Кулеба: Визитата на Байдън послание е за Москва, няма страх

Посещението - победа на украинския народ и на президента Зеленски
20 фев 2023 19:43, Елка Василева
95
Кулеба: Визитата на Байдън послание е за Москва, няма страх
Снимка: БГНЕС

Днешното посещение в Киев на американския президент Джо Байдън е красноречиво послание за Русия, че никой не се страхува от нея, заяви днес украинският външен министър Дмитро Кулеба, цитиран от Ройтерс.

Още по темата
Той определи визитата като "победа за украинския народ и президента Володимир Зеленски".

Посещението "е от историческо значение" и двамата президенти са доволни от проведените разговори днес, отбеляза във фейсбук Кулеба.

"Това посещение е победа на украинския народ и на президента Зеленски. Осъществи се въпреки всички и всичко, в името на победата на Украйна и на целия свободен свят. То изпраща ясно послание до блатото: никой не се страхува от вас!", заяви той.
(БТА, Десислава Николова)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не казвате нищо за многохилядните митинги в малка Молдова и че те са скандирали Искаме в Русия. Защо за това не се говори по медиите.?!?
40
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коментара ми е че Байдан чувства че трябва постоянно да се потдържа бойната готовност на укрите но това не може да стане нито с пари нито с оръжия. Мисля че украинците имат големи загуби и посещението няма да помогне. То е за вътрешна консумация за оправдание пред САЩ и Запада.
39
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе що като ви казаха да забравите за Крим и не го споменавате вече.Такс ще ви кажат и за Донбас и Запорожието като нищо не можете да направите на фронта.Накрая ще ви кажат играта свърши и кой от къде е.
38
6
 
8
 
! Отговори
Митака преди 1 година
Глупости. Отишъл е да види как е синчето, не е там заради Зеления.
37
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма ли да кажете в кой крачол си го е преместил Путин след визитата на Байдън? Питам, защото след като спряхте руската телевизия няма откъде да разберем къде точно.
36
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вашингтон се е свързал с Москва преди президентът на Съединените щати Джо Байдън да посети украинската столица Киев, съобщи "Асошиейтед прес", позовавайки се на Белия дом. Междувременно съветникът по националната сигурност на САЩ Джейк Съливан потвърди тази информация пред репортери.Въпреки че не навлезе в подробности за разговора, Съливан каза, че известието е било дадено "няколко часа преди заминаването на президента и за целите на деконфликцията". Целта е била да се избегнат всякакви погреш
35
5
 
10
 
! Отговори
ДА ВИ СВЕТНА преди 1 година
6 от подводниците са кръстени на князе! Седмият ракетоносец от семейство "Борей-А" се казва "Император Александър III" и е спуснат на вода на 29.12.2022 г. През тази година се очаква да бъде довършен осмия "княз Пожарски", като са заложени още два "Борей-А" - "Дмитрий Донской" и "княз Потьомкин". Всеки разполага с по 20 бр. твърдогоривни МБР "Булава" летящи на разсояние до 10 000 км. Това значи че от бреговете на Антрактида ще улучат Лондон, Варшава, Брюксел, Париж, Берлин и Вашингтон!
34
2
 
6
 
! Отговори
запознат преди 1 година
До отец Кирил: Русия има 7 стратегически подводници който носят името княз!!! Князь Юрий Долгорукий, Князь Александр Невский, Князь Владимир Мономах, Князь Владимир, Князь Олег, Княз Генералиссимус Суворов, Князь Пожарский!
33
4
 
6
 
! Отговори
отец Кирил преди 1 година
Библията казва: Ще свирнат тръбите на 7 те княза и Архангела Господен ще поведе войните си в битката със злото! Сатаната ще бъде окован за 1000 години и ще настъпи МИР на Земята и благоденствие. Ще води битката Архангел Император Александр III! Те идват пастирки !!! А с тях и края на Сатанинската ви система на злото!
32
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Москва не вярва на сълзи, камоли на послания от тркратноиспъващия се бидон!
31
1
 
1
 
! Отговори
Тя е поръчана: преди 1 година
Олександра ЗеленскаДата на раждане: 15 юли 2004 г. (възраст 18 години), Киев, УкрайнаДядовци/баби: Рима Зеленска, Oleksandr Zelensky, Olha KyiashkoОбразование: Novopecherska SchoolРодители: Володимир Зеленски, Олена Зеленска
30
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 25 Е той зелето хубаво,че му казаха,че нямат намерение да го убиват та живна малко иначе беше позеленял.
29
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес беше чуден ден за 20 мегатонна бомба във Киев !След това в Централата на Нато , Париж , Лондон , Вашингтон там трева не трябва да никне поне 100 г
28
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това че е дошъл в окрайна, абсолютно нищо не значи... По скоро се опитва да накара зеления да атакува Русия, понеже цялата работа започва да му излиза прекалено скъпо и ще трябва да отговаря на неудобни въпроси пред избирателите..
27
4
 
7
 
! Отговори
пророците казват! преди 1 година
Дъщерята на този наркоманизиран фашистки клоун и внучката на тази мумия наречена "говорещия с мъртъвци" ще раждат и отгледат децата си в противоядрен бункер! Те никога няма да видят изгрева и залеза на слънцето и синьото небе, защото след ядрения апокалипсис небето вече няма да бъде синьо!
26
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Въпроса е решен и кой го реши тоя въпрос бе ти ли ще победиш Русия,за да го решаваш бе.Кой си ти бе парцалев
25
2
 
12
 
! Отговори
аноним преди 1 година
Тези надминаха и децата, Ха-ха, Страх ги е и още как, решава се съдбата на Сащ. Хегемонията им се клати. Те саудитците започнаха и с юани да търгуват, долара ако искат за отрицателно време ще обезценят. Доста поразии направиха по-света, мразени от доста народи.А Европа колко още време ще помага, тя е завзета от ислямисти и от бившите африкански колонии
24
12
 
6
 
! Отговори
Въпроса е решен преди 1 година
Всичко вече е решено, знае се кои области на Русия отиват към Украйна, кои към Китай и кои към Япония. Зеленски се е съгласил да не претендира за репарации ако получи Белгород, Курск и Ростов на Дон. Белорусия и Крим ще бъдат автономни републики в рамките на Велика Украйна.
23
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 22 А що си мислиш,че на някой му пука за украинската Бай ти дрън преследва и интереси,а не че му пука за украинците.
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 21 Ми щото не го прави за слава само ти си мислиш,че е така.