13
 
! Отговори
Уил Смит преди 1 година
тоя старец е изкукуригал тотално от яд и мъка че войната отиде по дяволите, ноооо така е братчед като живееш в 1941 г., а не в 2023 ще те кецат като зайци всички и ЕС и США и Украйна, айде бегай за вазелин че ще ти е трудно седането след " специалната операция'
240
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Tоя шматарок да вземе да си признае че ако не бяха американските танкове и кутии с храни СССР даже нямаше да има с какво да се бие срещу великия Адолф Хитлер
239
5
 
7
 
! Отговори
До Divanov преди 1 година
Русия не Венецуела,не е Ирак нито Либия.
238
12
 
7
 
! Отговори
До Divanov преди 1 година
Значи аз имам два хляба,а ти нямаш.Как мислиш ти ли ще останеш гладен или аз.Ха сега се замисли,че щом не се качва цената на петрола значи Русия си е в играта.Само за 2022 г е продала с 30% повече спрямо предходната.Горива винаги се търсят.а и не е само износа вътрешния пазар също има голямо значение.По време на войната руската икономика работи безработицата пада щото трябва да се правят много неща,за армията.
237
18
 
10
 
! Отговори
Адмирации преди 1 година
Време е отново да се изправи целият руски народ, против обединения този път, враг! Нацистка Германия, този път е с европейските си отрочета! Техните танкове ще маршируват по техните столици под руска команда! Този път анексация, без да се допуска отново европейските държави да станат нацистки! Всички в руската федерация! По-добре Республика, от колкото фашистка Република!
236
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лоши спомени, са ако и един блицкриг им врътнат,деня на победата ще се проведе в Киев!
235
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това един нормален и здраво мислещ човек въобще не би го казал Дори не е за коментар защото няма връзка с действителноста историята и въобще