Очакват Пригожин в Москва още в понеделник?

Градските служби работят в режим на повишена готовност
Обновена: 24 юни 2023 21:12 | 24 юни 2023 20:10, Йоана Цонева
177
Очакват Пригожин в Москва още в понеделник?
Снимка: БГНЕС

С цел минимизация на рисковете в рамките на оперативния щаб е взето решение да се обяви понеделник за неработен ден, с изключение на органите на властта и за предприятията с непрекъсваем цикъл на работа, военнопромишления комплекс и градските служби.

Кметът на Москва Серей Собянин призова московчани максимално да се въздържат от пътувания в града и предупреди, че е възможно движението в някои квартали и по някои пътища да бъде прекъсвано.

Градските служби работят в режим на повишена готовност, добавя Собянин.

Губернаторът на Московска област Андрей Воробьов подписа заповед за въвеждане на антитерористични ограничения в цялото Подмосковие, както наричат региона. Със заповедта се забраняват всички масови мероприятия със срок до 1 юли - тържествени, спортни, физкултурни и театрални на открито, с изключение на изрично упоменати такива случаи. Както се посочва в заповедта - целта на тази заповед е да се намалят рисковете, както и да се защитят жизнено важните интереси на обществото и държавата.

Още по темата
Преди това бе съобщено, че с една седмица се отменят всички балове за завършване на образователна степен в руските училища.

Още преди това Роскомнадзор напомни, че в районите, където се провежда антитерористична операция, може да бъде ограничена работата на интернет.

Въпреки че потребители съобщиха за проблеми в работата на съобщенията в Telegram, Роскомнадзор уверява, че на този етап работата на интернет не се ограничава.

Появяват се заявки, че медиите под контрола на Пригожин започват да бъдат ограничавани.

В столицата вече бяха отменени всички масови мероприятия. Националният антитерористичен комитет въведе режим на Антитерористична операция в Москва, Подмосковието и във Воронежка област.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Според нашите медии и платените драскачи Укропите са си върнали Крим и всички области. Обаче реалноста е друга освен, че немогат да напреднат и метър вчера на три места Руските сили са придвижили доста напред. Скоро очаквайте щурм на Харков 164к групировка с над 3500 танка и бронирани машини и още 25К груровка за подръжка е вече готова. Шойгу преди няколко месеца спомена, че края на юни ще бъде преломен. Ако това е визирал значи наистина скоро ще очакваме щурм на Харков. Ще отпорят НАЦИСТА!
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Пригожин докопа ли се до куфарчето с червеното копче ще унищожи целия ЕС + ФАЩ. Той не е мекушав като Путин.
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
НЕ МЕ ВЪЛНУВА КАКВИ СА ЧЕРПАЦИТЕ НА КАТОРЖНИКА ПРИГОЖИН. ЩОМ БТВ И НОВА ГИ ВЪЛНУВА ДА СИ БЯХА СПРЕЛИ РЕКЛАМИТЕ И ДА ПРЕДАВАТ В ТОВА ВРЕМЕ ЗА ЧЕРПАКА!!!
12
7
 
11
 
! Отговори
Разиграват театър преди 11 месеца
Времето работи за Русия, а това е най-страшното за запада. Защото те разчитаха, че като наливат пари и оръжия в Украйна конфликта ще се проточи много дълго, те са богати и могат да си го позволят и дори и не помислиха за план Б, как може русия с икономика 2% от световния БВП да устои на страни които имат над 50%, това е невъзможно, Русия няма да издържи. Оказа се, че Русия издържа, а те вече не издържат и сега са в паника.
11
8
 
7
 
! Отговори
Белгород тръгна хора преди 11 месеца
Братя, Белгород тръгна!!! И няма спиране!! Заложени са торпедота Посейдон по 50 мегатона термоядрени глави по прайбрежието на фашистката империя ФАЩ! Ще ги залива ядрено цунами високо колкото пирамидите в Египет! Във Вашингтон са в ступор!
10
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Пригожин е стръв да видят кой ще клъвне сега вс петоколонници в Москва се ловят по местоживеене вс момент спират и Интернет в Москова
9
6
 
8
 
! Отговори
Ще целувате преди 11 месеца
Ще целувате! Ще целувате краката на ВОВА и ще молите да ви пусне Сармата и да ви отърве. Но ВОВА няма да ви изключи от щепсела толкова бързо и безболезнено.
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Пригожкин при Капуткин!
7
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Някакъв си генерал Глен казал /дал ултиматум/, че 1) РФ трябва да предостави отчет за броя на "Сармат" и "Посейдон" в своя арсенал и 2) РФ трябвало да предостави на колективния запад /Пиндостан/ образци от тези свои супер оръжия. Руснаците веднага отговориха, че могат да изпратят "Сармат" на собствен ход. Щял да стигне до Вашингтон за 10 минути.
6
5
 
5
 
! Отговори
Ку-ку преди 11 месеца
Путин да не е отишъл в Сибир?
5
0
 
3
 
! Отговори
Вова излезна и каза преди 11 месеца
ВСИЧКИ МЪЛЧАХА!
4
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Да видят малко руснаците какво им е на украинците.
3
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Най добре е когато съветските умници се самозахапват
2
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Абе уж големи врагове запада и Кремъл и се как трябвало преврат да става в Москва, а като им дойде преврата на тепсия по тихи от водата? Що така, да не се врагове само като трябва да *** украинчета и русначета
1
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Bad boys, bad boy, they come for u Володя си знае. Как сте русофилите?