Кремъл: Путин даде интервю на Тъкър Карлсън

Избрал е него заради различния му журналистически подход
7 фев 2024 14:13, Елка Василева
113
Кремъл: Путин даде интервю на Тъкър Карлсън
Снимка: архив, БГНЕС

Руският президент Владимир Путин вчера даде интервю на американския телевизионен водещ Тъкър Карлсън, понеже журналистическият му подход силно се различава от този на много западни медии, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от Ройтерс.

Още по темата
По думите на Песков западните медии вече дори не се и опитват да бъдат безпристрастни, когато разпространяват информация за Русия, и Москва вече е изгубила интерес от пряка комуникация с тях.

"Когато става дума за страните от колективния Запад, големите онлайн медии, традиционните телевизионни канали и големите вестници в никакъв случай не могат да се похвалят дори с опити да изглеждат безпристрастни", каза Песков.

"Всички тези медии заемат изключително едностранчива позиция. Разбира се няма желание да се комуникира с подобни медии, това едва ли би имало смисъл и едва ли би могло да бъде от някаква полза", допълни той.

Запитан защо Путин е дал интервю на Карлсън, Песков отговори, че позицията на американския журналист рязко се различава от тази на много западни медии. "Тя в никакъв случай не е проруска, не е проукраинска, а по-скоро проамериканска", подчерта говорителят на руския президент.

"Но тя поне контрастира с позицията на традиционните англосаксонски средства за масова информация", каза още Песков.

Според в. "Уолстрийт джърнъл" интервюто на Карлсън с Путин вероятно ще бъде излъчено утре.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да живее свободния американски народ
85
0
 
0
 
! Отговори
Карбовски преди 2 месеца
Благородно завиждам, аз пк пак ще поканя късото Коце, толкова са ми възможностите..
84
0
 
2
 
! Отговори
обикновен българин преди 2 месеца
Интервюто може да се окаже изключително важно ако Тъкър е задавал неудобни въпроси - и ще излезе истината примерно как киевския режим е забранил преговори ще лъснат и други неща.И тая война се плаща предимно от Европа чрез увеличените цени.
83
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И какво толкова различно има да каже Путин за войната, не говорят ли действията му в Украйна отвъд думите и обясненията?! Какво значение, че стоките в магазините в Русия били в изобилие и на ниски цени, когато човешкият живот за Путин няма никаква стойност и от руски куршуми умират невинни хора в разрушените си жилища?
82
4
 
4
 
! Отговори
донос.бг преди 2 месеца
Атланши33итата в шок и ужасТ!!! Ще се чуе и другата гледна точка! Това не е демократично! Не е полит-коректно! Не е трансатлантическо! Не е либера3тично! Не следва мейнстрийма! Руска пропаганда! УжасТ!
81
2
 
10
 
! Отговори
Време беше преди 2 месеца
Твърде дълго време на Запад слушаха само Зеленски. Нека да чуят и Путин.
80
4
 
8
 
! Отговори
Хм... преди 2 месеца
А Зеленски вече не го търсят за интервюта ... На всички омръзна с тоя вечен зелен потник и непрестанното си врънкане за пари. Дори щедрите САЩ започнаха да избягват да го канят. До скоро жената на Зеленски даваше интервюта от западните молове, но вече няма интерес и към нея .... Дори Кличко и Залужни са по-популярни вече от Клоуна Зе Наркомана. ЯВНО скоро ще го сменят.
79
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всички *** са в ступор, включително и нашите.
78
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Интервюто ще бъде излъчено на 09.02. в 02 часа по московско време, България е един час назад, на сайта на Тъкър Карлсън и в соцмрежата X (бивша Twitter). Все желающие смогут посмотреть интервью бесплатно.
77
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
о4аква се и още по голямото и мега важно интервю на путин за весник жълт щок
76
1
 
12
 
! Отговори
донос.бг преди 2 месеца
Неолибера3ията в ступор!Пищят истерично,търкалят се в калта,режат вени с лъжица,чупят лакирани нокти и късат жартиери със зъби!УжасТната руска пропаганда ще достигне до няколко милиарда души,въпреки демократичната трансатлантическа правилна цензора!Демонокрацията е в опасност! Прайда се строява за справедлива битка в защита на розовите ценности! Либера3ти от всички страни,съединявайте се!
75
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Цял свят очаква да чуе Путин.
74
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
У нас, това интервю е забранено!Като във всяка нормална диктатура, Министерството на истината е определило позицията на България.Нямате право да се съмнявате, а ако се съмнявате ще ви навести ДАНС с обвинение, че сте шпиони, знаете на кого!
73
0
 
19
 
! Отговори
Trump2024 преди 2 месеца
Западн(ал)ите еврогеюви ще сенасеррат от кошмари. Либерастията и тяхната пропагандна машина медиите не могат да си намерят място. Давай Тъкър!
72
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Прав е Песков, либерастията съсипа всичко, включително журналистиката. Онези свестните на които можеш да разчиташ за истински новини се броят на пръсти. Всички тези като CNN, ABC, NBC, CBS, WP, NYT и подобните им кенннеффи, са нищо повече от пропагандна машина служеща на определени интереси.
71
17
 
3
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 2 месеца
Не интервю а оставка трябваше да даде.
70
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Филтрирането на информацията е манна небесна за всяка власт по цялото земно кълбо. Трябва повече да обръщаме внимание и да се замисляме не върху дълбоки и логични конспиративни схеми, а върху простите случаи, когато някой пречи на някого нещо да бъде казано. Ние критикуваме Кремъл именно за това. Ще критикуваме ли сега Брюксел или Вашингтон за същото?
69
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вече не ми е толкова интересно какво казва Путин в интервюто. Но става много интересно защо официалните западни СМИ и политици са толкова изнервени и гневни, защо не искат Такър да не бъде чут? Сигурно защото се страхуват от манипулация и дезинформация? Какво става с денокрацията, свободата на словото, правото на информация? Откога гражданите на западните държави станаха овце в очите на своите управници?
68
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Интервюто с Путин е забранено за излъчване в САЩ и страните от ЕС.
67
3
 
23
 
! Отговори
Какво следва преди 2 месеца
В САЩ вече има голям интерес към интервюто на Такър Карлсън. Тоя журналист наистина печели голяма популярност. Илон Мъск е обещал да качи записа в неговите медии.