Самолетът на Путин, който излетя от Москва, изчезна от радарите

Машините губят стъпките на самолета около град Твер
Обновена: 24 юни 2023 19:17 | 24 юни 2023 18:28, Йоана Цонева
156
Самолетът на Путин, който излетя от Москва, изчезна от радарите
Снимка: БГНЕС

Самолетът, с който руският президент Владимир Путин излетя и напусна Москва, е бил изгубен от радарите.

Радарите показват, че самолетът му е излетял от столицата за Санкт Петербург в 14:16 часа местно време, като дестинацията на полета обаче не е била отразена там.

Още по темата
Машините губят стъпките на самолета около град Твер. В същия регион е и една от резиденциите на Путин, съобщава NEXTA тв, предаде "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
3
 
11
 
! Отговори
До Обяснявам преди 10 месеца
Пишете фантастика, но я направете научна.
61
1
 
15
 
! Отговори
абе преди 10 месеца
путин със сигурност има няколко бункера из ссср . очакваме скоро да се излъчва от някой демонстрирайки спокойствие :) въпроса е дали е качил на самолета всичките си двойници .
60
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Кво стана укропитеци Пригожин иска Путин да остане президент.Що мълчите." -Няма какво да кажем на тази простотия! Путин трябва да е пълен *** ако повярва на това. От тук връщане назад Няма и за двете страни
59
2
 
26
 
! Отговори
Радев преди 10 месеца
Москва чия е. Е как чия - на Пригожин
58
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Заявление на Пригожин от преди малко -"Аз не се обявявам против и не призовавам за смяната на президента на Руската федерация!Очаквам да бъде сменен министъра на отбраната".Така че не се радвайте Путин си остава президента.
57
6
 
6
 
! Отговори
До: 57 преди 10 месеца
Как точно банда главорези от има -няма 20 000 чакмаци ще превземе света според тебе?
56
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 123 Само това ли успя да измислиш? Много глупаво. Постарай се повече и включи Украйна. Като те успеят да прекосят локвата която направиха се обади.
55
3
 
14
 
! Отговори
Killer преди 10 месеца
Че го трепят. Наближава...
54
14
 
7
 
! Отговори
Обяснявам преди 10 месеца
Путин има огромна подземна мрежа от железопътни линии и бункер-гари. В специалния влак, в който пътува, има инсталации за пречистване на вода и въздух, хидропонни ферми (като на Марс) за производство на храна и ядрен реактор със складирано гориво за 1000 години. Влакът има безаналогов хиперзвуков двигател и може да стигне от единия край на Русия до другия за 10 минути. Никой никога не може да го хване. Следователно не може и да го свали.
53
1
 
13
 
! Отговори
Копейки, ами сега? преди 10 месеца
Да не стане вместо "Вся власть Советам" както през 1917 година (което е била нагла лъжа на болшевиките, разбира се), този път "Вся власть олигархам и регионам". И край на "империйката". Ще има пазарлъци за унизителен мирен договор и непосилни репарации и пълзене на колене за оцеляване. Какво стана с всесилния ви работодател, властва ли неоспоримо, а?
52
6
 
13
 
! Отговори
Пригожин преди 10 месеца
Оставам верен на г-н Путин, ще обесим само Шойгу и Герасимов. После се обаждам в Хага, имам там един разговор да проведа.
51
4
 
16
 
! Отговори
До: Ха ха преди 10 месеца
Ами аз бях убеден че наш'те мили родни русофили ще бъдат шашардисани при такива новини.Досега всичко си обясняваха с "фейк нюз", "Колективния Запад" и "Дойче Зеле".Да видим сега как ще си го обяснят!Защото мечтите, фантастиката и пропагандата са едно, реалността е съвсем друга.Но промит мозък няма как да излекуваш - когато цялата информация на диска е изтрита, не можеш да я възстановиш, уви...
50
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аз лично много искам Путин да изчезне и да дойде Пригожин. И тогава да ви видим. Ако тоя не тръгне наистина да си присвоява света, чудо ще е. То и укрите са уплашени, ама тоя ще воюва до дупка. Време е да се стреснем, ама докато не ни подпрат пушката до гъзо, ще летим в розовите си илюзии.
49
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Поръчал съм огромно количество пуканки и с удоволствие гледам по всички социални мрежи и медии как мypзилките се пукат през гърба, мноо яко )))))))))
48
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кво стана укропитеци Пригожин иска Путин да остане президент.Що мълчите.
47
4
 
22
 
! Отговори
123 преди 10 месеца
Копейките нали все се ебаваха " кога ще стигне контрата до Москва". Да ви кажа другари - на два часа път са
46
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Драги копейки, тоя поход към Москва да не мислите, че се случи от самосебеси? Ако путинака не беше започнал тази война, нямаше да има и контраофанзива, нямаше да има и поход към Москва съответно. Мислете малко и за причинно следствените връзки! Не сте учили - нямате пари и чакате някой да ви оправи!
45
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Прогожин е написал в Телеграм току що че иска Путин да е президент а той да стане министър на отбраната.
44
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Днес.ру, яд ли ви е??? Шефчето на вашите шефове го е закъсал.
43
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хаха укрофилчетата си повярваха.Токи що Прогожин е заявил,че остава верен на Путин и иска той да продължи да е президент.Настоява да е министър на отбраната хаха.Кво бягства кви самолети укрофилчета?