САЩ и Великобритания стоели зад атаката на Кримския мост

Захарова: Режимът в Киев е терористичен
Обновена: 17 юли 2023 12:17 | 17 юли 2023 12:17, Камелия Цветанова
181
САЩ и Великобритания стоели зад атаката на Кримския мост
Снимка: БГНЕС

Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова обвини днес Украйна в извършването на атаката срещу моста, свързващ Русия с Крим, предаде Ройтерс. Според нея украинската атака срещу Кримския мост е осъществена със съдействието на САЩ и Великобритания. Ройтерс уточнява, че Захарова не е представила доказателства в подкрепа на твърденията си.

Още по темата


„Сегашната атака срещу Кримския мост е извършена от режима в Киев. Този режим е терористичен и притежава всички отличителни белези на международна организирана престъпна група", каза Захарова.

"Решенията се взимат от ръководителите и военнослужещите на Украйна с прякото участие на американските и британските разузнавателни агенции и политици. САЩ и Великобритания са отговорни за една терористична държавна структура", допълни тя. /БТА, Иво Тасев/





 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
26
 
28
 
! Отговори
Историк преди 9 месеца
Погледнете историята. Империята, наречена САЩ винаги е била подбудител на военни конфликти и кризи. Дори е подбудител и в Първата, и във Втората световна войнаи остава невредима, тя не е засегната от войните, докато подбужда други страни да воюват, вместо нея. И за капак- тя излиза изключително стабилна и мощна, докато почти всичко държави след войните са икономически сринати. Затова САЩ сега е е първа икономическа сила, щото е хитра, набирала мощ, докато другите държави са се избивали.
1
15
 
29
 
! Отговори
Ученика преди 9 месеца
Зад атаката на Кримския мост стои гравитацията. Забраняват я с указ на другаря Путин и всичко е ОК..