Русия ни се закани: Няма да ви оставим ненаказани

Нил Мухитов предупреди срещу изземването на руски имоти
Обновена: 31 яну 2024 09:51 | 31 яну 2024 09:51, Нели Христова
647
Русия ни се закани: Няма да ви оставим ненаказани
Снимка: БГНЕС

Опитите за отнемане на собствеността на руснаците в България изглеждат безпрецедентни и Москва няма да ги остави без внимание, заяви в интервю за ТАСС помощник-секретарят на руския Съвет за сигурност Нил Мухитов.

"Някои политици в България, която беше приятелски настроена към нас, сега се унижават пред Вашингтон и Лондон. Те възнамеряват да разрушат паметника на съветския войник "Альоша" в Пловдив, призовават да се премахне всяко споменаване на руската помощ от учебниците по история. А сега вече са преминали границите на разумното - ще отнемат собствеността на руснаците. Излишно е да казвам, че няма да оставим това без внимание", предупреди той.

По-рано депутатите от българския парламент изготвиха законопроект за връщане на държавата на курортния комплекс "Камчия", собственост на правителството на Москва, и за замразяване на недвижимото имущество на руснаците, попадащи под санкциите на ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


647
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
426
10
 
26
 
! Отговори
Неразбрал преди 3 месеца
Кво сте се заканили фашаги ? Ние трябва да ви се занимава. Освободихте България от робство и после ни ограбихте. Дякона е прав : " Който ви освободи той ще ви пороби" Долу Русия
425
10
 
21
 
! Отговори
РусоМраз преди 3 месеца
Къф го дирят в България. Бяха се разпищовили, но мераците им секнаха. Русия = Враг на България. Всичко руско да се събори, а русняшката воня да се изчисти веднъж и завинаги, за да настане мир, спокойствие и просперитет.
424
6
 
18
 
! Отговори
СеСеСеРеец преди 3 месеца
Язък, загубихме си имотите в България, че и паметниците ни събарят, шпионите ни хващат, а на Острова и даже ги опандизиха за шепа паунди... Льоши времена дойдоха за нас. Нямаме вече СИВ, нямаме Варшавски договор, нямаме Сателити, нямаме... СеСеСеРенце.
423
9
 
13
 
! Отговори
хаха преди 3 месеца
Ще спрат рублите на копейкаджиите ли, що ли?
422
15
 
11
 
! Отговори
ПЕТКОВ преди 3 месеца
АЗ СЪМ ХРИСТИЯНИН ИЗТОЧНОПРАВОСЛАВЕН КРЪСТЕН В БЪЛГАРСКА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ВИНАГИ ЩЕ ЗАЩИТАВАМ ВСИЧКИ НАРОДИ ИЗПОВЯДВАЩИ ТАЗИ РЕЛИГИЯ А НЕ КАТОЛИЦИТЕ И СЕКТИТЕ ВЛЕЗНАЛИ И ЗАРАЗИЛИ НАШИЯ НАРОД И СКАПАНИТЕ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ ВКАРАЛИ БЪЛГАРИЯ В НАТО И ЕС БЕЗ ДА ПИТАТ НАРОДА И ДА ПРОВЕДАТ РЕФЕРЕНДУМ. НЕ СЪМ РУСОФИЛ НО БЪЛГАРИЯ БЕЗ РУСИЯ ЗАГИВА !
421
9
 
13
 
! Отговори
Магелан преди 3 месеца
Шок и ужас.Ха,ха,ха.Кремълските болшевишки шизофреници ще накаже всички български русофилчета ,като им спре финансите .Който те получават Да за да защитават Страната на злото и сатаната както Матросов на амбразурата .И когато всички съветско болшевишки паметници на Окупатора Альоша бъдат съборени Путинохитлер ще прати на почивка в Сибирски Гулак всички наши българчета русофилчета за наказание и да си заработят рублите който трябва да върнат за несвършена работа.
420
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всички руснаци се депортират в Русия и им се конфискуват всичко имоти ,пари,фирми ,фабрики ,яхти,коли и д-р..
419
16
 
8
 
! Отговори
ПЕТКОВ преди 3 месеца
ПРЕДИ 1000 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ Е БИЛА ВЕЛИКА И СЛЕД ТОВА РАЗСПАД ТА ЧАК ДО СЕГА, ПОВЕЧЕ НИКОГА НАМА ДА БЪДЕМ ВЕЛИКИ, СССР СЕ РАЗСПАДНА НО РУСИЯ ПАК СИ ОСТАНА ВЕЛИКА А БИВШИТЕ РЕПУБЛИКИ СА ПЪЛЕН ЗЯН НИЩО ВЕЛИКО НЯМА В ТЯХ ДОРИ И УКРАЙНА КОЯТО СКОРО ЩЕ БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА КАТО ДЪРЖАВА.НИЕ, НИЕ ВИНАГИ СМЕ ЗАЛАГАЛИ НА ГУБЕЩА КАРТА И СЕГАШНИТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ СЛЕД ПРОМЯНА НА СИСТЕМАТА НА УПРАВЛЕНИЕ НЕЗНАЯ КЪДЕ ЩЕ БЯГАТ С ОГРАБЕНОТО А ОСТАНАЛИТЕ ТУК *** ВЕДНАГА ОТ СТРАХ ЩЕ ОБЪРНАТ ПАЛАЧИНКАТА.
418
5
 
11
 
! Отговори
Учен Долски преди 3 месеца
Те се канят на целия свят, ние защо да сме изключение?
417
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До "Мария, казваш че някога България била настроена приятелски...": А сега по-различно ли е? Просто слушаме вече две столици: Брюксел и Вашингтон.
416
4
 
14
 
! Отговори
ЩЕ СЕ НАУЧИМ ! преди 3 месеца
Много , много закъсняхме . . . .
415
7
 
13
 
! Отговори
ФАКТ преди 3 месеца
ФИРОМ БЕ ЗАЧЕНАТ В МОСКВА . ТИТО МУ Е МАЙКА,СТАЛИН Е БАЩА!
414
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 407Ако може да ни освободят от некадърниците във властта ще им бъдем много благодарни. )))Що ти много ли си кадърен? За последните 35 год. българина само се оплаква от политиците,те все не може да му угодят! А, старите хора са казали,, Всеки народ си зазлужава управниците",
413
12
 
13
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 месеца
Русия се закани на вас, сглобкаджиите и американски(***) мекерета, а не на нас, българския народ! Нищо против да бомбардира една махала в Банкя, сараите в Княжево и други такива адреси.
412
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
По логиката на Русия, Турция трябва да ни се заканва защото бая градове, села и местности прекръстихме, а и джамий бутнахме, през последните 140год.И те ще кажат, че това е история която не трябва да се пипа!
411
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мария, казваш че някога България била настроена приятелски. Дефинирай какво определяш като приятелски. Минаха времената когато Москва удари по масата и да чува само: Слушаюсь. И да привиквате като бездомни кученца за инструктаж политиците ни. Приятелството означава уважение дори и в политиката. А вие го нямате.
410
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Русия ке победи! А бугарите пак са на грешната страна на историята, както винаги.
409
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ей тоз дет първи цъкна минус на коментара на "Български политик" първи да си вдигне зааадника!!! Ама той със сигурност е една мързелива пиянка, която не знае къде се намира и смята, че решава съдбата на Велика България!
408
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Путин е американски шпионин и иска да развали Русия
407
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Казват, че дослука на турчина е до коляното, а на руснака е до подметката му.