Бойко Ноев след интервюто: Путин е лъжец, не трябва да му се вярва

„Те се клеха, че никога няма да влязат в Украйна, а вижте какво стана“
9 фев 2024 09:45, Елка Василева
183
Бойко Ноев след интервюто: Путин е лъжец, не трябва да му се вярва
Снимка: архив, БГНЕС

„Заглавията, които излизат след интервюто на Путин пред американския журналист Тъкър Карлсън, са, че руският президент е казал, че не смята и няма интерес да напада Полша и Латвия. През последните години Путин се доказа като един лъжец пред световната общност“, коментира пред bTV Бойко Ноев, бивш министър на отбраната.

Още по темата
„Той така говореше, когато влезе в Крим. Казваше, че няма нищо общо със зелените човечета, а след това си призна, че са били негови хора. Те се клеха, че никога няма да влязат в Украйна, а вижте какво стана. На Путин не трябва да му се вярва хич“, допълни Бойко Ноев.

“Не виждам никакъв проблем в смяната на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна. Това е решение, което се готви отдавна. Мисля, че украинското ръководство е преценило добре нуждата от тази смяна. Според мен няма никакъв проблем с операциите на фронта, навярно може би ще се извършват по друг начин и по-добре“, смята бившият военен министър.

„Без помощта на САЩ в Украйна положението там ще бъде много тежко, независимо от активната роля на Европа. Смятам, че САЩ ще продължат да подкрепят Украйна. Важно е да продължим да я подкрепяме и ние. Посещението на нашата делегация е важна морална подкрепа. Българският народ винаги е проявявал съчувствие към народи, които са били жертва на агресия, какъвто е случаят сега“, заяви Ноев, след като стана ясно, че Сенатът е одобрил новата военна помощ за атакуваната от Русия страна.

Шпионският скандал в ГДБОП

Относно шпионския скандал в ГДБОП Бойко Ноев коментира, че е „съвсем нормално, естествено и очаквано е Русия да търси възможност за операции в България – от гледна точка на своите интереси. Да имплантира хора в държавни структури, така че да отслабва българската държава. Това трябва да се очаква. Въпросът е как българската държава реагира на тези неща“.

„През последните години има активизация за сигурност, но за съжаление всичко остава на хартия, на трибунката. Съобщава се с гръмки заглавия – помните шпионина Малинов, който в момента пътува свободно и е председател на световния проруски интернационал. След това имаше две-три шпионски групи, които отново бяха шумно оповестени. Имам голямо съмнение дали ще излезе въобще нещо от това“, заяви Бойко Ноев.

„Експертизите са един от начините да се саботират разследванията. Проблемът у нас е прокуратурата. Руската агентура в България посяга на живота на български граждани. На „Петолъчката“ загинаха трима български граждани. Вече 12 години няма нито едно приключено разследване – нито по взривовете, нито по отравянията, нито по шпионажа. За мен това означава едно – че българската прокуратура е дълбоко пробита от руски интереси. Няма друго обяснение“, посочи още бившият министър на отбраната.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бойко Ноев е подлец и доказан предател.Вярвам 10 пъти повече на Путин/както и целия демократичен свят!!/ отколкото на жалкия подлизурко Ноев ,Тагаренко ,Паситата ,Плювналиев и долните продажници от "сглобката".Пфу!
146
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Лъжци сте вие, гущери, не Путин.
145
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А на нашите политици трябва да се верва безрезервно. Те не лъжат и никога не са лъгали.
144
1
 
3
 
! Отговори
Българските политици преди 2 месеца
са честни казва върлия комунист в оставка и кандидад евроатлантик с мехлемче от мас! Как ги намирате такива чес(Т)ни специалисти?
143
2
 
7
 
! Отговори
Мхм, преди 2 месеца
и трябва да повярваме,защото го казва честният Бойко Ноев,налЕ?Айде обратно в криптата от която изпълзя, 4ер8ей!
142
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ноев ще има Ноев Ковчег за такива като теб и то скоро.
141
1
 
16
 
! Отговори
Лъжец преди 2 месеца
Бойко Ноев слушах оригинал на руски интервюто на Такър с г-н Путин.Всичко което каза го потвърди с документи.Ти *** долна си Долен лъжец и Близач за пари.Идва ви времето на всички предатели.
140
2
 
16
 
! Отговори
Balthazarwolf преди 2 месеца
Нещо много случайни шизофреници започнаха да се изказват за неща които нас Българите много не ни касаят.Лошото е че с наши и на нашите български деца ръце се канят да вадят кестени от украинското пепелище,като искаш да воюваш обличай си униформата и drang nach Osten,но не искай от народа да гине само защото в психиатрията в Курило няма места за всички велики разрушители на Майка България.
139
2
 
19
 
! Отговори
Ня преди 2 месеца
Путин може да е лъжец,но наще политици и ти Бойко Ноев сте най-големите лъжци.
138
0
 
7
 
! Отговори
До 104 преди 2 месеца
Не,това направи Свинаров за абитуриентския бал на щерка си, за да й подхождат на тоалета.После в медиите четохме, че тази мома и още някои отбрани чеденца на нашенци, като студенти във Франция наели корабче (откъде толкова пари у студенти) и си направили купон, плавуцайки по Сена и смайвайки Париж с чалга, усилвателите надути до дупка, като на ромска сватба. Сред младите дебелоcepкoвцu бил внукът на акад.Хаджиниколов, историк-русофил от соца, съчинител на измислената биография на Тодор Живков.
137
1
 
3
 
! Отговори
До Боби тъпото преди 2 месеца
Голяма бюрокрация бе , отиваш на фронта и ти дават гражданство, не отиваш и ги изпращат по родните места, страхотна бюрокрация,
136
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всички казват че Путин е лъжец ама не казват за кое е излъгал....... иначе аз казвам че няма да те ударя....ти обаче ме удряш и аз какво...ми разбира се че ще ти отнеса празната кратууна! От 2008 повтаря, спрете се, спрете се, накрая като ви изпраска...ама той каза че няма да ни праска, той е лъжец....
135
3
 
22
 
! Отговори
бойко, бойко преди 2 месеца
нищо не си разбрал, простено ти е, на тебе толкова ти стига акъла да четеш от листа които са ти подхвърлили. Лъжците сте вие, примери колкото искаш ще ти дам, сами си признахте, че не сте имали намерение да спазвате Минските споразумения, просто сте искали да спечелите време да се подготвите по добре, ще отречеш ли.
134
2
 
11
 
! Отговори
Ivan преди 2 месеца
Знаеш добре,че лъжеш.Всъшност лъжата стана нещо нормално у нас.Да живее ЛЪЖАТА.33297
133
2
 
12
 
! Отговори
Бойко преди 2 месеца
На Бойковци никой невярва. Бойко нарича Вода лъжец.Че нали си един от тях.Ее ама така като почните някой скеч и да ви се чуди човек къде да се смее и къде да плаче.
132
4
 
5
 
! Отговори
Боби преди 2 месеца
До offff Обикновените хора които се сблъскват с новомодното ЛГБТ и вече минаващата всякакви граници русофобия си вдигат партакешите и се изнасят в РФ. Повечето остават доволни. Основно се оплакват от огромната бюрокрация когато се преместват да живеят в РФ.
131
7
 
16
 
! Отговори
Величко преди 2 месеца
Бойко бе , защо ли аз не ти вярвам ? ! И много се ядосвам , когато някой лъже повече от мен ...
130
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Путин е върха това е истината. Кой каквото ще да казва.
129
5
 
16
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 месеца
Мухаха, на бойко ноев ли, дето е избран от неграмотните про'с'таци ли да вярвам?
128
8
 
3
 
! Отговори
Истината преди 2 месеца
"За мен това означава едно че българската прокуратура е дълбоко пробита от руски интереси"__________________Докато прокуратурата не бъде разградена от руско влияние и подчинена на руските интереси, България НЕ Е и не може да бъде правова и европейска държава! И няма Шенген, няма Евро.