Путин, който не е Путин: Руският президент или двойник посети Дагестан?

Той се прегръща и дори целува хора в тълпата
29 юни 2023 14:16, Нели Христова
211
Путин, който не е Путин: Руският президент или двойник посети Дагестан?
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин каза, че "не се съмнявал" в подкрепата на руските граждани по време на бунта на "Вагнер" през уикенда, според отчет на Кремъл в сряда.

Путин посети района на Дагестан и беше посрещнат от развълнувани поддръжници по улиците на град Дербент, според видео, публикувано от Кремъл.

"Няма човек в Дагестан, който да не подкрепи решенията на ръководството на Руската федерация, приети на 24 юни тази година", каза президентът на Дагестан Сергей Меликов на работна среща с Путин.

"Не се съмнявах в реакциите в Дагестан и в цялата страна", отговори Путин.

По време на посещението си обичайно дистанцираният Путин се насочи към събралите се тълпи в Дербент и започна да прегръща хората, да ги целува и да си прави селфита с тях.

Зашеметяващи кадри от събитието показаха как той се гмурна в тълпата като холивудски актьор на шоу на червения килим.

Привидно изпълнен със свежа енергия след предотвратяването на гражданска война в малък мащаб миналата седмица, обикновено стоическият и изолиран Путин беше необичайно усмихнат.

В друг странен момент той се ръкува и изглежда коригира нещо по униформата на офицер, носещ нещо, което може да е неговото ядрено куфарче.

Той никога не е поздравявал по такъв начин мъжете, отговарящи за неговата сигурност.

Сцената беше в подчертано противоречие с екстремните мерки от последните няколко години, които наложиха строга карантина за всеки извън близкия кръг на Путин, преди да се срещне с него.

Неговото трансформиращо поведение накара мнозина, включително високопоставени руски фигури, да подхранят спекулациите, че Путин, който поздравява обожаващи фенове в Дагестан, всъщност е двойник.

Дългогодишен московски дипломат каза пред DailyMail, че вече "става невъзможно да повярваме, че има само един Путин".

"Има няколко много добри двойници, но се държат малко по-различно. Този, който се гмурка в тълпата в Дагестан, се държи различно от традиционния Путин."

Виктор Алкснис, съветски военен тактик и политик, който сега е западен анализатор, известен като Черния полковник, допълни: "Защо Путин се среща с посетители в Кремъл след двуседмичната им карантина и на голямо разстояние, докато в Дербент е спокоен в тълпата и дори прегръща и целува някои граждани? Как може да се гарантира физическата сигурност на президента при такива условия? Нещо не е наред тук. Прилича на театрална постановка, в която Путин всъщност не е Путин.

Руският националист и бивш полковник от ФСБ Игор "Стрелков" Гиркин заяви със сигурност, че това е двойник на Путин в Дагестан на около 1250 мили южно от Москва.

"Човек, смътно приличащ на президента – и изобщо не изискващ спазване на двуседмичната карантина, необходима за среща с Путин – се разхождаше из Дербент", каза той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
0
 
! Отговори
Алонсо преди 9 месеца
Дали е Путин или е онова дето е между краката на жените (***),все ми в тая,накрая на тази война ,всички ще сме на губещата страна,може би само Ердоган ще е спечелил.Плюя аз на тази орисия...няма никаква прокопсия
135
0
 
0
 
! Отговори
Алонсо преди 9 месеца
Дали е Путин или е ***,все ми в тая,накрая на тази война ,всички ще сме на губещата страна,може би само Ердоган ще е спечелил.Плюя аз на тази орисия...няма никаква прокопсия
134
0
 
0
 
! Отговори
Алонсо преди 9 месеца
Тези които пращате... русофилягите в Русия,щях да им кажа,всички които обичате хамериката, марш там !!!Но проблемът е че, хамериката не ви иска,няма как да иска ду.е, таковано от руснаците, после подмило се и се наду..ло на ...хамериканците.Сори ид..ти ,95% оставате тук и ще бъдете призовани, да защитавате хамериканските интереси в....Украйна!Ковчезите ги плаща Чичо ви Сам.
133
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Нещо сте се объркали. Това не Путин. Това е Тръмп. Путин е президент на АССР - американската съветска социалистическа република.
132
1
 
3
 
! Отговори
П.Утин преди 9 месеца
- Аааз съм друуугият, не съм самотен..!
131
3
 
3
 
! Отговори
Твърдо преди 9 месеца
всички лилипутци във москва, във москва, във москва! Просто за да се получи стихотворната стъпка! Иначе бих казал - във сибир, във сибир!
130
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 134Захари Стоянов е бил масон.................хич не ми го хвали него!!!///Тогава няма да споменаваме и русофилите масони Иван Вазов,Любен Каравелов,Ангел Кънчев,Стефан Караджа ,Никола Обретенов и др.
129
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А Байден е истинския ?
128
6
 
4
 
! Отговори
Бански преди 9 месеца
Такива грозни лица в русия бол.като нищо може да има поне 10 еднакви.
127
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Браво на В.Путин!
126
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А това дали не е фалшива новина ??????? Или ако кажем , че транс жените имат право на аборт ще е истина а ???????
125
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ама това не е двойника на Путин!Това е четворника,двойника се загуби в Донецк,а тройника избяга в Беларус!Всъшност,май е петорника,той четворника май умря от рак...абе не знам,то и аз се обърках вече...някой от "орниците" е,кой пък ги брои вече!
124
5
 
6
 
! Отговори
Факт преди 9 месеца
Селънджирите от автобусите на Възраждане са по-добри актьори от тези. Факт!
123
5
 
9
 
! Отговори
Quo vadis преди 9 месеца
аз за Владимир Путин незнам какво да кажа в случаят, но за Байдън пък въобще не ми идва на ум, че е истинското олицетворение на блянуваният, лелеяният западен формат.
122
5
 
7
 
! Отговори
Забавно е преди 9 месеца
обсебването на зап. медии от личността на Путин.То не смъртно болен,то не къпе се в кръв,то не двойници.Не разбират,че Путин е продукт на системата и не личността е важна,а политиката,която тя прокламира.Щеше да е още по-забавно, ако Пригожин имаше по-голям успех и надвиснеше управление на РФ и войната от хардлайнери,хвърлящи всички(не ограничени)сили за размазването на Украйна, без оглед на всякакви разходи и жертви.Тогава вероятно Путин щеше да бъде добър, който трябва да се подкрепя.
121
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Разбира се че е двойник - оригиналът има параноя, Макрон го миха и четкаха два дни, после го туриха на 9-метровата маса, а тук - милва и прегръща народа - да бе, да!
120
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Абсолютно сигурно е двойник - оригиналът е пълен параноик и никога не доближава народа.
119
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Когато не си пиеш хапчетата и параноята се засили, пишеш статии като тази.
118
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Това е двойник, вероятност - 150%. Истинският не се знае дали е жив още.
117
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Раковски:Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти.