САЩ и Великобритания стоели зад атаката на Кримския мост

Захарова: Режимът в Киев е терористичен
Обновена: 17 юли 2023 12:17 | 17 юли 2023 12:17, Камелия Цветанова
181
САЩ и Великобритания стоели зад атаката на Кримския мост
Снимка: БГНЕС

Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова обвини днес Украйна в извършването на атаката срещу моста, свързващ Русия с Крим, предаде Ройтерс. Според нея украинската атака срещу Кримския мост е осъществена със съдействието на САЩ и Великобритания. Ройтерс уточнява, че Захарова не е представила доказателства в подкрепа на твърденията си.

Още по темата


„Сегашната атака срещу Кримския мост е извършена от режима в Киев. Този режим е терористичен и притежава всички отличителни белези на международна организирана престъпна група", каза Захарова.

"Решенията се взимат от ръководителите и военнослужещите на Украйна с прякото участие на американските и британските разузнавателни агенции и политици. САЩ и Великобритания са отговорни за една терористична държавна структура", допълни тя. /БТА, Иво Тасев/





 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
САМО ПОДОБНИ НОВИНИ ОТ СВЕТОВНОТО ДЪНО РУСИЯ. КОЙ ВЗРИВИЛИ,КОЙ УБИЛИ! ЕДНА НОРМАЛНА НОВИНА НЯМА ОТ ТАМ!
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
хохохохохохо
20
17
 
9
 
! Отговори
АбдокодирХоджибобоев преди 10 месеца
Русия е цел за унищожаване, но да си припомним какво се случи на 10.10.22 г - два дни след първия терористичен акт срещу Кримския мост. На 10.10.22 г генерал Армагедон даде старт на продължаващите вече 9 месеца ракетни удари по военни обекти на киевската хунта. Какво да очакваме утре или в сряда? Очаквайте генерал Армагедон с нови идеи, сили, средства и цели.
19
7
 
8
 
! Отговори
НАТОВСКИЯ ГЕНЕРАЛ преди 10 месеца
СПОРЕД МЕН НЕ Е АНГЛИЯ А ТОВА Е РАБОТА НА РУМЕН РАДЕВ И ЙОТОВА! САМО СЕ ПРЕСТРУВАТ, ЧЕ ОБИЧАТ ПУТИН, А ПРАЩАТ ЦЯЛА ГОДИНА НА ЗЕЛЕНСКИ ОРЪЖИЯ НА ПОРАЗИЯ?
18
3
 
3
 
! Отговори
ВЪZРАЖДАНЕ преди 10 месеца
ТАКА Е ТЕ ГО ВЗРИВИХА ЗА ДА ПОМОГНАТ НА ПУТЪНА КАТО НАМАЛЯТ С ЕДНА ТРЕТА ФРОНТОВАТА ЛИНИЯ И ЗАЩИТЯТ ПРЕКИЯ ПЪТ КЪМ КРИМ!
17
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Путин е забелязал как Байдън залага взрив под моста
16
8
 
10
 
! Отговори
Естествен Интелект преди 10 месеца
Има данни,че зърновозите,излизащи от украински пристанища,ако не пускат директно надводните дронове с които е атакуван моста,то служат за тяхно прикритие и затрудняват ранното им откриване!Вчера тръгнаха последните кораби от "зърнената сделка",а снощи бе атакуван моста!Елементарно,Уотсън!
15
9
 
20
 
! Отговори
тТт преди 10 месеца
Путин, твова не е война, това е Позор!!!!, за теб, за Пишман Генералния ти щаб начело с Еленовода Шойгу и Паркета Герасимов, за цялото ти ВМС и ВКС, за "разведчика" ти Наришкин... Ти се на.а.ка, бе, мъжки! Клоуна се превърна в Президент, а ти в клоун!
14
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Е добро утро, руснаците си създадоха едни талибани и атаките няма да спрат със сигурност. Но виновни не са украинците, защото те си защитават територии напраднати и отнети от терористичният режим в Московието, а водачите убиват, измъчват, изнасилват, прогонват, отвличат и асимилират милиони украинци.
13
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Русия явно не разбира цинизма на своята политика и пропаганда! Смешно е да сравнява атаката срещу един мост,пък бил той най-голямата им гордост, със агресията срещу градове,жилища,хора и живота на половин държава! Защо им беше точно такъв Крим,който няма да види спокойствие докато е в руски ръце? А Белгород? А Краснодар? Когато започнат да падат украински ракети и там,откъдето идват руските? Това ли беше замисъла на великия многоходовочник???
12
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 2Погледнете историята. Империята, наречена САЩ винаги е била подбудител на военни конфликти и кризи. Дори е подбудител и в Първата, и във Втората световна войнаи))))Преко-напреки САЩ влазат и у ПСВ и ВСВ на сила без голямо желание ,особенно в ПСВ.Докато Просия е пряк подбудител на ПСВ ,и донякъде и ВСВ.
11
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Важното е кой я извърши и ще си понесе последствията, а именно Киев. Зеления после пак ще реве Стрелят ни. Умираме. Дайте. Дайте още, че да се затрием напълно от глупоста ми.
10
20
 
20
 
! Отговори
Германец преди 10 месеца
А Дмитрий Алкаголиевич Медведев събуди ли се след запоя с боярищник да ни заплаши с аТоМА!!???
9
19
 
16
 
! Отговори
G.I. Joe преди 10 месеца
Руските фашисти да внимават, че са на косъм да ги гърми атома...
8
18
 
12
 
! Отговори
мАалатъ преди 10 месеца
Ся, почваме да Анализираме: а) Пупкин, де ти е 24 часовия мониторингъ в акваторията на Черну море, ве? Де съ БПЛА "Орион" и "Алтаир", ве, нали ги показваше по изложбите, за ДРЛО самолет да не говорим, останахъ 2-3 А-50!? Де ти е космическата групировка ... Немаш??2 Ами де ти е морската охрана на Крим и на Мостъ, ве, аркадаш и катери ли немаш, тц,,тц,тц...? Е, то тогаз съ пита кво имаш???
7
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Отчаянието в действията на украйна и запада става все по-прозрачно, накрая така ще развържат ръцете на Путин, че малко ще им се види.
6
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
След като взривиха потоците защо и моста да не взривят. Типични терористични държави.
5
15
 
29
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 10 месеца
И без доказателства за всички разумни хора е знайно , че Русия е цел за Великобритания и САЩ за унищожаване .
4
25
 
24
 
! Отговори
= преди 10 месеца
марчето още не е изтрезняла
3
28
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
тези алкохолици скоро ще обвинят и вселената, няма такива ми зер ници