Русия: САЩ да докажат, че не са унищожили "Северен поток"

Според Москва това е било "акт на международен тероризъм"
16 фев 2023 08:34, Елка Василева
82
Русия: САЩ да докажат, че не са унищожили "Северен поток"
Снимка: архив, БГНЕС

Съединените щати трябва да се опитат да докажат, че не стоят зад разрушаването на газопровода "Северен поток", който свързваше Русия със Западна Европа, предаде ТАСС, цитирайки руското посолство в САЩ.

Още по темата
Москва смята, че унищожаването на "Северен поток 1" и "Северен поток 2“ през септември миналата година е "акт на международен тероризъм" и няма да позволи то да бъде заметено под килима, гласи изявление на посолството, предаде Ройтерс.
(БТА, Пламен Йотински)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
22
 
16
 
! Отговори
M преди 1 година
Обикновено обвинителят трябва да докаже вината на обвиняемия. Разбира се, както в повечето случаи, ушанките са напълно нелогични, абсурдни, смешни и жалки
39
16
 
15
 
! Отговори
Morski преди 1 година
До Русия! Само това изречение доказва, че сте станали диктаторска държава! В нормалните държави всеки е невинен до доказване на противното, така че вие товариши трябва да докажете теорията си!
38
7
 
24
 
! Отговори
не виждате ли преди 1 година
на Запада говорят, че руснаците имали имперски намерения, а никой тук не казва, че ЕС не е нищо друго, освен възстановена Ривска империял Непрекъснато трият това, навсякъде. Значи е вярно
37
7
 
8
 
! Отговори
До 40 преди 1 година
Прав е всички системи в Русия за газ и нефт са правени и поддържани от немски и скандинавски фирми. Баща ми работи на платформите в района.
36
22
 
14
 
! Отговори
Дани преди 1 година
Нали те спряха газа и нямаше да продават на фашисткия запад.Щяха да манипулират с газа а тя каква стана реват сега за тръбата.Руски мир който нож вади от нож умира.
35
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин да докаже че няма сестра.
34
6
 
19
 
! Отговори
до 35 преди 1 година
Хаха, направен е с германски пари,милиарди евро под водата и под земята! Строих две газокомпресорни станции на EON,точно за този руски газ. Загубите за германските компании са огромни !
33
4
 
17
 
! Отговори
ПЕТКАН преди 1 година
ТОВА НЕ Е США, А СА АЛЧНИТЕ И НАГЛИ БРИТАНЦИ! ПУСКАТ КОРАБ ВЪВ ВОДИТЕ НА КРИМ, И КАЗВАТ, ЧЕ ТОВА Е УКРАЙНА! АМА ДОРИ ДА Е УКРАЙНА, КАКВО ПРАВИ ТОЗИ КОРАБ ТАМ?!
32
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тука някакъв еднорог се е размирисал ;)
31
24
 
7
 
! Отговори
Дядо Иван преди 1 година
Браво на американците че го гръмнаха!
30
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нека путлерските негодници мизерни да докажат, че не са си го взривили сами или да намервт доказателства, че е друг!! Баси детската градина майна, на САЩ не им пука за да доказват квото и да било!! А на ЕС още повече, никой не циври за руски газ, скоро и с петрола ще е така
29
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За какво им е на руснаците този газопровод? Там далаверата им свърши. Ако искат да си съберат останалата тръба и да я носят към Китай.
28
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Русия да докаже че не са свалили MH-17
27
10
 
17
 
! Отговори
По интересно е преди 1 година
Защо Германия и ЕС не се вълнуват от това.
26
16
 
4
 
! Отговори
въпрос преди 1 година
Русия не трябва да го прави на въпрос вече. Няма СП, няма газ, да се спасяват европейците. Не мисля, че някога ще се докаже кой го е взривил. А и да се докаже- то вече няма да е от значение.
25
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А СССР трябва да се опитат да докажат че са.
24
0
 
12
 
! Отговори
Колкото доказаха преди 1 година
От къде произлиза коронавируса и дали е пуснат от експериментална лаборатория(каквито съмнения имаше даже сред учените,занимаващи се с вирусология) толкова и това.Ще има безброй догадки,конспирации и теории,но истината надали ще излезе на бял свят,или ако излезе ще е поне след 50-100 години!
23
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как да докажат,че не са направили нещо,за което всяко хлапе знае,че точно те са го направили. Дългият американски пръст влезе в тлъстия европейски *ъз, а умствено ограничените все още радостно подскачат,като неандерталци около огъня.
22
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Презумпцията за виновност се прилага някъде в тайгата, неандерталци такива. Доказвайте вие кой е виновен
21
20
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПЪРВО ДА ДОКАЖЕ КАКВА ИЗГОДА ИМА ФАЩ ДА УНИЩОЖАВА НАПЪЛНО НЕИЗПОЛЗВАЕМ ГАЗОПРОВОД КОЙТО НЯМАШЕ ДА СЕ ПУСНЕ СКОРО И ТОВА НА КОМУНИСТИТЕ ИМ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО! И КОЙ ТОЧНО СПЕЧЕЛИ ОТ УНИЩОЖАВАНЕТО НА ГАЗОПРОВОДА???? ФАЩ ИЛИ КОМУНДЕЛИСТАН КОЙТО ПРИБРА ЗАСТРАХОВКАТА!!! НАЧИ ФАЩ ГО БИЛИ УНИЩОЖИЛИ ЗА ДА МОЖЕ КОМУНДЕЛИСТАН ДА МУ ПРИБЕРЕ ЗАСТРАХОВКАТА :D