Филип Киркоров участвал в полуголо парти, извини се публично

Снимки в социалните мрежи предизвикаха вълна от възмущение и жалби в прокуратурата
26 дек 2023 23:30, Анисия Иванова
160

Популярни руски артисти, участвали в скандално парти, се наложи да се извиняват публично. Причината – събитието е наречено "голо парти", след като, следвайки предварително обявен дрескод, гостите са били полуголи. Сред тях - Филип Киркоров, Ксения Собчак, Лолита Милявская, Дима Билан и други звезди.

Снимки в социалните мрежи предизвикаха вълна от възмущение и жалби в прокуратурата, а организаторите на купона са застрашени от 1 милиард рубли глоба.

Певецът Филип Киркоров разпространи специално изявление, в което казва, че се е отбил само за 5 минути, съобщава Bulgaria ON AIR.

"Не е много мъжествено да се извиняваш, така че ще отговоря на всички наведнъж. Осъзнавам грешката, която направих. Един народен артист на Русия е длъжен да бъде по-внимателен към събитията, които посещава. Последното нещо, което бих искал е такива събития, пропуск от моя страна, да станат причина за ограничаването на творчеството ми в Русия - единствената страна, в която съществувам като артист и като гражданин. Аз съм артист само на моята страна, аз съм патриот само на моята страна", заяви Киркоров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
0
 
! Отговори
До 85 преди 4 месеца
Допълнение: Руснаците не само че имат нарастват процент на зарази, но освен това официалните състатистики са изкривени защото държавата няма интерес да решава проблема и предпочита да си пъха главата в пясъка. Същото като в някои Африкански държави които работят със репресии това никога не е довело ди нищо добро
77
0
 
0
 
! Отговори
До 85 преди 4 месеца
Отговора на въпроса ти е много ***. Ако жиечввеш общество където те обиждат или бият за това че държиш гаджето си за ръка или се целунете нс улицата, възниква страх и напрежение. И е по вероятно връзката ти да се разпадне и да живееш краткосрочно и скрито. Тогава какво правиш? Редуваш гаджета. Резултата? По голям риск от ХИВ. Най добрата превенция е обществото да д толерантно така че хората да са сами себе си и да имат стабилна връзка.
76
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Евала на руските евроатлантици нема да спечелят избори още 1000 години. Евала и на нашите психодесни с тортите... и те се занулиха. Юнайтед стейтс докога ще залага на най-куците коне...
75
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До До 78защо сред лгбт тогава процента позитивни е доста ппо-голям явно от превенцията
74
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вземете своя Филип в България, тези *** не са необходими в Русия
73
4
 
2
 
! Отговори
Ще има да сънувате преди 4 месеца
Такова парти в България! А мацките са страхотни! Знам го само от партита в Швейцария! Но ми се ще и да опитам и в Москва
72
5
 
6
 
! Отговори
До 78 преди 4 месеца
Това което пише 78 е глупост. Русия има голям процент на заразени от ХИВ, огромен процент от тях са нелекувани и заразни и броя на заразените нараства. В изгнилия запад превенцията се прави не със страх а с образование, PREP профилаксия и оравилно лечение на заразените така че те да не са заразни за хората с които имат секс. И резултата: броя на нови заразени се стабилизира или дори намалява, заразените имат нормална дължина и качество на живота и много не са заразни. Русия? Страх и мизерия.
71
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пращайте всички руски ботове на голото парти в Москва,водено от Филип Киркоров.Да се израдват на блатните ценности и култура!
70
2
 
16
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 месеца
Бил патриот , ама не му се ходи на фронта.
69
2
 
16
 
! Отговори
Питам преди 4 месеца
Филип трябва да иде на фронта да му дойде акъла.Путин какво чака ?
68
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това че хомосексуалното поведение е забранено в известна степен е превенция срещу Спин а тука били го лекували. Колко хора си дойдоха от чужбина с болестта за съжаление вече покойни са. Тук превенция никаква.
67
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Целта на партито е политическа ама eвpoджeндapume докато схванат бая глупости изписали и изговорили. То даже и медиите не бяха го схванали....
66
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всеки втори бил опитвал , ами то и ти би опитал ако българите бяха толкова хубави като руснаците , ама не са нито хубави нито умни едни потурнаци са.
65
7
 
11
 
! Отговори
Певец преди 4 месеца
Бабата Пугачова отдавна го отсвири като малкопишковец, сега какво голо парти прави полубългаринът Крикоров ? Я да бега по кръчмите да дудне, но май и за там вече не става ! Такива пишман " звезди" , като не могат нищо друго да правят, си показват гологъзието ! Ама и то е осрано .
64
9
 
12
 
! Отговори
До Анонимен преди 4 месеца
Те за това геювете отиват в Рашата а нормалните хора ходим на Запад.
63
8
 
12
 
! Отговори
Ама как така? преди 4 месеца
Как така родните третополови се възмущават на това невинно голо парти на руските третополови вместо да го хвалят ? Нали до скоро това си беше нещо нормално за тях и велик символ на полоовото им разнообразие. Става така защото по природа сте сбъъркани или щото сте получили грешни указания от Козяк? До вчера възхвалявахте оня гай дето правил кекс в конферентната зала на Белия Дом. Как така сега сте лоши към гай Киркорчо ?
62
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това на Фильо Българина не е никакво публично извинение. Вижте извиненията на организатора на "голото парти", блогера Анастасия Ивлева. Вижте сълзите в очите й.
61
2
 
17
 
! Отговори
666 преди 4 месеца
Тоя е станал истинско посмешище....жалка карикатура на певеца, който беше.
60
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Извинява се не защото е бил на партито, а за това което е вършил там..
59
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А оня европолитик, дето скочил от прозореца за да избяга от гейско парти за да не го хванат , защо не се извини...