Русия: САЩ да докажат, че не са унищожили "Северен поток"

Според Москва това е било "акт на международен тероризъм"
16 фев 2023 08:34, Елка Василева
82
Русия: САЩ да докажат, че не са унищожили "Северен поток"
Снимка: архив, БГНЕС

Съединените щати трябва да се опитат да докажат, че не стоят зад разрушаването на газопровода "Северен поток", който свързваше Русия със Западна Европа, предаде ТАСС, цитирайки руското посолство в САЩ.

Още по темата
Москва смята, че унищожаването на "Северен поток 1" и "Северен поток 2“ през септември миналата година е "акт на международен тероризъм" и няма да позволи то да бъде заметено под килима, гласи изявление на посолството, предаде Ройтерс.
(БТА, Пламен Йотински)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
14
 
15
 
! Отговори
toti преди 1 година
Още много потоци към Русия ще спрат и птичка няма да прелети през границите на Европа !!! Какво повикало такова се обадило!! Бегайте да търгувате с Африка,те там ще ви разберат !!!
19
13
 
28
 
! Отговори
Международни отношен преди 1 година
Най-вероятно е унищожен от този, който продава втечнен газ с кораби, който краде 300 милиарда, за да обучава и въоръжава неонацистки терористични режими и предизвиква войни в Европа, за да си пробутва оръжието. Много е трудно да се разбере кой е виновен.
18
22
 
15
 
! Отговори
1-во преди 1 година
Кремълските фашаги да докажат,че не са унищожили "Северен поток".
17
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лошо заболяване е това.
16
10
 
5
 
! Отговори
:))))))))))) преди 1 година
ся нека първо да покажем големия Байдън на рашистан! Па после да им кажем през байдъна ни е какво казвате бре, първо вие докажете, че са били американците! :))))))))))))))))) Бах го!
15
5
 
13
 
! Отговори
Къв е смисъла? преди 1 година
Всички знаят - и точка. Да искаш от рецидивиста да се обяснява че не е рецидивист си е чиста гавра!
14
3
 
15
 
! Отговори
Anonimen преди 1 година
Всички видяха че ДД взривиха тръбите, сега мажат с някакви извънземни, само и само да не стане скандала.
13
24
 
25
 
! Отговори
Пена преди 1 година
Русия да докаже че са били САЩ. Нещо се затрудняват? Русия си мисли че само те имат оръжия и че само те могат да рушат и да убиват. Путин каквото си е надробил, това ще сърба. Уби повече руснаци отколкото украинци с неговата фалшива, корумпирана армия.
12
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единствената държава имаща мъжествто да бие комунистите и да ги държи далече от Европа. За жалост в Европа и в България има само ревящи мънкащи пишман русофилчета и женчовци. Които немогат да наритат една бедна русиа ... тука 1 година слушаме само заплахите на банда старчоци изстинали през всв . Без САЩ източна Европа,ще се превърне в рускоа мизерия за едно десетилетие.
11
20
 
11
 
! Отговори
яя преди 1 година
Русия заслужава да бъде разчленена на малки републики и никога повече да не е заплаха за европейската цялост. Евала на американците, че им думнаха безценната тръбичка.
10
9
 
10
 
! Отговори
Кривондел преди 1 година
Нещо са се объркали братята. Всеки доказва твърденията си, а отрицателни факти не се доказват. Пример: как да докажа, че НЕ съм ви платил едни пари? Да извадя удостоверения от всички банки по целия свят, че не съм превеждал пари по ваша сметка?
9
23
 
10
 
! Отговори
Москва потъна преди 1 година
САЩ по-скоро ще докажат че Путин взриви ауспуха. Русия има повече изгода да го взривят за да могат да шантажират Германия без да може да ги съди за неизпълнение на договора за доставки на газ.
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Сър Пичук - научи как работи интернет. Може да намираш информация за света и без да чакаш да ти сипят в копанята от медиите. И ако почнеш да се информираш независимо, а не само от сдъвканата кашичка, която ти дават, току-виж се окаже, че има доста неща, които по някаква причина не се пишат и не се казват в "медиите".
7
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоз пък кой е да казва на САЩ нещо?:) Ей оххльов ти докажи, къде има нацисти и фьорери. Че нещо си застанал в соц учебника с който са те били по кухата глава. Дори да са били САЩ евелаа! Щом използвате газа, като оръжие значи няма място за него в Европа! Айде пътувайй
6
20
 
13
 
! Отговори
Сър Пичук преди 1 година
Някой да научи *** как действа наказателната система в държави, който няма диктатура и комунизъм. Има презумпция за невинност. Те трябва да доказват, а не САЩ.
5
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Мужик - доказаха вече, ама нали чакате само от телевизора да ви кажат... Никога нищо не разбрали, не се информират, не се интересуват, ама клепат коментари и вярват на всяка лъжа и манипулация.... Трагедия! Американски журналист събра доказателства, доста са! Интересно, че нищо не се чува по въпроса от медиите?
4
17
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЕЙЙЙЙ срещу Русия всеки ден по десет писания от по десет страници! А сега за терористичния акт срещу газопровода - ТРИ РЕДА! ПРОПАГАНДАТА ВИ Е ТОЛКОВА ОЧЕВАДНА И ЖАЛKA!!
3
1
 
8
 
! Отговори
Ром"с преди 1 година
...има и продъджение ..Сеймура Херша който обвини САЩ за взривяването ...та тези от Днес ли ,тези от Ройтерс ли взимат част от контекса и го влагат в новина и "шараните са готовите за тигана" ...
2
16
 
18
 
! Отговори
Мужик преди 1 година
Ами докажете вие че са виновни.
1
20
 
20
 
! Отговори
патриот преди 1 година
Правилото е, че всеки е невинен до доказване на противното, но и тук рашките са против световните правила!