Започна Парадът на победата в Москва, присъства и Путин

Шествие „Безсмъртен полк“ днес няма да има
Обновена: 9 май 2023 10:45 | 9 май 2023 10:39, Екип на Dnes.bg
320


Парад по случай 78-ата годишнина от победата във Втората световна война се провежда на Червения площад в руската столица Москва.

Присъства и руският президент Владимир Путин.

За първи път в някои райони на Русия няма да се проведат традиционните военни паради. Паради ще има в големите градове, но е забранено използването на дронове.  

На днешния 9 май в Русия няма да се състои шествието „Безсмъртен полк“, според някои тълкувания поради опасения, че сред портретите може да се окажат и на хора, убити във войната в Украйна.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още по темата: Парад на победата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
13
 
11
 
! Отговори
Милена преди 1 година
Коментарите от цял свят могат да се обобщят с това: Речта на Путин бе извращение, а военният парад унижение.
164
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
тук пишат само готованковци, свекнали да получават всичко на готово
163
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 181. То се нема угодия бе. Ако има парад що има, а ако няма що няма. Че плюсчета са си нахакали на умопомрачението
162
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разпорихте ли се от бесна злоба бе умнокрасавци ?
161
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До СветозарНа дебилния въпрос ще ти отговоря подобаващо - Щото ТАКА.
160
9
 
22
 
! Отговори
Светозар преди 1 година
Тази година що няма Безсмъртен полк ? Русоффили, що мълчите, като п.... ?
159
15
 
21
 
! Отговори
ЖАЛКА ИСТОРИЯ преди 1 година
СЪВЕТСКИЯТ СЪЮЗ ПРАВИ 3 ПАРАДА НА 9 МАЙ ЗА ЦЯЛОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНЕ .1945,1965,1985 ГОДИНА. КЪСИЯТ КОМПЛЕКСАР ПУТИН ГО ПРАВИ ВСЯКА ГОДИНА,ЗАЩОТО СМЯТА,ЧЕ С ПАРАДИ КОМПЕКСИРА ИЗОСТАВАНЕТО НА РУСИЯ ОТ СВЕТОВНИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ И ВДИГА СКРОМНОТО И ОКАПАЛО САМОЧУВСТВИЕ НА КРЕПОСТНИТЕ
158
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 177 - Пък ти откъде си сигурен, че Токаев и Пашинян бяха истинските? ))))
157
7
 
17
 
! Отговори
Казах преди 1 година
Русия официално е в топ 10 на най - развитите държави. И това не е руска "пропаганда", а факт. Така, че накривиха им шапката на руснаците. Слава богу за санкциите, за да дръпне напред, докато Евросъюза се гърчи под американския диктат. Лудият Байдън, наркозеленски и щатските васали тепърва ще берат ядове. Военната машина на обединения запад постигна това, че повече от 20 процента от Украйна е под контрола на Русия, която хич и не бърза да ги приключва. 145 милиарда долара е инвестирала Америка в
156
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Светозар - Какво значи 'няма'? Във Венесуела имаше, в Китай имаше, в Австралия имаше, в Испания имаше и още други места - имаше! Или ти не знаеш за това?!
155
5
 
9
 
! Отговори
До тролската дружина преди 1 година
Ето ви опорни точки за постове, с които трябва да пълните сайта до довечера: 1) Парадът беше много скоромен, малко и стара техника (който не го е гледал може и да повярва). 2) Липсва шествие на Безсмъртният полк (измислете причини). 3) На парада не е бил Путин а негов двойник (въпреки че президентите от ОНД, които го познават лично, бяха там) ...... Действайте!
154
6
 
13
 
! Отговори
БИВШ ЕВРОАТЛАНТИК преди 1 година
Нали писахте 5 пъти че няма да има парад. Това беше само преди 10тина дена. С тея лъжи и пропаганда Евроатлантизма ще бъде заличен по подобие на Комунизма от преди 33г
153
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 173 - Вчера Световната банка показаха в своя графика Русия сред първите 10 икономики в света за 2022 г. Викаш - нуждаят се от лекрски екип, а? А? ))
152
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който наистина вижда Русия, като суперсила и развита дъгжава, няма толкова добри лекари, че да му помогнат....
151
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Totenkopf 164 - Пак много показаха! Можеше само една "Ярс" да покажат и дори това щеше да е повече от достатъчно )))
150
2
 
9
 
! Отговори
Totenkopf преди 1 година
До Война можеше да нямаАбе не ви ли е неудобно и срам да изкарвате русия жертва? Държава с 11 часови появи 1/7 от сушата, с най много ядрени заряди в целия свят, държава с несметни богатства и ресурси? Няма война от 20 век в която агресора преди да нападне да не се представи за жертва, така и Германия нападна СССР, че Сталин щял да ги нападне и били жертва, ама ми е ясно, че си негоден да си намериш нормална работа и висиш тука да изкараш надницата, заработвай безроднико
149
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Пак по опорката?Викаш Топол-М не била стратегическа ракета ахахахха, омръзна ми да говоря на диалетанти, които хал хабер си нямат от оръжие и никога не са служили.
148
11
 
10
 
! Отговори
Война можеше да няма преди 1 година
До Бонго Бонго: Най-малко се чувстват манипулирани руснаците в Донбас, които укронацистите обстрелваха осем години. Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. И още: отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне.
147
1
 
2
 
! Отговори
Пак копи/пейст? преди 1 година
До Анонимен 165: Колко пъти ще го слагаш това с копи/пейст. Дай си малко почивка. За жълтите стотинки за т'ролването не си струва да се презорваш толкова.
146
4
 
4
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 1 година
До Totenkopf: Е, не си видял тактическите и стратегическите ракети, но не е проблем. Не всеки вижда по-далеч от опорната си точка.