Филип Киркоров участвал в полуголо парти, извини се публично

Снимки в социалните мрежи предизвикаха вълна от възмущение и жалби в прокуратурата
26 дек 2023 23:30, Анисия Иванова
160

Популярни руски артисти, участвали в скандално парти, се наложи да се извиняват публично. Причината – събитието е наречено "голо парти", след като, следвайки предварително обявен дрескод, гостите са били полуголи. Сред тях - Филип Киркоров, Ксения Собчак, Лолита Милявская, Дима Билан и други звезди.

Снимки в социалните мрежи предизвикаха вълна от възмущение и жалби в прокуратурата, а организаторите на купона са застрашени от 1 милиард рубли глоба.

Певецът Филип Киркоров разпространи специално изявление, в което казва, че се е отбил само за 5 минути, съобщава Bulgaria ON AIR.

"Не е много мъжествено да се извиняваш, така че ще отговоря на всички наведнъж. Осъзнавам грешката, която направих. Един народен артист на Русия е длъжен да бъде по-внимателен към събитията, които посещава. Последното нещо, което бих искал е такива събития, пропуск от моя страна, да станат причина за ограничаването на творчеството ми в Русия - единствената страна, в която съществувам като артист и като гражданин. Аз съм артист само на моята страна, аз съм патриот само на моята страна", заяви Киркоров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
днес.ру се е заел да ни уведомява за всички шитни из расия и не само. Първо истеричката руска робева, сега варненското жендеразче киркоров, който се е отказал от България. Аре улево.
17
2
 
12
 
! Отговори
МаниМани преди 4 месеца
Ох много ми беше важно... да знам за тоя разпран чувал
16
4
 
12
 
! Отговори
Никой преди 4 месеца
Вие да знаете за нашите ни политици какви работи се говорят за подобни че и напълно разкрепостени партита по басейни и ливади....тия киркоровците ряпа да ядат.
15
2
 
7
 
! Отговори
Фитьо преди 4 месеца
Ха,ха,ха?Никой кандидат за президент не е получавал 8% срещу Путин,колкото получи Ксения Собчак.Само някоя красавица може да му отмъкне президенството.
14
3
 
9
 
! Отговори
Бай Тошо преди 4 месеца
Тъй тъй, Филипчо, таз година полу-голи партита, а догодина цели голи партита !
13
14
 
14
 
! Отговори
Бозаджията преди 4 месеца
Цяла Русия знае че Киркоров е доминанта на Путин, тоест опъва го. Замисляли ли сте се защо след толкова издънки Киркоров все още е на свобода?
12
11
 
12
 
! Отговори
русофилски гъз преди 4 месеца
Киркоров е емблемата на СВО в Украйна.Както се дупчи той в кафявата точка,така украинчетата дупчат руските солдати в задния двор
11
1
 
3
 
! Отговори
Жендер Меристи МВР преди 4 месеца
До 10 Боби : Ми като няма жена, намери си мъж. Елементарна логика! Ще кажеш ама аз не съм от тия, е като не си от тия и като няма и жени ше си траеш, аз как си трая и не се оплаквам и търкам бастуна :) Държавата ли искаш да ти уреди жена. Сбъркал си географските ширини, е в Близкия изток има такива възможности, ако имаш пари.
10
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какъв е проблемът, такива партита са нещо повече от обичайни, та даже софт за от другата страна на океана в любимите на либералките СРАЩ! Даже биха го поздравили!
9
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Колегата нещо се засегна от истинатата, че по-големи кууууурррви от украинките няма. Е, то по-големи политически курввви от ПП-ДБ също няма, така че спокойно колега депутат! Ходи дърпал бялатат магистралааа и си сложи украинското знаме на терасата!
8
8
 
7
 
! Отговори
до 31 преди 4 месеца
Така ли бе, педалл насрранн! Да свършша вгз на жена ти, бокллллук! Да ядешшш курррра на Тагаренкко, със спермммма да се задавиш! А ако жена ти е украинка - съжалявам, топп курррввва си си хванал
7
6
 
9
 
! Отговори
До 9 преди 4 месеца
Киркоров е българин. Прибирайте си го обратно тоя
6
3
 
7
 
! Отговори
Хунка преди 4 месеца
В Русия няма война, няма военно положение, всичко върви по план, ''в армии потери нет'', води се някакво си СВО в друга страна. Защо народът се възмущава, че шоуелитът им купонясва както си иска?
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Гледах кадри от този "шабаш"! Киркоров по черна дантела напомняше ранния Азис,но имаше и дърти увехнали хай-лайфни "бохчи". Направо ме уби някакъв рапър на име Вася,който беше само по чорап на члена! 47-ата хромозома на руснаците в пълен блясък!!!
4
2
 
7
 
! Отговори
Боби преди 4 месеца
И аз търся свестни компаньонки и сериозни жени, но вече няма. Че всичко е за пари е повече от ясно, но вече и за пари не се намира. Човек не може да си намери една жена за семейство, а какво да говорим за нещо друго.
3
0
 
9
 
! Отговори
дед мороз преди 4 месеца
То шу шляк и баба Алла видя колко му е акъла, и духна с по млад и една идея по нормален! А тоя как още не е пратен на фронта, един бог знае... У нас би бил перфектен комплект с Иво Димчев.
2
0
 
24
 
! Отговори
eee преди 4 месеца
едни копат на фронта, други се развяват голи щот били елит, ми дайте на елита по една лопата и му посочете фронта...
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Този е сатанист.Като дойде в България се снима на гробищата.Въобще не го харесвам.Танцува с обърнат кръст.Не му е чиста работата,руснаците са си прави да се възмущават.За нас българите този е голям срам.