Путин: Завистливите твърдят, че сме зависими от Китай

Москва разбира света, в който живее и цени много отношенията си с Пекин
26 мар 2023 15:36, Йоана Цонева
88
Путин: Завистливите твърдят, че сме зависими от Китай
Снимка: БГНЕС

Европа да помисли за себе си, оборотът ѝ с Китай расте с много по-бързи темпове, твърди той.

Владимир Путин не приема тезата, че Москва попада под все по-сериозно влияние на Пекин и заяви, че в това отношение Европа е много по-зависима от Китай. Това съобщи руската информационна агенция ТАСС, позовавайки се на интервюто на президента с журналиста Павел Зарубин.

"Това не са скептици, а завистливи хора - бил отговорът на Путин. - Защо? Защото зависимостта на, да кажем, същата тази европейска икономика от Китай расте с много по-бързи темпове от руската, много по-бързо. Така че е обратното, нека по-добре да помислят за себе си."

Путин добавил, че Москва разбира света, в който живее и цени много отношенията си с Пекин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
2
 
! Отговори
cazzo duro преди 1 година
Забелязал съм, че ако напишеш ***. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?До дежурните по путин:Момчета, от 120 различни айпита ще вляза и пак ще си оставя коментара. И всеки път като проверявам дали сте ме изтрили, ще слагам минуси на путин. Така че, ползата от вашата " работа" ще е обратна.Хайде, със здраве. И вземете се разходете малко. Или си намерете свястна работа.
60
3
 
8
 
! Отговори
123 преди 1 година
Както казват копейките Русия стана колония на Китай.
59
1
 
0
 
! Отговори
Съществената част преди 1 година
"Ако го/я обичаш, дори да не ти се прави секс, като почувстваш, че той/тя има голямо желание, постарай се да не разочароваш милото. При мъжа е малко по-сложно, защото не винаги самолетът излита, но жената може да направи такова усилие, ако е умна и обича."Лесно ставало: Просто заменяш ДОРИ ДА НЕ ИСКАШ, с ДОРИ ДА НЕ ТИ СЕ ПРАВИ.
58
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глупости тия са се *** от страх и къркат плужеците! Киро нашия ястреб *** поръча ядрени оръжия в БГ!
57
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-скоро средство за изтезание.
56
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До cazzo duro Прав си. Няма по-неприлична дума от Путин. Другите думи са безобидни в сравнение с тази.
55
6
 
6
 
! Отговори
Това е хързулкане преди 1 година
Путин така ще го изджуджупкат и сидзинпиннат, че свят ще му се завие. Западът не успя да го свали, но китайците ще успеят. Не са забравили как рашките им пуснаха ковида. Пък и в Китай са родени един от най-древните мъдреци на света. Те правят разлика между добро и зло въпреки комунизма си.
54
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А, не бе... Целият свят зависи от долнопробните китайски стоки, но ти, Путин, хептен се срина.
53
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом Путин официално го отрича, без никой да го пита, значи е истина.
52
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не само сте зависими а сте и наведени
51
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някои хора възприемат семейството като средство за наказание, а себе си като последна инстанция. Даже не става дума за обич
50
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зависими сте и още как, хитрите чини ще ви оправят. И не само вие рашките, а и ЕС и цял свят. По китайски модел ще се управлява света.
49
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие знаете, ние не разбираме.
48
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Важното е да обичаш. Да бъдеш обичан е следствие от това как обичаш. Не класирам "сексът" на "добър" и "лош". Ако има обич е винаги добър.
47
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чудя се тогава, 48 защо не си гледа семейството.
46
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама как, молим ви се! Разбира се, че другарят Пу е независим! Нищо вече не зависи от него.
45
2
 
7
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До ветеринар Да..тъжно в тона на мислите ми..Защото най-щастливото нещо за един човек е едно щастливо и хармонично семейство, място, където си обичан, разбран и приет. Където си заобиколен от грижа и сигурност..Сексът е важен, но не е най-важният в семейството - сексът ЗАВИСИ от взаимоотношенията, доверието, любовта и не е водещ фактор, а следствие. Въпреки, че добрият секс създава здравословна атмосфера, сам по себе си той затваря много "врати" към другия, което води до самота и отчуждение
44
4
 
7
 
! Отговори
ветеринар преди 1 година
Като сте се забили на тема мъже и жени - ето ви виц... Една жена критикува мъжа си - "Виж тук пише че един бик може да го прави 3000 пъти на година!"... А той отговаря: "Ама виж питай го бика, все една и съща крава ли оправя всеки път... "... Само казвам де...
43
3
 
7
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Анонимен43 Не съм гледала този филм и няма значение как изглеждам...За всеки човек си има някой...Красивите са по-нещастни, защото ги разглезват и е трудно да направят правилния избор, да преминат през изпитания и да отстояват чувстата си..Никой не ги учи как да живеят с тази красота - тя заслепява другите и им пречи да видят що за човек седи зад красотата, никой не забелязва тяхното истинско "аз", не ги забелязва всъщност..Но съм срещала много умни,добри и красиви жени-стари моми!..
42
4
 
4
 
! Отговори
българин преди 1 година
Монголците са има-няма два милиона... Всичко общо... Китайците имат повече редовна войска от това... Сигурно ако обявят мобилизация ще са пет пъти повече... Пък и монголците са повече класическото пехливанство, язденето и стрелбата с лък... Няма да им помогне много срещу китайците...