ЕК: Путин получи възможност да повтори лъжи и манипулации

Те са довели до военни престъпления и човешко страдание
Обновена: 9 фев 2024 14:11 | 9 фев 2024 14:10, Елка Василева
286
ЕК: Путин получи възможност да повтори лъжи и манипулации
Снимка: БГНЕС

С последното интервю на руския президент Владимир Путин бе дадена отново възможност да повтори стари лъжи, довели до човешко страдание и военни престъпления. Това заяви говорител на Европейската комисия, попитан за оценка на думите на руския държавен глава по повод нападението срещу Украйна.

Още по темата
Не видяхме нищо ново в това интервю, Путин повтори стари лъжи и манипулации, изкривява фактите, прояви враждебност към Запада, обобщи говорителят. Съжаляваме, че получи възможност да разпространява пропаганда, добави той.

Путин повтори опасните си и известни лъжи за Украйна, които използва в оправдание на войната. Тези лъжи доведоха до човешко страдание, военни престъпления и прояви на жестокост към украинците. Той отново показа, че няма интерес от истински стъпки в търсене на мир, добави говорителят.

Путин каза, че Русия ще се бие докрай за интересите си. Ако иска наистина да се бори за интересите на страната си и на руснаците, той трябва незабавно и безусловно да изтегли военните сили и оборудването от Украйна според международно признатите й граници. Той трябва да се погрижи за решаването на огромните проблеми, пред които е изправено руското общество, заяви говорителят.
(кор. на БТА Николай Желязков)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
1
 
3
 
! Отговори
Диана преди 2 месеца
Нито една думичка в така описаното изявление тук не е подкрепено от факти - къде точно, какво точно е излъгал Путин в това интервю?!...Само общи приказки!...Путин подкрепя твърденията си с факти - къде какво е станало, кой какво е казал, кой какво е направил...Срамно е за ЕК да прави подобни изявления! Европа не е слаба страна за да се крие зад лъжи и манипулации!...Според мен, тук отново някой удря по силата на ЕС /явно не с доброжелателни намерения!/!
248
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Германец може би мизерника си ти ти най добре си знаеш.
247
5
 
4
 
! Отговори
Германец преди 2 месеца
Аве, копeйки, как се промени животът ви три дни след интервюто, което щеше да обърне световния миропорядък с главата надолу? Още ли сте си същите мизepни мypзилки или да?
246
6
 
6
 
! Отговори
НА РУСИЯ С ЛЮБОВ преди 2 месеца
защо правят интервюта с военопрестъпници вместо да им пратят акеп да ги арестува и зправи пред съд в Хага като сръбския братчет на Пуся!
245
4
 
5
 
! Отговори
ясно преди 2 месеца
До българинТези лъжи са предназначени най-вече за руското общество което трябва да получи обяснение за получаваните ковчези от Украйна -.и защо живее толкова мизерно -виновен у своетвния изпериализэм и украинския нацизъм..Освен това българските русофили също вярват безрезервно на кремълския джуджак
244
4
 
7
 
! Отговори
българин преди 2 месеца
че кой нормален ще вярва на руските лъжи... Не ги спирайте.. нали трябва да се посмеем..ха.ха ха ха ха
243
12
 
10
 
! Отговори
пенсионер преди 2 месеца
Аз това интервю съм го слушал по радио Говорит Масква и чел във в-к Работническо дело преди 50 години. Нищо ново.
242
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До пияница мистик Интервюто е свободно достъпно за западния свят. В Русия спряха да го промотират, защо ли? Путин се понаака леко.
241
13
 
9
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 2 месеца
Карлсън: "Гусин Путин, защо атакувахте Украйна?" Путин: " Слушай сега, дай ми 30 секунди да разкажа малко предистория. Преди 4 милиарда години Росия се формираше върху охлаждащата се магма на земната повърхност, а думата Украйна още никой даже не я беше чувал"
240
6
 
18
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 месеца
Благодарни сме на Илон Мъск, че платформата Х публикува това интервю и показа истината на американците.
239
5
 
23
 
! Отговори
Fudjizo преди 2 месеца
Истината боли, и мекотелите веднага го обявиха за лъжи и манипулацииМърши гнусни....
238
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Добре, че качвате мнение на някоя комисия, защото вие такова нямате! И ако не ви кажат от Брюкселските зелки или краварите от посолството какво да казвате и пишете сте безмълвни като пукале! Зган продажна!
237
2
 
11
 
! Отговори
@ 241 преди 2 месеца
Всичко се мобилизира да , както при малкото човече Наполеон и при другия мераклия с мустака , но явно урока още не е научен.
236
3
 
8
 
! Отговори
: преди 2 месеца
Споделяйте де , на вас всеки ден ви се дава трибуна да разправяте лъжи и манипулации , нека малко и другите , само че като излязат нещата извън контрол се пазете от лайннновозката на френските земеделци , тия френски го..на са много миризливи !
235
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ау-у, Русия няма право да прояви враждебност към запада, а той имал право да бъде враждебен към Русия, европейските пръд льов ци искат да разсмеят врабчетата.
234
5
 
17
 
! Отговори
157 милиона гледания преди 2 месеца
само в платформата Екс! Западните медии и политици са в ступор! В ЕК мозъците им изпушиха!
233
10
 
30
 
! Отговори
Идеалист преди 2 месеца
Изслушах интервюто на Путин. Нищо особено, един разказа за историята на Русия, един спокоен и правдив разказ за случващото се в Света. Вички тези неща ги зная. не ги знаят само истеричната Клинтънка, върхушката на ЕС и пригласящите им ***, такива като подписалата се под статията, която е поллучила пая си от онези 900 000 $, които САЩ ни даде за пропаганда на американската линия! Все пак трябваше да го попитат, колко деца е изял през последните години....
232
11
 
38
 
! Отговори
Човек преди 2 месеца
Гледах интервюто ,може да поспорим кой лъже.Хубавото е че над 100 милиона са го гледали.Битката не е за Украйна а за умовете на хората и всеки който има малко мозък в главата може да прецени как стоят нещата.Z.
231
7
 
15
 
! Отговори
Еврокомисар преди 2 месеца
Няма смисъл да слушате интервюто на Путин. Вместо това прочетете нашата предварителна оценка за него.
230
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Лудницата отново пусна нета .