Чудовището, което Путин сътвори, се обръща срещу него

Борел: Не е добре ядрена сила като Русия да е нестабилна
26 юни 2023 11:35, Елка Василева
70
Чудовището, което Путин сътвори, се обръща срещу него
Снимка: архив, БГНЕС

Чудовището, което руският президент Владимир Путин сътвори - "Вагнер", сега се обръща срещу създателя си и хапе. Това заяви върховният представител на ЕС по външната политика и сигурността Жозеп Борел преди началото на днешното заседание на европейските външни министри в Люксембург.

Още по темата
Руската политическа система показва уязвимост, властта на военните се пропуква. Това е важна последица от войната, коментира той.

Не е добре да виждаме ядрена сила като Русия да навлиза в политическа нестабилност, посочи Борел.

По-важно от всякога е да продължим подкрепата за Украйна. Това, което се случи през изминалите дни, показва как войната срещу Украйна разпуква властта в Русия и се отразява на руската политическа система. Внимателно следим събитията, заяви върховният представител.

Той съобщи, че на днешното заседание се очаква приемането на решение за осигуряване на допълнителна военна помощ за Украйна на стойност 3,5 милиарда евро.
(кор. на БТА Николай Желязков)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
6
 
! Отговори
елке моме преди 10 месеца
амче тоя шо ни го показваш ***? май ти приляга
26
1
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
ако някой не е разбрал какво е написал долу анонимен :..-"Но двустранни въпроси не трябва да бъдат обвързващи и няма да определят процеса по присъединяване"...!!!!!...Схващате ли,РОБИНАБруксел?!?!..."ДВУСТРАННИТЕ ВЪПРОСИ" са въпросите,свързани с нашите проблеми с РСМ !...Варел ги захвърля в кошчето,защото интереса на България за него е толкова важен,колкото и интереса му да прогони мухата от стаята !..."ГОТ ПЛЕС ес !"..
25
3
 
10
 
! Отговори
Христо Христов преди 10 месеца
Кое е това дементирало чудовище на снимката? Прилича на стар рептил.
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пригожин е казал отдавна на путин дай ми 250 хиляди и ще стигна до париж . Има го на видео на путин трябва да му целувате косматия гьс
23
1
 
13
 
! Отговори
За запада се радвам! преди 10 месеца
В тая руска постановка изпълзяха всякакви дисиденти и "патриоти" със западно спонсорство. Идните седмици ще им хвърчат главетата по закона за военното положение. Лустосване - му викат ала Киевски маниер!
22
0
 
9
 
! Отговори
та преди 10 месеца
Да си дойдем на думата - Но двустранни въпроси не трябва да бъдат обвързващи и няма да определят процеса по присъединяване". Ето пак ни сипаха с големият черпак. След като Киро и предателите му в екипа пуснаха макетата за преговори, сега вече не зависи нищо от нас.
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ами ако Пригожин беше дошъл на власт? Какъвто е ултрак, на Украйна, ЕС и запада като цяло щеше да им се стъжни...
20
2
 
11
 
! Отговори
Ха ха преди 10 месеца
Ех тия тия емоционални *** изказвания на меките брюкселски китки ... точно за тях са измислили названието "Drama queen" .... Ама как мислели... ама как се разтревожили... ама какви ужасяващи последствия щяло да има..... А всъщност " чудовището" е посредствен ски състезател... некадърен крадец от апартаменти... бивш затворник.. и продавач на закуски от сергиика... И изглежда като шишкав пенсионер с каска и зелено елече... Истинско чудовище... ха ха ха.
19
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Северна Македония отбелязва добър напредък и от европейска страна няма нищо, което би блокирало присъединяването ѝ към ЕС. При това присъединяване ще бъдат стриктно спазени европейските принципи и стандарти. За това определено е необходимо добро сътрудничество и регионалното сътрудничество остава съществен елемент, както и стабилизирането, за да може да бъде приложен присъединителният процес. Но двустранни въпроси не трябва да бъдат обвързващи и няма да определят процеса по присъединяване".
18
0
 
6
 
! Отговори
рептили всякакви преди 10 месеца
изпълзяха...
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вие имате доста опит с чудовища които създавате - справка ИДИЛ!
16
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен: А путин где? - при ***! Не знаеш ли?
15
1
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
ами като не е добре ядрена сила като Русия да е нестабилна,защо така упорито я ръчкате и атакувате ,бе ВАРЕЛИЗКУКУРИГАЛ ?!
14
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мисиркиии, кажете какво каза Борел за Северна Македония. Защо не ни информирате за това, което пряко ни засяга? Стига с този Путин и Русия.
13
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Абе все лоши анализите според путинското форумно стадо. А путин где?
12
4
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 10 месеца
този без-дел-ник всеки ден ръси прос-то-тии писна ми от него какво разбира отрусия от руския характер да коментира небивалици изобщо не се мъчете с темата русияне я разбирате и никаква поука от 2 св воина
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В сайта за вицове ли съм, нещо се обърках. Исках да вляза в новинарски сайт.
10
2
 
10
 
! Отговори
Гиги преди 10 месеца
Тоя е за лудницата Не виждате ли че е неадекватни тези които са го турилили и те са като него
9
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Путин помолил НАТО за помощ да го пазят от Пригожин ама му отказали и той убегал хахаха
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Блестящ" анализ на чучелото Желязков! Пропагандата много го е закъсала, щом публикува такива текстове като острие на атаката срещу Русия. Ако бяха обучили една ***, щеше да направи по-добър текст.