Пожар в резервоар с гориво, дерайлирал влак в Русия

Железопътният инцидент е втори за два дни
3 май 2023 08:20, Елка Василева
39
Пожар в резервоар с гориво, дерайлирал влак в Русия
Снимка: архив, БГНЕС

Пожар е избухнал в резервоар с гориво в населеното място Волна в Краснодарския край в Русия, съобщи ТАСС. По предварителни данни няма жертви и ранени, нито опасност за жителите на населеното място, съобщи в своя канал в Телеграм губернаторът на Краснодарския край Вениамин Кондратиев.

В граничещата с Украйна Брянска област в Русия пък избухна нова експлозия, която предизвика дерайлиране на товарен влак. Това съобщи губернаторът на областта Александър Богомаз.

Той уточни, че преди станция "Снежетская" е било задействано неизвестно взривно устройство, в резултат на което са дерайлирали локомотивът и около 20 вагона от товарната композиция, предаде кореспондентът на БНР.

Експлозията е избухнала вчера малко преди 20 часа московско време.

От руските държавни железници съобщиха, че няма пострадали хора.

Източници на РБК от министерството на вътрешните работи посочиха, че са били взривени релсите.

Това е вторият подобен инцидент в рамките на два дни. На 1 май взривно устройство избухна на 136-ия километър на железопътната линия Брянск- Унеча. Тогава дерайлираха локомотивът и седем товарни вагона. По информация на регионалното правителство влакът е превозвал гориво и строителни материали.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А нещо сте занемели за пожара във нефтобазата във гр.Копривницкии във централната част на Укрия.След думкане целия нефтокомбинат е ИЗГОРЯЛ.
22
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не отказаха пушенето и това си е
21
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Украйна каква държава е вчера в питстоп за цигари украинец мъртво пиян на неразбираем език нещо говореше а от вън още 3 мъртво пияни от такава нация по добре да изчезне
20
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Да направят Конс лагер в Украйна Руските сили като Аушвиц подобно и газови камери
19
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Господарят на Русия Владимир Владимирович Путин знае какво върши тази вуйна закъсня трябваше преди 10 гд да се случи бомба атомна да пуснат какво чакат зеления на заточение в Сибир или в Чечня в затвора при Кадиров или при Лукашенко в Беларус
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Цигарите, цигаритеее. Курение вредит вашего здаровя. Муахахахаххаааа
17
12
 
8
 
! Отговори
Боби преди 11 месеца
Ироничното е че руските влакове дерайлират заради терористични актове на САЩ подчинените НЕОНАЦИСТИ от Ъкрайна а САЩ влакове почти ежедневно дерайлират заради алчността на капиталистите частници които НЕ ПОДДЪРЖАТ ЖЕЛЕЗОПЪТНАТА ЧАСТНА ИНФРАСТРУКТУРА В САЩ. Да Живее неограничения капитализъм.
16
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Какъв взрив в Павлодар видях вчера. Фойерверки. Цял склад се взриви. Не бях виждала такова нещо. Вие пишете за 1-2 вагона и за по 1-2 цистерни. Дезинформацията не печели войни.
15
13
 
11
 
! Отговори
До 26 преди 11 месеца
:)))))))))))))))))))))) е след като рашистан има толкова много влакове с петрол то що вие путинофилията тука толкоз много ревете!? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) нещо пак ми ЛЪЖЕТЕ! ама то пуитинофила си е путинофил! основното за него е да ЛЪЖЕ! :)))))))))))))))))))))))
14
12
 
8
 
! Отговори
СТОП Война преди 11 месеца
Провеждащи жестокия терор през предателя наркоман подставен на власт 1999 смело сочат поне 140 000 цели в Руската федерация с цел озверяване на терорист номер едно .Експерти да огледат ЗОБЕНИ С НАркотици следени обемно военни вкл генерали на среща с терорист номер две Шойгу.НЕ са виновни руснаците. НА власт в Кремъл отново са опасни престъпници и убиициПутин се води Украински евреин. както Сергейчо станишев... да се провери произхода на терористите от Кремъл и на окупаторите на Киев /2014/
13
9
 
19
 
! Отговори
По същество преди 11 месеца
Да питам сащ за войната в Афганистан ли? Добре, ще ги питам. СССР се изтеглиха защото се разпадаше държавата. Да очакваме разпадане на САЩ? История си е.
12
10
 
24
 
! Отговори
Кера преди 11 месеца
Релси и малко нефт... Ядат бой отвсякъде и се радват на диверсантите си.
11
15
 
20
 
! Отговори
Опала преди 11 месеца
Айде, теро'ристите са ранобудни днес. Ще ги хванат. Не могат да променят това, което ще се случи с Украйна. Ден'ацификация и демилитаризация. Казано е.
10
22
 
20
 
! Отговори
Война се води преди 11 месеца
Руснаците да свикват
9
19
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Руснаците взривиха сумати складове с боеприпаси на украинците, сумати военни центрове и противоракетни комплекси, вие мълчите. Сега цяла статия за един танкер с нефт и за едни релси сте написали. По-обективно де. Така с терористични актове няма да спечели Украйна. Само ще мотивира руснаците повече.
8
32
 
22
 
! Отговори
Зозо преди 11 месеца
Много пушат там :))))))))))))))))))))))))))))))))))
7
31
 
19
 
! Отговори
... преди 11 месеца
ми рашистан са най-голямата терористична държава на света! убуват десетки хиляди цивилни и мирни Украйнски граждани! И сега просто ще им се дава от тяхното им лекарство! Така, че не виждам що путинофилията тука ми реве! Нашия Българския народ го е казъл: Каквото повикало такова се и обадило!!!
6
19
 
33
 
! Отговори
Американофилите, преди 11 месеца
Ето това сте вие! Дали руснаците атакуват, дали поемат удар или правят жестове на добра воля - вие непрекъснато леете плоска русофобия!
5
36
 
16
 
! Отговори
Слава Украини преди 11 месеца
Всеки ден да е така в Рушия а руските к ви на високи държавни постове в България всеки ден да ги е бът
4
17
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тези украински "партизани" няма дълго да действат.