Ким получи в Русия бронежилетка и безпилотни самолети като подарък

Те са произведени в Приморския край, където е лидерът на КНДР
17 сеп 2023 12:21, Елка Василева
85
Ким получи в Русия бронежилетка и безпилотни самолети като подарък
Снимка: архив, БГНЕС

По време на официалното си посещение в Русия севернокорейският лидер Ким Чен Ун получи от губернатора на Приморския край Олег Кожемяко бронирана жилетка и комплект безпилотни самолети, произведени в региона, съобщи ТАСС.

Още по темата
На лидера на КНДР са били дарени пет безпилотни самолета камикадзе и разузнавателен дрон от типа "Геран-25" с функция за вертикално излитане. Тези безпилотни летателни апарати също се произвеждат в Приморския край.

Освен това на севернокорейския гост е бил подарен комплект специални дрехи с ниска видимост за термовизионни камери.
(БТА, Пламен Йотински)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
Паню Баирски преди 7 месеца
Паяк!
65
0
 
3
 
! Отговори
Ким грух Чен преди 7 месеца
Китайско вентилаторче и ..в.а.т.ен.ка образец 1950 Мострите са получени Но плащането с територий преди доставките вова
64
1
 
1
 
! Отговори
Мостри за репликация преди 7 месеца
Еталони за качество са му дали. Очакват се вагоните наобратно още идния месец! :)
63
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Да бяха му подарили един ,,Масквич,, по-добре.
62
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 7 месеца
не че е важно,но само на мен ли ми се струва,че това на снимката не е Ким ?..Тая рошава "гугла" скрива лицето му,но тоя нос...Твърде голям е за да е на автентичния..
61
7
 
6
 
! Отговори
чучи преди 7 месеца
Може да са подарили на Ким и ракети Сърмат кой знае. Те за това американците треперят от страх Защото ако лудия Ким вземе от свръх модерните ракети може да му хрумне да ги запрати на някъде
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
68- ХУБАВО РАЗКАЗЧЕ- ДО ТЕБ СТОЯХА ЛИ ДА ТИ КАЗВАТ НА КЪДЕ ДА ГЛЕДАШ- ХА НЕ СИ ИЗМИСЛЯЙ....
59
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
- Какви са тези истории за уж бедните северокорейци,принудени да ядат трева и водорасли? - Видях много сравнително добре охранени корейци. По-голямата част от хората там, разбира се, са слаби, но очевидно не изглеждат гладни. Струваше ми се, че хората там отдавна не гладуват и могат да си позволят определено и стабилно ниво на потребление. Интересното е, че на летището във Владивосток и Пхенян срещнах очевидно не бедни хора, които внасяха и изнасяха от КНДР огромни черни бали, съдържащи домакински уреди или нещо подобно. Това са новите "бизнесмени" в СК
58
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
- Отличават ли се севертокорейците от нас. - Улиците Мире и Рьомьон, са гордостта на Пхенян и неговите жители. Със своята модерна архитектура те са сравними с китайските и руските мегаполиси. Посещението на тези улици може да се превърне в своеобразен "антидот" срещу възприемането на КНДР като архаична и безнадеждно изостанала страна.Местните жители не са идеологизирани зомб.ита, а живи и мислещи хора, точно като нас. Те се забавляват, релаксират сред природата, организират обедни събирания, спокойно се движат по бизнеса си пеша и с велосипеди
57
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Какво представлява летището в Пхенян? - Паспортен и митнически контрол преминах спокойно, без ексцесии. На летището ме посрещнаха двама водачи-мъж и момиче. Самото летище изглеждаше доста модерно, на нивото на летището на руския милионерски град. На втория етаж има магазини, кафенета, в едно от които обядвахме. Менюто включваше европейска кухня. Самото летище не беше празно, пътниците присъстваха там, не само чужденци, но и местни жители. И те очевидно се подготвяха за полет в чужбина.
56
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Северна Корея във въпроси и отговори - Гражданите на КНДР използват ли мобилни телефони? Знаят ли за съществуването на айфони? - Мобилните телефони са много разпространени в Северна Корея. Някои дори имат по два телефона един работен и един за лична употреба. Моите водачи дори бяха в крак с най-новите айфони. Нещо повече, те веднага идентифицираха моя модел, което ме изненада. Айфони обаче имат малко северокорейци. По принцип, те имат севернокорейски и китайски модели айфони.
55
9
 
6
 
! Отговори
Геран-25 преди 7 месеца
Ким чен обещал на Путин 300 000 севернокорейска армия които цял живот са нахъсвани да убиват западняци .Смятайте като отидат на фронта ще се надпреварват да убиват фашисти ,да не говорим за британски или кр.а..в..р...с..ки наемници...
54
5
 
6
 
! Отговори
Дон Кикот преди 7 месеца
Ами убиец на друг убиец какво да подари?
53
1
 
6
 
! Отговори
Жилетката преди 7 месеца
Най-вече да я носи докато е там !
52
7
 
7
 
! Отговори
Крим не е руски преди 7 месеца
трябва да обявят награда за главите на Ким че Ум и Ким путин Глупав в долари.. и светът да си отдъхне с тези терористи.
51
1
 
2
 
! Отговори
гадолиний преди 7 месеца
До Анонимен 49 значи че човешкия материял в русия е заминал в гробищата
50
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Няма такъв цирк като ким и ботокса
49
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
серГей кожегащич и грухчо след бурна нощ
48
1
 
2
 
! Отговори
кратко и ясно преди 7 месеца
Ким си взел .ша..лва..ри и китайско вентилаторче
47
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 47РОССИЯ ДА НАПРАВИ И ДОГОВОР С БРАТСКИ МИАНМАР, ЗА ДА СПЛАШИ ЗДРАВО СЛУГАТА НА ЗАПАДА В РАИОНА..ТАЙЛАНД ....МИАНМАР Е 676 000 КВ КМ.., ТАЙЛАНД Е ДООСТА ПО-МАЛЪК = 513 000 КВ КМ .////Забрави да споменеш ,че ,,големият" Мианмар има57млн.население ,Тайланд 70млн..Кой сега е голем,а?