Борисов за Навални: Това е убийство срещу демокрацията

Лидерът на ГЕРБ призова за силен натиск срещу Кремъл
Обновена: 16 фев 2024 14:57 | 16 фев 2024 14:56, Нели Христова
200
Борисов за Навални: Това е убийство срещу демокрацията
Снимка: БГНЕС

"Навални е убит", това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Facebook профила си.

"Навални е мъртъв?! Не - Навални е убит! Режимът го уби! Това е убийство срещу демокрацията. Необходим е силен натиск върху Кремъл и повече помощ за Украйна", заяви Борисов.


Преди време Навални се разболя тежко по време на полет от Сибир до Москва и изпадна в кома. Екипът му обвини Кремъл, че го е отровил - обвинение, което руската власт отрича и до днес.

Отровеният Навални беше откаран в болница в Берлин, където медиците потвърдиха, че той е бил отровен с новичок - нервнопаралитично вещество от съветската епоха. Възстановяването му отне месеци.

След като се възстанови, Навални избра да се върне в Русия, където по-късно беше арестуван, осъден по обвинения, които според него са политически мотивирани, и остана в руски затвори до смъртта си.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че федералната служба по затворите извършва всички необходими проверки във връзка със смъртта му.

Руската държавна агенция ТАСС пише, че Владимир Путин е бил информиран за смъртта му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
1
 
5
 
! Отговори
Така е .. преди 3 месеца
Грешката на Навални е че се връща в демократична Русия.Сега вече Путин печели изборите с 101 %.
143
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Плаче с крокодилски сълзи нашият кучеподарковец!
142
3
 
8
 
! Отговори
Навални е терорист преди 3 месеца
след като террористката му про-западна организация извърши серия атентати над руски военни кореспонденти и писатели, този предател беше прехвърлен в затворническа колония в крайния север - там никой не живее дълго, за жалост в Русия няма смъртно наказание защото ако имаше тази сорроскка мърррша трябваше да бъде обесенапублично пред посолството на Англия !!!
141
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
БАЦЕ ТИ ДЕМОКРАТ ЛИ СИ ИЛИ МУТРОКРАТ???
140
1
 
2
 
! Отговори
Само вицове преди 3 месеца
Приказва завалията,още ли не са го демонократисали в някое дете.
139
1
 
4
 
! Отговори
ОТРОВЕН 3.. преди 3 месеца
КАКВО МИСЛИТЕ, ЧЕ ЩЕ СКРИЕТЕ?... ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ ЗА КОГО СТАВА ДУМА....
138
1
 
5
 
! Отговори
Още ли се Движи преди 3 месеца
С Права и Свободи,ТОЯ.
137
0
 
6
 
! Отговори
мак преди 3 месеца
банкянска на всяка манджа мерудия, много знае той, демокрация е евроатлантизъм. Много знае, как почина който и да е. Навални се върна в русия, защото се чувстваше застрашен, нали. И сега е модерно да обвиняват путин. Дано да докажат това, за да спят спокойно.
136
0
 
1
 
! Отговори
0,20 стотинки преди 3 месеца
Струва пълнител за АК-7,62мм и 5 лв.автомата 2 ръка.
135
0
 
4
 
! Отговори
Подарете някое преди 3 месеца
Кученце на Бочко и дано се спомине и се отървем от него.Ще черпя за новия национален празник на православна България.АМИН.
134
2
 
3
 
! Отговори
Щерьо ти преди 3 месеца
проsт ли си или си имитация на хомосапиенс ? Верояно си бил още в топките на баща си по време на виетнамската война защото дори не знаеш кой я започна и как, знаеш ли в Гуантанамо кои лежат и, че това не е хотел, забрави ли, че терористите палестински нападнаха мирни граждани и обезглавяваха деца ? Ти Щерьо си една много проsта зависима червена гнусотия която имитира човек !
133
0
 
13
 
! Отговори
Василев преди 3 месеца
От какво починаха Ваньо Танов или Мишо " бирата" ?
132
0
 
4
 
! Отговори
Изказа се ПУДЕЛА преди 3 месеца
За демокрация в която се извършват всекидневни престъпления и убийства в продължение на 40г. МАФИЯТА има собствена държава и правителство с тоталитарен режим се движат с права и свободи.
131
0
 
11
 
! Отговори
Това просто преди 3 месеца
банкянско нещо защо нищо не каза за оная па4авра която я заловиха да управлява автомобилът си под въздействието на кокаин със стикер на НС и след един ден я освободиха, мушмулата не е ли от "облсужващия" депутати персонал и доказателство за корупцията сред тези които се заканиха да се борят с нея ? Навални /Бог да го прости/ днес дойде като "мехлем" за българските измамници-политици които сега ще отвличат вниманието ни и Тикво4а го започна, чакаме следващите имитатори на съчувствие....
130
0
 
8
 
! Отговори
Това просто преди 3 месеца
банкянско нещо защо нищо не каза за оная па4авра която я заловиха да управлява автомобилът си под въздействието на кокаин със стикер на НС и след един ден я освободиха, мушмулата не е ли от "облсужващия" депутати персонал и доказателство за корупцията сред тези които се заканиха да се борят с нея ? Навални /Бог да го прости/ днес дойде като "мехлем" за българските измамници-политици които сега ще отвличат вниманието ни и *** го започна, чакаме следващите имитатори на съчувствие....
129
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Срещу какво? Онова нещо с бананите ли? Ами хубаво тогава.
128
0
 
6
 
! Отговори
Гост преди 3 месеца
Че, тяхната демокрация е като нашата от последните 20 години. Едни и същи методи се използват.
127
1
 
5
 
! Отговори
мутро преди 3 месеца
изкарай крадените пари от дджоба си и помагай на украйна а не с нашите народни пари тарикат с бай Тошо беше добре сега пак си добре нагаждач англосаксонски
126
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тези нашите червени мутри какво ми пишат за демокрацията не го разбирам. Богоборци а ходят да се кръстят в църква. Изверги убили хиляди невинни се вайкат за демокрацията.
125
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Боко да си поиска обратно кученцето, което подари на Путин. Друг "натиск" банкянския не може да отправи.